Alkış

Alkış

Son dakika alkış haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alkış gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alkış haber sayfamızda...

Alkış

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.046 alkış haberi bulunmuştur.
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
Anastasios Bakasetas, Trabzonspor dönemini geride bıraktı!
Anastasios Bakasetas, Trabzonspor dönemini geride bıraktı! Panathinaikos'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Anastasios Bakasetas'ın performansı dikkat çekti.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Tilbe’nin Bakü çıkarması
Tilbe’nin Bakü çıkarması Yıldız Tilbe, önceki akşam Bakü’deki Jolly Joker’in açılışında Azeri hayranlarıyla buluştu.
22.04.2024 Cadde
Galatasaray'da Hakim Ziyech'e 11'de forma! Kerem Aktürkoğlu kulübeye
Galatasaray'da Hakim Ziyech'e 11'de forma! Kerem Aktürkoğlu kulübeye Galatasaray’da form grafiği düşen Kerem Aktürkoğlu yedeğe çekiliyor. Pendik maçında sol kanatta Barış Alper görev yapacak. Alanya’daki performansıyla alkış toplayan Ziyech de 11’de yer alacak.
19.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı!
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü yenerek zirve yarışında hata yapmadı. Forvet Edin Dzeko, Süper Lig’de 20. golünü atarken, kaleci Livakovic de Gaziantep maçının ardından en etkili performansını ortaya koydu, zaferin mimarı oldu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Aşkları dolu dizgin devam ediyor! İrem Derici'den romantik paylaşım
Aşkları dolu dizgin devam ediyor! İrem Derici'den romantik paylaşım Ünlü şarkıcı İrem Derici ile yönetmen Gökhan Fırat'ın ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Ünlü popçudan Maldivler'de çekilmiş romantik bir paylaşım geldi.
15.04.2024 Cadde
Memleketini coşturdu
Memleketini coşturdu Türkiye’de en çok konser veren sanatçıların başında gelen Buray, bayramın son gününde memleketi KKTC’de sahne aldı.
14.04.2024 Cadde
Hull City'de Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür şov yaptı! Premier Lig umudu sürüyor
Hull City'de Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür şov yaptı! Premier Lig umudu sürüyor İngiltere Championship'te Hull City evinde Queens Park Rangers'a gol yağdırdı. Milli futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür maça damga vurdu.
13.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'yi neden alkışladığını açıkladı
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'yi neden alkışladığını açıkladı Süper Kupa'da 7 Nisan'daki derbide Fenerbahçe’nin U19 takımı sahadan çekilirken, Arjantinli golcü kenara giderek alkışlamıştı. Deneyimli oyuncu merak edilen bu davranışına açıklık getirdi.
11.04.2024 Galatasaray
Ne yaptın Melissa Vargas! Taraftarlar bu hareketi konuşuyor
Ne yaptın Melissa Vargas! Taraftarlar bu hareketi konuşuyor Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı ile karşılaşan Fenerbahçe'de Melissa Vargas'ın son sayıdaki refleksi taraftarlar arasında gündem oldu.
10.04.2024 Voleybol
Fehmi Özgüler için düzenlenen organizasyon tamamlandı!
Fehmi Özgüler için düzenlenen organizasyon tamamlandı! Spor basınının duayeni Fehmi Özgüler adına düzenlenen “Efsane Gazeteci Fehmi Özgüler 47+ Veteran Futbol Turnuvası” dün oynanan final maçıyla tamamlandı.
8.04.2024 Futbol
Selçuk Yöntem'den Zuhal Olcay itirafı! 'Cengaverliğe bak?'
Selçuk Yöntem'den Zuhal Olcay itirafı! 'Cengaverliğe bak?' 'Süper Baba', 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi' ve 'Aşk-ı Memnu' gibi çok izlenen projelerde kamera karşısına geçen Selçuk Yöntem, beş yıldır 'Amadeus' oyunu ile tiyatro sahnesinde alkış alıyor. Usta sanatçı, şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay ile 1976-1979 yılları arasındaki evliliğine dair dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
5.04.2024 Cadde
Tijana Boskovic ve Hande Baladın şov yaptı! Volkan Demirel sürprizi
Tijana Boskovic ve Hande Baladın şov yaptı! Volkan Demirel sürprizi Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi 2'nci maçında Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank deplasmanından 3-0 galip ayrıldı. Turuncu-beyazlılarda Hande Baladın ile Tijana Boskovic maça damga vurdu. Volkan Demirel sürprizi dikkatlerden kaçmadı.
4.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te Eda Erdem Dündar'dan fair play örneği! Arina Fedorovtseva yıldızlaştı
Fenerbahçe Opet'te Eda Erdem Dündar'dan fair play örneği! Arina Fedorovtseva yıldızlaştı Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi 2'nci maçında Fenerbahçe Opet ile Türk Hava Yolları karşı karşıya geldi. Eda Erdem Dündar'ın centilmenlik örneğinin ön plana çıktığı maçta Arina Fedorovtseva yıldızlaştı.
4.04.2024 Voleybol
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül!
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül! Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup etti. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi.
3.04.2024 Galatasaray
Arda Güler'in paylaşımı ses getirdi! Fiziksel değişimi dikkat çekti
Arda Güler'in paylaşımı ses getirdi! Fiziksel değişimi dikkat çekti Real Madrid'de geçtiğimiz haftalarda ilk golünü kaydeden Arda Güler'in yeni paylaşımı ses getirdi. Milli futbolcunun fiziksel değişimi alkış topladı.
3.04.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş'ta Fernando Santos ideal kadrosunu kuruyor!
Beşiktaş'ta Fernando Santos ideal kadrosunu kuruyor! Trendyol Süper Lig’de çıktığı son 3 maçtan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş perşembe günü Başakşehir deplasmanında çok kritik bir sınav verecek.
1.04.2024 Beşiktaş
Perdenin en sevimli oyuncuları
Perdenin en sevimli oyuncuları Bazen filmin başkahramanlarından rol çalan, bazen de başrolün ta kendisi olan köpek dostlarımız arasında kimler yok ki…
31.03.2024 Kültür Sanat
CHP Lideri Özel’den Akşener’e cevap geldi: Canı sağ olsun, ablamdır
CHP Lideri Özel’den Akşener’e cevap geldi: Canı sağ olsun, ablamdır İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in "Bana abla mabla demeyin" çıkışına CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den cevap geldi: "Cevabım iki kelime; canı sağ olsun, ablamdır"
29.03.2024 Gündem
Özkan Uğur'un eşi ilk kez konuştu: MFÖ olarak sahneye çıktılar, medyadan öğrendim
Özkan Uğur'un eşi ilk kez konuştu: MFÖ olarak sahneye çıktılar, medyadan öğrendim Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Cadde
Muhteşem düet
Muhteşem düet Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı.
24.03.2024 Cadde
Beşiktaş, Buducnost maçında moral buldu!
Beşiktaş, Buducnost maçında moral buldu! Kartal, Ümraniye’de konuk ettiği Karadağ liginin lideri Buducnost karşısında farka koştu. Gedson, Umut Meraş, Ghezzal, Aboubakar ve Worrall’ın golleriyle kazanırken alkış toplayan siyah-beyazlı takım moral buldu.
24.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek Galatasaray’da, Başkan Dursun Özbek’in yeniden aday olması için baskı yapılırken, başkan ise henüz kararını veremedi. Özbek’in, girmesi durumunda rahat olacağı için seçim kazanmak için değil icraata dayalı bir liste oluşturacağı ifade edildi.
24.03.2024 Galatasaray
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
20.03.2024 Gündem
Trabzonsporlu Eren Elmalı, Fenerbahçeli futbolcuları korudu!
Trabzonsporlu Eren Elmalı, Fenerbahçeli futbolcuları korudu! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor'un Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği maçtan sonra çıkan olaylarda Eren Elmalı'nın konuk takım futbolcularına siper olması alkış topladı.
18.03.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Alkış ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.