Almanya Futbol Federasyonu

Almanya Futbol Federasyonu

Son dakika Almanya Futbol Federasyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Almanya Futbol Federasyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Almanya Futbol Federasyonu haber sayfamızda...

Almanya Futbol Federasyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.150 almanya futbol federasyonu haberi bulunmuştur.
Almanya'da Can Uzun isyanı! 'Süper yetenek kararını verdi'
Almanya'da Can Uzun isyanı! 'Süper yetenek kararını verdi' Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'de forma giyen Can Uzun'un tercihini Türkiye'den yana kullanması Alman basınında geniş yer buldu. Kenan Yıldız'ın ardından Can Uzun'un da Türkiye'yi tercih etmesiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullanıldı.
4.03.2024 Milli Takım
Can Uzun'dan müjdeli haber! Hamit Altıntop ile görüştü ve kararını verdi
Can Uzun'dan müjdeli haber! Hamit Altıntop ile görüştü ve kararını verdi Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'te forma giyen ve Almanya Futbol Federasyonu'nun da yakından ilgilendiği Can Uzun'un milli takım tercihi Türkiye'den yana oldu!
28.02.2024 Milli Takım
Atilla Karaoğlan'a, UEFA Gençlik Ligi'nde görev!
Atilla Karaoğlan'a, UEFA Gençlik Ligi'nde görev! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, UEFA Gençlik Ligi'nde görev yapacak.
26.02.2024 Süper Lig
Nenad Bjelica'nın cezası açıklandı!
Nenad Bjelica'nın cezası açıklandı! Leroy Sane'ye tokat atan Union Berlin Teknik Direktörü Nenad Bjelica'ya 3 maç men cezası verildi.
25.01.2024 Almanya Bundesliga
Kenan Yıldız'ın danışmanından Bayern Münih itirafı! 'Tatsız anlar yaşandı'
Kenan Yıldız'ın danışmanından Bayern Münih itirafı! 'Tatsız anlar yaşandı' Juventus'ta gösterdiği performansla dikkat çeken Kenan Yıldız'ın danışmanı Hector Peris açıklamalarda bulundu. Hector Peris, Kenan Yıldız'ın Bayern Münih'ten ayrılık süreci hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
13.01.2024 Almanya Bundesliga
Vincenzo Montella'nın yeni hedefi Can Uzun!
Vincenzo Montella'nın yeni hedefi Can Uzun! Türkiye, Nürnberg forması giyen Can Uzun'u A Milli Takım'a kazandırmak istiyor. Vincenzo Montella, 18 yaşındaki oyuncuyu Mart ayındaki dönemde A Milli Takım'a almayı düşünüyor.
22.11.2023 Milli Takım
Juventus'tan Kenan Yıldız için transfer kararı! Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş peşinde
Juventus'tan Kenan Yıldız için transfer kararı! Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş peşinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş; A Milli Takım'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kenan Yıldız'ı kadrolarına katmak için harekete geçti. Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi.
21.11.2023 İtalya Serie A
Kenan Yıldız, Türkiye'yi seçme nedenini açıkladı! 'Bir talep gelseydi ilgilenirdim'
Kenan Yıldız, Türkiye'yi seçme nedenini açıkladı! 'Bir talep gelseydi ilgilenirdim' A Milli Takım'ın Almanya'yı Berlin'de 3-2 mağlup ettiği karşılaşmaya damgasını vuran Kenan Yıldız, A Milli Takım'ı seçme nedenini açıkladı. Bild'e konuşan Kenan Yıldız, "Almanya benimle iletişime geçmedi." ifadelerini kullandı. Nagelsmann da Kenan Yıldız'ın seçimi hakkında değerlendirmede bulundu.
21.11.2023 Milli Takım
TFF ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan dostluk yemeği!
TFF ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan dostluk yemeği! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Almanya Futbol Federasyonu (DFB) yetkilileri, A Millî Takımımız ile Almanya'nın karşılaşacağı özel maçın öncesinde Berlin'de düzenlenen dostluk yemeği organizasyonunda bir araya geldi.
18.11.2023 Futbol
Mesut Özil'in babası Mustafa Özil'den olay itiraflar: Kanım kırmızı dedi Almanya için ikna ettim
Mesut Özil'in babası Mustafa Özil'den olay itiraflar: Kanım kırmızı dedi Almanya için ikna ettim Bir dönem dünyanın en önemli yıldızları arasında yer alan ve kariyerini Türkiye'de Başakşehir formasıyla noktalayan Mesut Özil için babası Mustafa Özil'den çarpıcı itiraflar geldi. Alman basınına konuşan Mustafa Özil, Mesut Özil'in Türk Milli Takımı'nda oynama fikrine karşı çıktığını ve Almanya Milli Takımı için onu ikna ettiğini itiraf etti.
8.11.2023 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe, Spartak Trnava deplasmanında galip!
Fenerbahçe, Spartak Trnava deplasmanında galip! UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun 2'nci haftasında Fenerbahçe, Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup etti.
6.10.2023 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sırrı idman metodu!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sırrı idman metodu! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hem takım içindeki rekabeti ateşlemek hem de hem de öğrencilerini formda tutabilmek için farklı idman metodları uyguluyor. Futbolcular da hocalarının forma adaletine güveniyor, inanıyor
4.10.2023 Fenerbahçe
Konferans Ligi'nde temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı
Konferans Ligi'nde temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
3.10.2023 Konferans Ligi
Stefan Kuntz'un sürpriz adresi! Bild duyurdu
Stefan Kuntz'un sürpriz adresi! Bild duyurdu Türkiye A Milli Futbol Takımı'ndaki görevine son verilen Stefan Kuntz'un Almanya Kadın Milli Futbol Takımı'nın başına geçebileceği öne sürüldü.
27.09.2023 Milli Takım
Almanya Milli Takımı'nda Julian Nagelsmann dönemi resmen başladı
Almanya Milli Takımı'nda Julian Nagelsmann dönemi resmen başladı Hansi Flick'le yolları ayıran Almanya Futbol Federasyonu, genç teknik adamı göreve getirdi.
22.09.2023 Almanya Bundesliga
Almanya'da Hansi Flick kovuldu! Tarihe geçti
Almanya'da Hansi Flick kovuldu! Tarihe geçti Hazırlık maçında Japonya'ya 4-1 mağlup olan Almanya'da Teknik Direktör Hansi Flick ile yollar ayrıldı. Flick bu ayrılık sonrası tarihe geçti.
11.09.2023 Futbol
Beşiktaş, ilk maçta avantajı kaptı! Tirana'yı mağlup etti
Beşiktaş, ilk maçta avantajı kaptı! Tirana'yı mağlup etti Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Tirana ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Beşiktaş 3-1'lik skorla kazandı.
28.07.2023 Beşiktaş
Stefan Kuntz bombası! Adaylar arasında gösterdiler
Stefan Kuntz bombası! Adaylar arasında gösterdiler A Milli Takım'da geleceği tartışılan Stefan Kuntz için Almanya Milli Takımı iddiası gündeme geldi. Hansi Flick ile yollarını ayırma ihtimali bulunan Almanya'da Stefan Kuntz, öne çıkan iki adaydan biri.
25.06.2023 Milli Takım
Halil Umut Meler, Almanya - Kolombiya hazırlık maçını yönetecek
Halil Umut Meler, Almanya - Kolombiya hazırlık maçını yönetecek Bu akşam Almanya ile Kolombiya arasında oynanacak hazırlık maçını FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
20.06.2023 Dünyadan Futbol
Avrupa Ligi'nde korkutan olay! Göğsünü tuttu, gözyaşları ile kenara geldi
Avrupa Ligi'nde korkutan olay! Göğsünü tuttu, gözyaşları ile kenara geldi Avrupa futbolunun en önemli 2. organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nin Çeyrek Final ilk maçları tamamlandı. Sürpriz sonuçların alındığı karşılaşmalardan en dikkat çekeni Juventus - Sporting Lizbon maçı oldu. Müsabakada yaşanan olay izleyenleri korkuttu.
14.04.2023 UEFA Avrupa Ligi
Manchester United yıkıldı! Sevilla'dan inanılmaz geri dönüş
Manchester United yıkıldı! Sevilla'dan inanılmaz geri dönüş UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Manchester United, Sevilla ile karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2'lik skorla sona erdi.
13.04.2023 UEFA Avrupa Ligi
Almanya'da ırkçılık skandalı! Borussia Dortmund taraftarından çirkin saldırı
Almanya'da ırkçılık skandalı! Borussia Dortmund taraftarından çirkin saldırı Bundesliga ekiplerinden Leipzig'de forma giyen Alman futbolcu Benjamin Henrichs, sosyal medyada çirkin bir saldırıya uğradı.
6.04.2023 Almanya Bundesliga
Türkiye - Hırvatistan maçını Andreas Ekberg yönetecek
Türkiye - Hırvatistan maçını Andreas Ekberg yönetecek A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında Hırvatistan ile Bursa'da oynayacağı karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Andreas Ekberg yönetecek.
26.03.2023 Milli Takım
Kenan Yıldız İtalya'da gündem oldu! 'Ülkesine sırtını dönmedi'
Kenan Yıldız İtalya'da gündem oldu! 'Ülkesine sırtını dönmedi' Bayern Münih'in ardından Juventus'a transfer olan genç oyuncu Kenan Yıldız, İtalyan devinden ayrılmak istiyor. İtalyan basını genç oyuncudan bahsederken, Almanların yaptığı milli takım baskısına da geniş yer ayrıldı.
15.03.2023 İtalya Serie A
Youssoufa Moukoko'nun gerçek yaşı tartışılıyor!
Youssoufa Moukoko'nun gerçek yaşı tartışılıyor! Dortmund'un yıldızı Youssoufa Moukoko'nun gerçek yaşının 18 değil 22 olduğu öne sürüldü.
13.01.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Almanya Futbol Federasyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.