Seda Sayan ile 32 yaş küçük Alkan Dalgakıran aşk mı yaşıyor? Flaş açıklama
Seda Sayan ile 32 yaş küçük Alkan Dalgakıran aşk mı yaşıyor? Flaş açıklama Jüri koltuğunda oturduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının son şampiyonu Alkan Dalgakıran (25) ile yakınlaştığı iddia edilen şarkıcı Seda Sayan (57), bu haberlere tepki gösterdi.
25.04.2020 Cadde
O Ses Türkiye'de kim şampiyon oldu? İşte O Ses Türkiye 2020 birincisinin ödülü...
O Ses Türkiye'de kim şampiyon oldu? İşte O Ses Türkiye 2020 birincisinin ödülü... O Ses Türkiye 2020 şampiyonu ve ödülü belli oldu. O Ses Türkiye 2020 sezonu 15 Şubat Cumartesi akşamı sona erdi. Sevilen isimlerin jüride olduğu O Ses Türkiye'de kim birinci oldu? TV8 kanalının sahibi ve yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, dün akşam ekrana gelen O Ses Türkiye canlı yayınında, O Ses Türkiye şampiyonunu açıkladı. Peki O Ses Türkiye 2020 şampiyonu kim oldu? Ödülü ne oldu? Hangi jürinin takımı kazandı?
17.02.2020 Gündem
O Ses Türkiye'de şampiyon kim olmalıydı?
O Ses Türkiye'de şampiyon kim olmalıydı? O Ses Türkiye'nin şampiyonu sonunda belli oldu. 2020 O Ses Türkiye şampiyonu halk oylamasıyla belirlendi, Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran yeni 'O Ses'imiz seçildi. Peki O Ses Türkiye'de bu sezon birinci olmayı kim hak ediyordu sizce? O Ses Türkiye'de şampiyon kim olmalıydı?
17.02.2020 Ekran
'O Ses Türkiye' şampiyonu Alkan Dalgakıran neden Seda Sayan'ı seçtiğini anlattı!
'O Ses Türkiye' şampiyonu Alkan Dalgakıran neden Seda Sayan'ı seçtiğini anlattı! O Ses Türkiye şampiyonu Alkan Dalgakıran, bugün Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına konuk oldu. Sorulara samimiyetle yanıt veren Dalgakıran, neden Seda Sayan'ı seçtiğini anlattı.
17.02.2020 Cadde
Alkan Dalgakıran kim, kaç yaşında? Alkan Dalgakıran, hangi jürinin takımındaydı?
Alkan Dalgakıran kim, kaç yaşında? Alkan Dalgakıran, hangi jürinin takımındaydı? O Ses Türkiye'nin 2020 şampiyonu olan Alkan Dalgakıran'ın hayatı merak konusu oldu. O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın takımında olan Alkan Dalgakıran birinci oldu. İzleyici tarafından ise Alkan Dlgakıran kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir? soruları yoğun ilgi görmeye başladı. İşte O Ses Türkiye 2020 şampiyonu lkan Dalgakıran hakkında merak edilenler...
17.02.2020 Gündem
O Ses Türkiye'de şampiyon kim oldu? O Ses Türkiye'nin birincisi kim?
O Ses Türkiye'de şampiyon kim oldu? O Ses Türkiye'nin birincisi kim? Dün gece O Ses Türkiye'de final heyecanı yaşandı. 6 yarışmacı şampiyonluğa uzanmak için en güzel performanslarını sergiledi. Gecenin sonunda oylama sonucu bir kişi birinciliği elde etti. Müthiş bir heyecana sahne olan yarışmayı kaçıranlar gün boyunca "O Ses Türkiye'de şampiyon kim oldu? O Ses Türkiye'nin birincisi kim?" sorularına cevap aradı. İşte detaylar...
16.02.2020 Gündem
O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu!
O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu! Tv8 ekranlarının sevilen yarışmalarından 'O Ses Türkiye'de dün akşam final heyecanı yaşandı. Zorlu bir yılın geride kaldığı yarışmada Uygar Erdoğan ve Alkan Dalgakıran finale kaldı. Peki 'O Ses Türkiye' birincisi kim oldu? 'O Ses Türkiye' final akşamında neler yaşandı?
16.02.2020 Cadde
Alkan Dalgakıran kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye finalisti Alkan Dalgakıran
Alkan Dalgakıran kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye finalisti Alkan Dalgakıran O Ses Türkiye'nin finalistlerinden biri olan Alkan Dalgakıran, günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri oldu. Peki merakla araştırılan Alkan Dalgakıran kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte O Ses Türkiye finalisti Alkan Dalgakıran ile ilgili bilgiler...
15.02.2020 Gündem