Almanya Süper Kupa finali Kanal D'de!
Almanya Süper Kupa finali Kanal D'de! Bayern Münih ile Borussia Dortmund'un karşı karşıya geleceği Almanya Süper Kupası Finali 30 Eylül Çarşamba 21.30'da canlı yayınla Kanal D'de...
22.09.2020 Almanya Bundesliga
Borussia Dortmund Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Borussia Dortmund Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Almanya'nın en güçlü iki takımı Borussia Dortmund ve Bayern Münih bu akşam Almanya Süper Kupası için karşı karşıya geliyor. Peki büyük bir heyecana sahne olması beklenen ve futbolseverlerin merakla beklediği Borussia Dortmund Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?
1.07.2020 Futbol
Wolfsburg Bayern Münih :6-5
Wolfsburg Bayern Münih :6-5 Wolfsburg Bayern Münih Almanya Süper Kupası'nda karşı karşıya geldi. Wolfsburg Bayern Münih maçı penaltılara gitti ve 6-5 sonuçlandı. Wolfsburg Bayern Münih maçının detayları haberimizde..
1.07.2020 Futbol
Almanya Süper Kupası sahibini buluyor
Almanya Süper Kupası sahibini buluyor Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) şampiyonu Bayern Münih ile Almanya Kupası'nın sahibi Borussia Dortmund, yarın Almanya Süper Kupası'nı müzesine götürmek için mücadele edecek.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Dortmund intikamını aldı!
Dortmund intikamını aldı! B.Dortmund, Şampiyonlar Ligi Finali'nde kaybettiği Bayern Münih'i Almanya Süper Kupası'nda 4-2 ile geçti ve sezona kupayla başladı.
28.07.2013 Futbol