Maske takmayanlar İstiklal Caddesi'ne alınmadı
Maske takmayanlar İstiklal Caddesi'ne alınmadı İstanbul'un da dahil olduğu 15 şehirde sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından vatandaşlar İstiklal Caddesi'nde yürüyüş yaptı. Caddede önlem alan zabıta ekipleri, maske takmayanları caddeye almadı. Uyarılara rağmen bazı vatandaşlar maskesiz olarak İstiklal Caddesi'ne girdiği görüldü.
31.05.2020 Gündem
İngiltere'de büyük tartışma! Toplantıya alınmadılar...
İngiltere'de büyük tartışma! Toplantıya alınmadılar... İngiltere'de hükümetin, Avrupa Birliği (AB) ile ilişkiler konusundaki bilgilendirme toplantısına bazı muhabirleri almaması tepkiye yol açtı.
3.02.2020 Dünya
Rus mafya liderinin cenazesini almaya gelen olmadı
Rus mafya liderinin cenazesini almaya gelen olmadı Antalya'nın Kemer ilçesinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden 60 yaşındaki Rus mafya lideri Gaıoz Gıorkhelıdze’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Gıorkhelidze’nin cenazesinin yapılan otopsinin ardından özel bir cenaze firması tarafından uçakla önce İstanbul’a, oradan da Gürcistan’ın Batum kentinde toprağa verileceği bildirildi. Geçen pazar akşamı Kemer'e bağlı Arslanbucak Mahallesi'nde Gaioz Giorkhelidze (Gayoz Zviadadze) ile çalışanı Giga Giorkhelidze (27), 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Olayda başından vurulan Gaıoz Gıorkhelidze (Gayoz Zviadadze) olay yerine hayatını kaybederken, Giga Giorkhelidze ise bacağından yaralandı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Gaıoz Gıorkhelidze’nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gıorkhelidze’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından özel bir cenaze firması tarafından uçakla önce İstanbul’a, oradan da Gürcistan’ın Batum kentinde toprağa verileceği belirtildi. Öte yandan Rus internet sitelerinde yer alan haberlerde, Zviadadze’nin Rostov bölgesinin en ünlü mafya liderlerinden biri olduğu ve Rusya'da 'Giya Kutaisskiy' lakabıyla bilindiği yazıldı. Rus basını yaşanan olayın bir mafya hesaplaşması olduğunu da belirtti. Ayrıca, Zviadadze’nin, Rusya'da yer altı dünyasının önde gelen kişilerinin oy kullanacağı “babaların babası” oylamasının güçlü adaylarından olduğu belirtildi. Zviadadze’nin, Rusya’nın Yaroslavl eyaletinde Don Nehri kıyısında bulunan ve Karadeniz’in kuzeyindeki en gelişmiş kent olarak bilinen Rostov bölgesinin hakimiyeti konusunda anlaşmazlığa düştüğü iddia edilen bir diğer mafya lideri karşısında güç toplamak ve Rus makamlarının baskısından kurtulmak umuduyla bir süre Türkiye’de gizlenerek faaliyetlerini sürdürmeye karar verdiği ileri sürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Engelli kadın özel halk otobüsüne alınmadı
Engelli kadın özel halk otobüsüne alınmadı BURSA'da engelli Necla D. hastaneye gitmek için binmeye çalıştığı özel halk otobüsüne alınmadı. Necla D.'yi görmezden gelerek duraktan ayrılan aynı hat numaralı iki özel halk otobüsü DHA Muhabiri ve bir vatandaş tarafından görüntülendi. Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde oturan 47 yaşındaki Necla D. geçirdiği sistemik lupus eritematozus hastalığı nedeniyle 2 yıl önce tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kaldı. Haftanın 2 günü tedavi için B46 hat numaralı özel halk otobüsüyle Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gitmesi gereken Necla D. otobüs şoförlerinin kendisini almadan duraktan ayrılmalarından yakınıyor. Necla D.'nin otobüse alınmadığını gören bir vatandaş ise bu anı cep telefonu kamerasıyla kaydederek Necla D. ile paylaştı. Görüntüde; B46 hat numaralı özel halk otobüsü engelli vatandaşı almadan duraktan ayrılırken Necla D. otobüsün arkasından seslenerek bir süre takip etti. Yaşadıklarını anlatan Necla D., şoförlerin kendisini görmezden gelip duraktan ayrıldıklarını iddia etti. Necla D., "Yüzde 83 engelliyim. Hastalığım gereği ömür boyu tedavi görmek zorundayım. Tedavilerim için haftada iki gün oturduğum semt olan Hürriyet'ten Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne B46 hat numaralı özel halk otobüsünün kullanarak yolculuk yapıyorum. Ne yazık ki B46 şoförleri duraktaki yolcuları aldıktan sonra engellilerin tekerlekli sandalye ile binebilmesi için gerekli olan engelli rampasını açmıyorlar. Engelli rampasının açılabileceği mesafede durağa yaklaşmıyorlar. Ben rica ettiğim zaman da gaza basıp gidiyorlar. Beni defalarca hastane durağında ve Hürriyet durağında bıraktılar. 30 dakika kadar otobüsü bekliyorum gelen otobüs engellilerin binmesi için uygun değilse bir 30 dükika daha beklemek zorunda kalıyorum. Gelen otobüsün şoförü beni almadan gidiyor, ben de otobüsün arkasından çaresizce bakıyorum" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Bara alınmadı, pompalı tüfekle dehşet saçtı!
Bara alınmadı, pompalı tüfekle dehşet saçtı! İzmir'in Alsancak semtinde, çok alkollü olduğu için, bara almayan güvenlik görevlileriyle kavga eden O.U., dehşet saçtı. Öfkeli müşteri, kavga sonrası evden getirdiği pompalı tüfekle barı bastı. Tüfekten çıkan saçmalarla 10 kişi hafif yaralanırken, yakalanan O.U., tutuklandı. Olay, geçtiğimiz Cumartesi 04.00 sıralarında, Gazi Kadınlar Sokağı'nda bir barda meydana geldi. Bara girmek isteyen O.U. (23) ve arkadaşı H.E. (25) iddiaya göre aşırı alkollü oldukları için içeri alınmadı. Bunun üzerine 2 arkadaş ile barın güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Çıkan kavgada O.U ve H.E. dayak yedi. Bu durumu sindiremeyen O.U., Karşıyaka'da oturduğu evden pompalı tüfeğini alıp tekrar bara geldi. O.U. hafta sonu olması nedeniyle kalabalık olan sokakta rastgele ateş açmaya başladı. Sokaktakiler panikle kaçışırken, O.U. da firar etti. Pompalı tüfekten çıkan saçmalardan bar görevlisi 4 kişi, müşterilerden de 6 kişi hafif şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Kısa süre sonra pompalı tüfeğiyle yakalanan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Yaşam
Alman siyasetçi Taksim'e alınmadı
Alman siyasetçi Taksim'e alınmadı Alman siyasetçi Claudia Roth'un Taksim Meydanı'na girişine izin verilmedi. Roth öğlen saatlerinde meydan girişine geldi. Burada alana girişi kontrol eden polislerle konuşun zaman zaman da tartışın Alman siyasetçinin alana girişine izin verilmedi. Claudia Roth, dün geceki müdahalede Divan Oteli kavşağında bulunan ve gazdan ciddi şekilde etkilenmişti.
11.09.2019 Haberler
Üç isim kamp kadrosunda yok
Üç isim kamp kadrosunda yok Sarı kımızılı ekipte üç isim, Kayserispor maçı kamp kadrosuna dahil edilmedi.
30.06.2020 Galatasaray
Önlem alınmadı, güven zafiyeti oldu
Önlem alınmadı, güven zafiyeti oldu TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, küresel kriz karşısında siyasi hesaplardan uzak, kararlı, hızlı ve tutarlı hareket etmek gerektiğini söyledi
28.11.2008 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri