Alman Polisi

Alman Polisi

Son dakika Alman Polisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alman Polisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alman Polisi haber sayfamızda...

Alman Polisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.219 alman polisi haberi bulunmuştur.
Solingen saldırganı yakalandı! Evin kapısını havaya uçurup içeri girdiler
Solingen saldırganı yakalandı! Evin kapısını havaya uçurup içeri girdiler Almanya'da 31 yıl sonra yine bir kundaklamayla gündeme gelen Solingen'de, Bulgaristan Türkü anne ve baba ile iki çocukları yaşamını yitirdi. Yangından günler sonra gerçekleşen palalı bir saldırıyı izleyen polisler, saldırgana ulaştı.
10.04.2024 Dünya
75 kolide sahte 103 milyon dolar kaçırdı
75 kolide sahte 103 milyon dolar kaçırdı Almanya’da; Türkiye’den ABD’ye götürülmek istenen, 103 milyon dolar sahte para ele geçirildi.
10.04.2024 Gündem
Almanya'da otobüs devrildi: Ölü ve yaralılar var
Almanya'da otobüs devrildi: Ölü ve yaralılar var Otoyolda 55 kişiyi taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu en az beş kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.
27.03.2024 Dünya
Alman polisi İsveç'te terör saldırısı planladığından şüphelenilen iki kişiyi tutukladı
Alman polisi İsveç'te terör saldırısı planladığından şüphelenilen iki kişiyi tutukladı Engellenen planın DEAŞ'ın bir uzantısı tarafından desteklendiği ve Stockholm'deki Kuran yakma eylemlerine karşı şiddetli bir misilleme amacı taşıdığı iddia ediliyor.
21.03.2024 Dünya
Türk gencini evlenirken sınır dışı ettiler: 'Mükemmel aşk yok edildi'
Türk gencini evlenirken sınır dışı ettiler: 'Mükemmel aşk yok edildi' Mülteci olarak gittiği Avusturya'da Alman bir kadınla evlenmek üzereyken ülkeden atılan Hamza, Türkiye'ye geldi. Hamza'nın avukatı, gencin eşiyle tekrar bir araya gelmesi için önünde tek bir yolun olduğunu kaydetti.
17.01.2024 Haberler
Türk gencini evlenirken sınır dışı ettiler! Talihsiz gelin hastanelik oldu
Türk gencini evlenirken sınır dışı ettiler! Talihsiz gelin hastanelik oldu Mülteci olarak gittiği Avusturya'da Alman bir kadınla evlenmek üzereyken ülkeden atılan Hamza, Türkiye'ye geldi. Hamza'nın avukatı, gencin eşiyle tekrar bir araya gelmesi için önünde tek bir yolun olduğunu kaydetti.
17.01.2024 Dünya
Zehir kartelinin lideri İstanbul’da yakalandı
Zehir kartelinin lideri İstanbul’da yakalandı Almanya’nın talebi doğrultusunda Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin lideri Sammy Ali, İstanbul’da düzenlenen “Kartel-4” operasyonuyla yakalandı.
17.01.2024 Gündem
Türk genci Hamza'ya nikah masasında büyük şok! Sınır dışı ettiler
Türk genci Hamza'ya nikah masasında büyük şok! Sınır dışı ettiler Avusturya'da sevgilisi ile evlenmek üzereyken gözaltına alınan Hamza isimli Türk genci sınır dışı edildi.
16.01.2024 Haberler
Türk genci Hamza'ya nikah masasında büyük şok! Sınır dışı ettiler
Türk genci Hamza'ya nikah masasında büyük şok! Sınır dışı ettiler Avusturya'da sevgilisi ile evlenmek üzereyken gözaltına alınan Hamza isimli Türk genci sınır dışı edildi.
16.01.2024 Dünya
Zehra Çatal'ı iş yerinde katletmişti! Şok suçlama
Zehra Çatal'ı iş yerinde katletmişti! Şok suçlama Antalya’da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren tutuklu sanık Yılmaz Fahrioğlu (45), duruşmadaki ifadesinde, "Zehra Hanım'ı öldürten dayısı Erol Bey'dir. Beni oraya çağırdı” dedi.
25.12.2023 Gündem
Eşini vahşice öldürdü! Kan izleri takip edildi, gerçek ortaya çıktı
Eşini vahşice öldürdü! Kan izleri takip edildi, gerçek ortaya çıktı İzmir'de ekipler, bıçakla yaralama ihbarı üzerine bölgeye gittiğinde, bir kadını kanlar içerisinde yerde buldu.
25.12.2023 Gündem
İstilacı pitonu canlı canlı yedi: 'Görüldüğü yerde insanlar tarafından öldürülmeli'
İstilacı pitonu canlı canlı yedi: 'Görüldüğü yerde insanlar tarafından öldürülmeli' Devasa piton yılanını tek hamlede yenen ve canlı canlı yiyen timsahın görüntüleri dünya medyasında ses getirdi.
25.12.2023 Dünya
Annesinin gözü önünde öldürdüler! Alman polisi Türk vatandaşına kurşun yağdırdı
Annesinin gözü önünde öldürdüler! Alman polisi Türk vatandaşına kurşun yağdırdı Alman polisi, akıl sağlığı yerinde olmadığı belirtilen Türk vatandaşını sokak ortasında adeta infaz etti. Olayın görüntüleri ise dünya medyasında ses getirdi.
25.12.2023 Dünya
Annesinin gözü önünde öldürdüler! Alman polisi Türk vatandaşına kurşun yağdırdı
Annesinin gözü önünde öldürdüler! Alman polisi Türk vatandaşına kurşun yağdırdı Alman polisi, akıl sağlığı yerinde olmadığı belirtilen Türk vatandaşına sokak ortasında adeta infaz etti. Olayın görüntüleri ise dünya medyasında ses getirdi.
25.12.2023 Haberler
9 milyon TL'lik senedi görünce mahkemeye koştu! İcra işlemi durduruldu
9 milyon TL'lik senedi görünce mahkemeye koştu! İcra işlemi durduruldu Hatay’da evine 9 milyon TL'lik senetle icra tebligatı gelen Edip Bodur (62), imzanın kendisine ait olmadığını belirtip, mahkemeye başvurdu. Mahkeme icra işlemleri durdurdu, Bodur "Senetteki imza bana ait değil. Benim imzama benzetmeye çalışmışlar. Üstelik kefil var, onu da tanımıyorum" dedi.
25.12.2023 Gündem
Kocasını yatağa kelepçeleyip evi ateşe verdi! Korkunç plan, ölmemek için atladı
Kocasını yatağa kelepçeleyip evi ateşe verdi! Korkunç plan, ölmemek için atladı Karısı tarafından yatağa kelepçelenen ve ölümle burun buruna gelen adamın görüntüleri dünya medyasında ses getirdi.
7.12.2023 Dünya
Hamburg havalimanındaki rehine krizi 18 saatte bitti
Hamburg havalimanındaki rehine krizi 18 saatte bitti Almanya'nın kuzeyindeki kentte havalimanında ateş açarak kendi kızını rehin alan adam, 18 saat sonra ikna edilebildi.
5.11.2023 Haberler
Hamburg havalimanındaki rehine krizi 18 saatte bitti
Hamburg havalimanındaki rehine krizi 18 saatte bitti Almanya'nın kuzeyindeki kentte havalimanında ateş açarak kendi kızını rehin alan adam, 18 saat sonra ikna edilebildi.
5.11.2023 Dünya
Dünyada Filistin'e destek gösterileri! Binler bir araya geldi
Dünyada Filistin'e destek gösterileri! Binler bir araya geldi Almanya’nın başkenti Berlin’de İsrail’in Filistin’de düzenlediği saldırıları protesto eden binlerce Filistin destekçisi buluştu. Fransa’nın başkenti Paris’te, İsrail’in saldırılarına ara vermeden devam ettiği Filistin için bir kez daha destek yürüyüşü düzenlendi. Öte yandan ABD’nin başkenti Washington DC’de binlerce kişi Filistin’e destek için toplandı, İsrail'in saldırıları protesto edildi.
5.11.2023 Dünya
‘Ölüsü bulunan bu çocuk kim?’
‘Ölüsü bulunan bu çocuk kim?’ Almanya’nın Bavyera eyaletinde 19 Mayıs 2022’de Tuna Nehri’nde, kaldırım taşına bağlanmış, vücudu folyoya sarılmış, 5, 6 yaşlarında bir erkek çocuk cesedi bulundu.
31.08.2023 Dünya
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın Stuttgart kentindeki Türk seyahat acentesine yönelik kundaklama girişimine tepki gösterdi.
19.05.2023 Dünya
Türk gazetecilerin Almanya'da gözaltına alınması! Çavuşoğlu: Amaç gözdağı vermek
Türk gazetecilerin Almanya'da gözaltına alınması! Çavuşoğlu: Amaç gözdağı vermek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman polisinin Türk basın mensuplarını gözaltına almasına ilişkin açıklama yaptı.
18.05.2023 Haberler
Almanya’da Türk gazetecilere gözaltı
Almanya’da Türk gazetecilere gözaltı Sabah gazetesi Almanya Temsilcisi İsmail Erel ve Sabah Avrupa gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cemil Albay, FETÖ’cülerin şikâyeti üzerine Alman polisi tarafından gözaltına alındı.
18.05.2023 Dünya
Frankfurt Başkonsolosu Tunçer’den Türk gazetecilere geçmiş olsun ziyareti
Frankfurt Başkonsolosu Tunçer’den Türk gazetecilere geçmiş olsun ziyareti Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer Almanya’da gözaltına alınan A Haber Muhabiri İsmail Erel ile Sabah Avrupa Gazetesi Haber Müdürü Cemil Albay’ın serbest bırakılmasının ardından gazetecilere geçmiş olsun ziyaretine bulundu.
17.05.2023 Gündem
Son dakika... Sabah'ın Almanya bürosuna baskın! Büyükelçi Dışişleri'ne çağrıldı
Son dakika... Sabah'ın Almanya bürosuna baskın! Büyükelçi Dışişleri'ne çağrıldı Almanya’da Türk basın mensuplarının gözaltına alınmalarına ilişkin, Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Dışışleri Bakanlığı'na çağrılırken, tepkiler de peş peşe geldi.
17.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alman Polisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.