Alican Sabunsoy

Alican Sabunsoy

Son dakika Alican Sabunsoy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alican Sabunsoy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alican Sabunsoy haber sayfamızda...

Alican Sabunsoy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 47 alican sabunsoy haberi bulunmuştur.
MasterChef yarışmacıları engelsiz bir yaşam için mutfağa girdi
MasterChef yarışmacıları engelsiz bir yaşam için mutfağa girdi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelsiz Yaşam Vakfı, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türk Kızılayı işbirliği ile düzenlenen kutlamada, 200 engelli birey ve ünlü sanatçılar bir araya geldi. Etkinliğe katılan engellilere yemek ikramı yanı sıra fenomen yarışma program MasterChef’ten de tatlılar ikram edildi.
5.12.2023 Cadde
Altın Kelebek'te ünlülerin şıklık yarışı!
Altın Kelebek'te ünlülerin şıklık yarışı! Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 49'uncu kez düzenlendi. Sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri, kırmızı halıda birbirinden şık kıyafetlerle objektiflere poz verirken, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da adlarından söz ettirdiler.
3.12.2023 Cadde
MasterChef Alican'ın hastalığı nedir? Herediter Anjiyoödem belirtileri ve tedavisi...
MasterChef Alican'ın hastalığı nedir? Herediter Anjiyoödem belirtileri ve tedavisi... MasterChef All Star yarışmasında Alican Sabunsoy ile gündeme gelen ve genetik bir hastalık olduğu bilinen Herediter Anjiyoödem belirtileri, tanısı ve tedavisi gibi ayrıntılar araştırılıyor. Hastalık nedeniyle ani ataklar meydana geliyor. Peki, Herediter Anjiyoödem nedir?
27.11.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ALİCAN elendi mi, kimdir? MasterChef All Star Alican Sabunsoy hayatı
MASTERCHEF ALİCAN elendi mi, kimdir? MasterChef All Star Alican Sabunsoy hayatı MasterChef All Star'da yarışan Alican Sabunsoy hakkında detaylar ilgi görüyor. 2019 sezonunda da yarışmış ve Cemre'nin ardından sezonu ikinci tamamlamıştı. MasterChef Alican, Adana'da doğdu ve eğitimini de Mersin'de tamamladı. Peki, Alican Sabunsoy kaç yaşında, sevgilisi kimdir?
26.11.2023 Cadde
Masterchef Alican kimdir, nereli? Masterchef Alican kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Masterchef Alican kimdir, nereli? Masterchef Alican kaç yaşında, ne iş yapıyor? Masterchef'te rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Masterchef 2019 yılının ikincisi Alican Sabunsoy, All Star kadrosunda yarışıyor. Masterchef Alican'ın yaşamı merak ediliyor. Peki Masterchef Alican kimdir, kaç yaşında?
20.11.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef Alican'ın eline ne oldu, hastalığı nedir? Alican Sabunsoy kimdir? İşte hayatı
MasterChef Alican'ın eline ne oldu, hastalığı nedir? Alican Sabunsoy kimdir? İşte hayatı MasterChef Alican, All Star'da yer alan isimler arasında. Alican Sabunsoy, hastalığı nedeniyle zaman zaman zorluk yaşasa da mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. MasterChef Alican, 149 ve 150. bölümde elinde sargı ile mutfağa girdi. Sevenleri ise MasterChef Alican'a ne oldu? sorusunu yöneltiyor.
15.11.2023 Cadde
MASTERCHEF 🥗🎂 1. ve 2. eleme adayı kim oldu (14 Kasım)? MasterChef'te ilk oyunu hangi takım kazandı?
MASTERCHEF 🥗🎂 1. ve 2. eleme adayı kim oldu (14 Kasım)? MasterChef'te ilk oyunu hangi takım kazandı? MasterChef All star yarışmasında yeni hafta ve takımların ilk mücadelesi gerçekleşti. Yarışın sonunda bir takımdan iki isim potaya girdi. Mavi takım Barbaros kaptanlığında, kırmızı takım da Tolga kaptanlığında ilk yarışına çıktı. Peki, 14 Kasım MasterChef'te hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu?
15.11.2023 Cadde
MasterChef Alican hastalığını açıkladı: Doktorlar mesleğimi bırakmamı söylüyor!
MasterChef Alican hastalığını açıkladı: Doktorlar mesleğimi bırakmamı söylüyor! MasterChef Allstar'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Fenomen yarışmanın yeni bölüm fragmanına Alican'ın itirafı damga vurdu. Hastalığı ile ilgili konuşan Alican'ın "Odaklanamıyorum, ne yapacağımı karıştırıyorum şaşırıyorum. Bebeklikten beri var" sözleri merak uyandırdı.
1.11.2023 Cadde
MASTERCHEF ALİCAN'IN HASTALIĞI nedir? Alican Sabunsoy kaç yaşında, kimdir?
MASTERCHEF ALİCAN'IN HASTALIĞI nedir? Alican Sabunsoy kaç yaşında, kimdir? MasterChef All Star yarışmasında mücadele eden Alican Sabunsoy 2019 sezonunda da performans sergilemiş ve ikincilik elde etmiştir. MasterChef Alican'nın ara sıra rahatsızlığı nedeniyle stüdyoda yer almadığı görülüyor. Sevenleri ise ''MasterChef Alican'ın hastalığı nedir?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.
1.11.2023 Cadde
'All Star'dan elenen Masterchef Eda'dan sert açıklama! 'Üç kuruş' mesajı olay yarattı
'All Star'dan elenen Masterchef Eda'dan sert açıklama! 'Üç kuruş' mesajı olay yarattı 'MasterChef All Star'da veda eden son isim yaptığı büyük hata sonucu Eda Karabulut oldu. Yarışma boyunca birçok arkadaşıyla tartışma yaşayan MasterChef Eda, elendikten sonra yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Karabulut'un, All Star'da mücadele edip elenen Rıfat'a cevabı çok konuşuldu.
9.10.2023 Cadde
MasterChef Alican hastalığı nedir? Alican Sabunsoy kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim?
MasterChef Alican hastalığı nedir? Alican Sabunsoy kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim? MasterChef Alican Sabunsoy, All Star kadrosunda yer alan başarılı isimlerden. Alican, yarışmanın bir bölümünde genetik bir rahatsızlığa sahip olduğunu belirtti. Gelişmenin ardından MasterChef Alican'ın hastalığı nedir? sorusu öne çıkıyor.
23.08.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ALİCAN kimdir, kaç yaşında? Masterchef Alican'ın sevgilisi kimdir, Alican Sabunsoy nereli?
MASTERCHEF ALİCAN kimdir, kaç yaşında? Masterchef Alican'ın sevgilisi kimdir, Alican Sabunsoy nereli? Masterchef'te yarış tüm hızıyla sürüyor. Masterchef All Star'da yarışan isimlerden biri ise kendi sezonunu ikinci olarak tamamlayan Alican oldu. Alican ve Alican sevgilisi ile ilgili detaylar ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Masterchef Alican kimdir, kaç yaşında? Masterchef Alican'ın sevgilisi kimdir?
17.08.2023 Cadde
MasterChef'te eleme adayları belli oldu! 'Hayatta yemem! Bir kişi tadına bakmadı mı?'
MasterChef'te eleme adayları belli oldu! 'Hayatta yemem! Bir kişi tadına bakmadı mı?' MasterChef All Star'ın 59'uncu bölümünde kırmızı ve mavi takım haftanın ikinci takım oyununa çıktı. Azize ve Kıvanç'ın kaptan olarak çıktığı ikinci mücadelede zaman zaman gergin anlar da yaşandı.Bireysel dokunulmazlığı kazanan kişi eleme potasına bir arkadaşını gönderdi. Daha sonra gecenin ikinci eleme adayı için oylama yapıldı.
17.08.2023 Cadde
Masterchef'e bu hafta veda eden isim belli oldu! 'Bunun için gelmemiştim'
Masterchef'e bu hafta veda eden isim belli oldu! 'Bunun için gelmemiştim' Masterchef'in beşinci haftasında yarışmaya veda eden isim belli oldu. Uzun zamandır potada mücadele eden isim, "Yarışmadan bağımsız biraz yoruldum. Durmam gerektiğini hissediyorum." dedi.
14.08.2023 Cadde
MASTERCHEF ALİCAN'IN SEVGİLİSİ kimdir, kaç yaşında? Masterchef Alican Sabunsoy kimdir?
MASTERCHEF ALİCAN'IN SEVGİLİSİ kimdir, kaç yaşında? Masterchef Alican Sabunsoy kimdir? Masterchef Alican, All Star yarışmasına dahil oldu. Masterchef Alican'ın sevgilisi ile ilgili haberler magazin gündeminde geldi. Alican Sabunsoy'un sevgilisi paylaşımı sonrasında Alican'ın sevgilisi merak ediliyor. Peki Masterchef Alican'ın sevgilisi kimdir?
9.08.2023 Bilgi Rehberi
Masterchef Alican Sabunsoy'un sevgilisi ortaya çıktı!
Masterchef Alican Sabunsoy'un sevgilisi ortaya çıktı! İlk olarak 2019 yılında Masterchef'e katılan Alican Sabunsoy, ikinci olarak yarışmaya veda etmişti. Masterchef All-Star'a dahil olmasıyla birlikte çok konuşulan Alican'ın gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.
10.08.2023 Cadde
MASTERCHEF ALİCAN KİMDİR? Masterchef All Star yarışmacısı Alican Sabunsoy kaç yaşında, nereli?
MASTERCHEF ALİCAN KİMDİR? Masterchef All Star yarışmacısı Alican Sabunsoy kaç yaşında, nereli? Masterchef Alican, All Star formatının yeni bölüm fragmanında yer aldı. Masterchef Alican, yarıştığı sezonda yarışmayı 2.olarak tamamlamıştı. Masterchef'in dikkat çeken isimlerinden olan Alican Sabunsoy'un yaşamı ile ilgili bilgiler ise merak konusu. Peki Masterchef Alican kimdir, kaç yaşında?
31.07.2023 Bilgi Rehberi
'MasterChef All Star'dan ilk tanıtım! 'Şampiyonlar Ligi'ne hoş geldiniz'
'MasterChef All Star'dan ilk tanıtım! 'Şampiyonlar Ligi'ne hoş geldiniz' Acun Ilıcalı'nın büyük reyting başarısı elde eden yarışmalarından 'MasterChef Türkiye All Star''ın yeni sezonu 14 Haziran akşamı başlıyor. Ekranların ilgiyle takip edilen yarışmasının ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda; jüri üyelerinden Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya yer alırken, Somer Sivrioğlu'nun olmaması izleyenleri meraklandırdı.
5.06.2023 Cadde
Masterchef Alican kimdir, kaç yaşında? Masterchef Alican Sabunsoy ne iş yapıyor, nereli?
Masterchef Alican kimdir, kaç yaşında? Masterchef Alican Sabunsoy ne iş yapıyor, nereli? Masterchef Alican, bugün ekranlara gelecek olan yeni bölümde konuk isimler arasında yer alıyor. Masterchef'te yeni ve eski yarışmacılar birlikte yarışacaklar. Alican Sabunsoy'un yaşamı ise merak konusu. Peki Masterchef Alican kimdir, kaç yaşında?
23.12.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef haftanın ilk takım oyununu kim kazandı? İşte 18 Ekim MasterChef'te ilk eleme adayları
MasterChef haftanın ilk takım oyununu kim kazandı? İşte 18 Ekim MasterChef'te ilk eleme adayları MasterChef takım mücadeleleri sürüyor. Haftanın ilk takım oyunu yine nefes kesti. Çıkan yemekleri ise MasterChef'in önceki sezonlarında yarışan isimler değerlendirdi. Haftanın ilk takım yarışında kırmızı ve mavi takımlar, kanepeler konseptinde yedi farklı tat çıkardı. Peki, 18 Ekim MasterChef'te kim kazandı, takım oyununu kim aldı?
19.10.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef Alican kimdir, kaçıncı oldu? MasterChef 2019 Alican Sabunsoy kaç yaşında, nereli?
MasterChef Alican kimdir, kaçıncı oldu? MasterChef 2019 Alican Sabunsoy kaç yaşında, nereli? Alican Sabunsoy, MasterChef 2019 sezonunda yer alan isimlerden. Yarışmacı, Adana'da dünyaya geldi ve Mersin'de turizm ve otelcilik eğitimine başladı. Mutfağa ilgisi ise Mersin'de bulunduğu yıllarada başladı. Peki, MasterChef Alican Sabunsoy kimdir, kaç yaşında?
18.10.2022 Bilgi Rehberi
‘KENDİMİ SOĞAN GİBİ HİSSETTİM’
‘KENDİMİ SOĞAN GİBİ HİSSETTİM’ ‘MasterChef Türkiye’nin jüri üyesi Danilo Zanna, bir dönem Kırkpınar’da güreştiğini söyledi. Şef, “Rakip zorluydu. Kendimi soğan gibi hissettim” dedi
1.03.2021 Cadde
‘14 Şubat’ta sevgilim hiç olmadı’
‘14 Şubat’ta sevgilim hiç olmadı’ Aslı Turanlı, şef Alican Sabunsoy’un Migros TV’deki 14 Şubat Sevgililer Günü programına konuk oldu.
16.02.2021 Cadde
Alican Sabunsoy: Basketbol oynarken burnum kırıldı
Alican Sabunsoy: Basketbol oynarken burnum kırıldı Anadolu Efes Stüdyo programına katılan ünlü şef Alican Sabunsoy, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sabunsoy, "Basket oynarken burnum kırıldı, bu olaydan sonra basketboldan vazgeçtim" dedi.
31.01.2021 Cadde
Alican Sabunsoy kimdir, kaç yaşında? MasterChef Alican geçtiğimiz sezon kaçıncı oldu?
Alican Sabunsoy kimdir, kaç yaşında? MasterChef Alican geçtiğimiz sezon kaçıncı oldu? MasterChef 2020'de bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölüme Alican Sabunsoy konuk olacak. MasterChef geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan isimlerden biri olan ve MasterChef'e damga vuran isimlerden biri olan Alican Sabunsoy uzakdoğu mutfağına olan yatkınlığı ile biliniyordu. Aslen Adana'lı olan Alican Sabunsoy, Adana'da gerçekleştirilen dış çekimde MasterChef^'e konuk oluyor. İşte merak edilenler...
10.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Alican Sabunsoy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.