Süper Kupa Bayern'in! Bayern Münih - Borussia Dortmund: 3-2
Süper Kupa Bayern'in! Bayern Münih - Borussia Dortmund: 3-2 Almanya Süper Kupa maçında Bayern Münih ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelede Dortmund 2-0 geriden gelip skoru 2-2 yapsa bile son sözü Bayern Münih söyledi ve sahadan 3-2 galip ayrılarak Süper Kupa'yı kazandı. Dortmund'da Haaland müsabakayı 1 gol 1 asist ile tamamladı.
30.09.2020 Almanya Bundesliga
Almanya'nın 'Süper'i Bayern Münih!
Almanya'nın 'Süper'i Bayern Münih! Almanya Süper Kupası'nda Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup eden Bayern Münih, bu organizasyondaki 5. şampiyonluğuna ulaştı.   Signal Iduna Park'ta oynanan karşılaşmanın gollerini 58. dakikada Arturo Vidal ve 79. dakikada Thomas Müller kaydetti.
15.08.2016 Futbol
Bayern'in yıldız ismi kötü sakatlandı
Bayern'in yıldız ismi kötü sakatlandı Bayern Münih ile Borussia Dortmund arasında oynanan Süper Kupa maçında İspanyol orta saha oyuncusu Javi Martinez kötü bir sakatlık yaşadı. Dizinden sakatlanan oyuncunun son durumu yapılan kontrollerden sonra belli olacak.
14.08.2014 Futbol
Süper Kupa'ya Spiderman damgası!
Süper Kupa'ya Spiderman damgası! Almanya Süper Kupası'nda Bayern Münih ile karşılaşan Borussia Dortmund sahadan 2-0 galip ayrılarak kupanın sahibi olurken maçta 2. golü kaydeden Pierre Emerick Aubameyang attığı gol sonrası sevinci ile maça damgasını vurdu.
14.08.2014 Futbol