Moralıoğlu’ndan yeni kitap
Moralıoğlu’ndan yeni kitap NLP Bilinçaltı Uzmanı ve Marka Danışmanı Didem Moralıoğlu, yeni kitabı ‘Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir’i okurlarla buluşturdu.
22.08.2019 Cadde
Kafdağı'nın Pusulası; 'gül bahçesi vaat etmiyor'
Kafdağı'nın Pusulası; 'gül bahçesi vaat etmiyor' Son yıllarda en çok ilgi gören tür olarak 'kişisel gelişim' kitapları göze çarpıyor. En çok satanlar reyonunda bu türü sıklıkla görüyoruz. Genelde bu yapıtlar metropol insanlarına mı hitap ediyor? Kent yaşamında iş ve ev hayatı arasına sıkışmış bir orta sınıfın dertlerine dokunduğu için mi bu kadar yaygın? Marka danışmanı ve kişisel gelişim kitapları yazarı Didem Moralıoğlu son kitabı Kafdağı'nın Efsanesi üzerinden sorularımızı yanıtladı.
8.09.2017 Kültür Sanat
Kaf Dağı'na ulaşmak imkânsız değil!
Kaf Dağı'na ulaşmak imkânsız değil! Didem Moralıoğlu, üçüncü kitabı "Kaf Dağı'nın Pusulasını” okurla buluşturuyor. Moralıoğlu, bu kez Kaf Dağı efsanesi üzerinden, kendini yeniden yaratarak hedeflenen zirveye ve başarıya ulaşmanın yollarını anlatıyor. “İnsanın kanatları gayretidir. Şimdi her birimiz için gökyüzünde süzülme zamanı.
9.08.2017 Kültür Sanat
Sanatın marka elçisi
Sanatın marka elçisi ENBE Orkestrası’nın şefi Behzat Gerçeker ile bir araya gelen marka strateji danışmanı Didem Moralıoğlu, Gerçeker için “Sanatın marka elçisi” yorumunu yaptı.
27.01.2017 Kültür Sanat