Alinur Aktaş

Alinur Aktaş

Son dakika Alinur Aktaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alinur Aktaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alinur Aktaş haber sayfamızda...

Alinur Aktaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 473 alinur aktaş haberi bulunmuştur.
Alinur Aktaş: Seçmen sadece Bursa'da değil, Türkiye'de de aynı sesi çıkardı
Alinur Aktaş: Seçmen sadece Bursa'da değil, Türkiye'de de aynı sesi çıkardı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yüzde 38.35’lik oy oranıyla sandıktan ikinci isim olarak çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, düzenlediği basın toplantısıyla, görevdeki 6,5 yılını değerlendirdi.
3.04.2024 Gündem
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Bursa'da 6 ilçede CHP, 9 ilçede AK Parti, 2 ilçede İYİ Parti ipi göğüsledi
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Bursa'da 6 ilçede CHP, 9 ilçede AK Parti, 2 ilçede İYİ Parti ipi göğüsledi 31 Mart yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey yüzde 47.60 oy oranıyla seçildi. 6 ilçe CHP, 9 ilçe AK Parti, 2 ilçede ise İYİ Parti ipi göğüsledi.
1.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı Cumhur İttifakı ilk kez seçim yarışını muhalefetin gerisinde tamamladı. AK Parti 12 büyükşehir ve 12 il kazanırken 2019’da kazandığı 14’ü büyükşehir 39 il belediyesinin 18’ini kaybetti. MHP ise 8 ilde kazandı. MHP’nin 2019’da kazandığı 11 ilden 5’i CHP’ye, 2’si AK Parti’ye geçti.
1.04.2024 Gündem
20 yıl sonra CHP’de
20 yıl sonra CHP’de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Marmara Bölgesi’ndeki 11 ilde CHP, 2 ilde AK Parti kazandı. Kırklareli’de CHP ile başa baş giden seçimi MHP adayı Derya Bulut aldı. Bursa ve Balıkesir büyükşehir belediye başkanlıkları 2004 yerel seçimlerinden 20 yıl sonra ilk kez CHP’ye geçti.
1.04.2024 Gündem
Bursa'da yerel seçimin kazanan ismi Mustafa Bozbey oldu
Bursa'da yerel seçimin kazanan ismi Mustafa Bozbey oldu Bursa'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre CHP'li Mustafa Bozbey, büyükşehir belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 6’sında CHP, 9’unda AK Parti, 2’sinde İYİ Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
AK Parti'nin Bursa adayı Alinur Aktaş: Vatandaşın iradesi, sandığa yansıyacak
AK Parti'nin Bursa adayı Alinur Aktaş: Vatandaşın iradesi, sandığa yansıyacak AK Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkanı Alinur Aktaş, oy kullandı. Aktaş, "Temennimiz; sakin, kavgasız ve gürültüsüz, vatandaşlarımızın oylarını kullanmaları için geldikleri bir seçim olsun. Vatandaşın iradesi, sandığa yansıyacak" dedi.
31.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya Bursa'da! 'Devletten ve milletten daha güçlü hiçbir irade tanımıyoruz'
Bakan Yerlikaya Bursa'da! 'Devletten ve milletten daha güçlü hiçbir irade tanımıyoruz' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa’da iftar programına katıldı. Kestel ilçe meydanında 5 bin kişi ile iftarını açan Yerlikaya, "Biz huzur için varız. Devletten ve milletten daha güçlü hiçbir irade tanımıyoruz. Sözüm ona kendilerinde güç gören kim olursa olsun onlarla mücadelede Allah'ın izniyle kararlıyız” dedi.
23.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: AK Parti ve Cumhur İttifakı milletin bağrından çıkmış siyasi hareketler
Cevdet Yılmaz: AK Parti ve Cumhur İttifakı milletin bağrından çıkmış siyasi hareketler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bursa’da STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile iftarda buluştu.
21.03.2024 Ekonomi
Cevdet Yılmaz: Gerçek belediyecilik yapanlar kazanacak
Cevdet Yılmaz: Gerçek belediyecilik yapanlar kazanacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Milletimiz ne yaparsa başımızın üstünde. Ama inanıyoruz ki bu seçimde de laf edenler, algı oluşturanlar değil, gerçek belediyecilik yapanlar, halka hizmet edenler, şehre hizmet edenler kazanacak diye inanıyoruz. Halkımız onlara, güç verecek diye inanıyoruz" dedi.
21.03.2024 Haberler
Cevdet Yılmaz: Gerçek belediyecilik yapanlar kazanacak
Cevdet Yılmaz: Gerçek belediyecilik yapanlar kazanacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Milletimiz ne yaparsa başımızın üstünde. Ama inanıyoruz ki bu seçimde de laf edenler, algı oluşturanlar değil, gerçek belediyecilik yapanlar, halka hizmet edenler, şehre hizmet edenler kazanacak diye inanıyoruz. Halkımız onlara, güç verecek diye inanıyoruz" dedi.
21.03.2024 Ekonomi
'Mahalle Odaklı Kreş Modeli'nin yaygınlaştırılmasını çok önemsiyoruz'
'Mahalle Odaklı Kreş Modeli'nin yaygınlaştırılmasını çok önemsiyoruz' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "0-3 yaş arası çocuklar için Mahalle Odaklı Kreş Modeli ile bakım ve eğitim hizmeti veren kurumların yaygınlaştırılmasını çok önemsiyoruz. Ülke geneline yaygınlaştırılacak bu modelin kadınların ev ve iş hayatı arasında bir tercih yapmak zorunda kalmalarının önüne geçmeyi hedefliyoruz" dedi.
19.03.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirtti. Bakan Göktaş, "Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız
Bakan Fidan: Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bursa'da Rumeli ve Balkan Türkleri ile iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Fidan, "Türkiye'yi hasım gibi görenlere şunu çok açık bir şekilde söylüyoruz. Sizin stratejik vizyonsuzluğunuzun vebalini bölge ülkeleri olarak artık biz çekmeyeceğiz” dedi.
17.03.2024 Gündem
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor'
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bir dizi ziyaret için Bursa'ya geldi. İlk olarak Bal-Göç'ü ziyaret eden Fidan, ardından Mudanya'ya giderek sahilde vatandaşlarla sohbet etti.
17.03.2024 Gündem
Bakan Fidan duyurdu! 'Iraklı mevkidaşlarımızdan söz aldık'
Bakan Fidan duyurdu! 'Iraklı mevkidaşlarımızdan söz aldık' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Iraklı mevkidaşlarımızdan bizimle hareket edeceklerine dair söz aldık" açıklamasında bulundu.
17.03.2024 Gündem
Varank ve Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu! 'Yeni dönemde sürprizler var'
Varank ve Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu! 'Yeni dönemde sürprizler var' AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, vatandaşlarla Osmangazi ilçesi Tuzpazarı Mahallesi Abdal Meydanı'nda sahur programında buluştu.
17.03.2024 Gündem
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş sahurda vatandaşlarla buluştu! ' Yeni dönemde yeni sürprizler var'
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş sahurda vatandaşlarla buluştu! ' Yeni dönemde yeni sürprizler var' AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, vatandaşlarla Osmangazi ilçesi Tuzpazarı Mahallesi Abdal Meydanı'nda sahur programında buluştu.
17.03.2024 Gündem
'Birilerine rağmen, Hamitler Çöplüğünü kaldıracağız'
'Birilerine rağmen, Hamitler Çöplüğünü kaldıracağız' Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Gündem
Bakan Bak duyurdu: 100 sporcuyla Paris Olimpiyatları'nda olacağız
Bakan Bak duyurdu: 100 sporcuyla Paris Olimpiyatları'nda olacağız Bursa'nın Kestel ilçesinde, Kestel İlçe Stadyumu Tartan Zemin Seremonisine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak; spor kulüpleri, milli sporcular, gönüllü gençler ve üniversite öğrencileri ile iftarda buluştu.
14.03.2024 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Tüm tezviratlara rağmen, ‘Atatürk’ün ismini kaldıracaksınız, şöyle yapacaksınız, böyle yapacaksınız’ demelerine rağmen, biz iş yaparız. Lafla peynir ekmek gemisi yürümez, işlerle yürür. Dolayısıyla biz hep iş yaparız, hizmet yaparız eser üretiriz. Türkiye’nin dört bir yanında eserlerimiz var. Kazandırdığımız eserler ortada. Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, son 22 yılda yapılan eserler ortada” dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek, Bursa'da iş insanları ile bir araya geldi
Bakan Şimşek, Bursa'da iş insanları ile bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaret için geldiği Bursa’da iş insanlarıyla buluştu.
12.03.2024 Haberler
Bakan Şimşek, Bursa'da iş insanları ile bir araya geldi
Bakan Şimşek, Bursa'da iş insanları ile bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaret için geldiği Bursa’da iş insanlarıyla buluştu.
12.03.2024 Ekonomi
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı BURSA Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla, Bursa kestanesi için de Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alındı. Bursa kestanesiyle birlikte Bursa’nın Coğrafi İşaret Tescil Belgeli değeri de 33’e çıkmış oldu.
11.03.2024 Ekonomi
Bursa'da yılların hayali gerçek oluyor! 3 ulaşım ana hattı geliyor
Bursa'da yılların hayali gerçek oluyor! 3 ulaşım ana hattı geliyor Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yeni projelerini açıkladı. Aktaş 'şehri 3 ulaşım ana hattına' kavuşturma çalışmalarını anlattı. İşte detaylar...
9.03.2024 Gündem
Barista olup, kahve ikram ettiler! Servis Varank'tan hesaplar Aktaş'tan
Barista olup, kahve ikram ettiler! Servis Varank'tan hesaplar Aktaş'tan TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alinur Aktaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.