Almazbek Atambayev

Almazbek Atambayev

Son dakika Almazbek Atambayev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Almazbek Atambayev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Almazbek Atambayev haber sayfamızda...

Almazbek Atambayev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 98 almazbek atambayev haberi bulunmuştur.
Kırgızistan'da Atambayev ve destekçileri gözaltına alındı
Kırgızistan'da Atambayev ve destekçileri gözaltına alındı Muhaliflerin isyanıyla cezaevinden çıkarılan eski Cumhurbaşkanı ve taraftarlarının evlerine operasyonlar düzenlendi.
10.10.2020 Dünya
Kırgızistan durulmuyor!
Kırgızistan durulmuyor! Genel seçimlerin ardından başlayan protestolar halen devam ederken, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov, başkent Bişkek’te olağanüstü hal ilan etti. Ceenbekov, başbakan ve hükümeti de görevden aldı
10.10.2020 Dünya
Kırgızistan'da sular durulmuyor! Aracı kurşunlandı
Kırgızistan'da sular durulmuyor! Aracı kurşunlandı Kırgızistan'da cezaevinden çıkarılan ve Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov'un istifa etmesi talebiyle miting düzenleyen eski Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'in aracı kurşunlandı.
9.10.2020 Dünya
Son dakika... Kırgızistan'ın başkentinde silah sesleri!
Son dakika... Kırgızistan'ın başkentinde silah sesleri! Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla karışan ülkede hükümet bugün resmen düştü, olağanüstü hal ilan eden Cumhurbaşkanı Ceenbekov başkent Bişkek'e ordu birliklerinin konuşlanmasını emretti. Dakikalar sonra ise başkent sokaklarından silah sesleri duyuldu. Ceenbekov orduya protestoları bastırıp düzeni sağlaması emrini verdi.
9.10.2020 Dünya
Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov: Ayrılmaya hazırım
Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov: Ayrılmaya hazırım Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, ülkede yaşanan siyasi krize ilişkin, "Ülke hukuki zemine oturur oturmaz, cumhurbaşkanlığı görevinden ayrılmaya hazırım." ifadesini kullandı.
9.10.2020 Dünya
Seçim Kırgızistan’ı karıştırdı
Seçim Kırgızistan’ı karıştırdı Kırgızistan’da 4 Ekim’de yapılan parlamento seçim sonuçlarına “hileli olduğu gerekçesiyle” karşı çıkarak gösteri düzenleyen 12 siyasi partinin taraftarları, önceki gün başkent Bişkek’te hükümet binasını ele geçirdi.
7.10.2020 Dünya
Kırgızistan'da ortalık yanıyor! Neler yaşandı?
Kırgızistan'da ortalık yanıyor! Neler yaşandı? Kırgızistan'da 4 Ekim pazar günü yapılan milletvekili seçim sonuçlarına itiraz eden 12 siyasi partinin taraftarı seçimlerin iptal edilmesi talebiyle protestolar düzenledi.
7.10.2020 Dünya
Son dakika: Kırgızistan'da ortalık karıştı! İşgal ettiler
Son dakika: Kırgızistan'da ortalık karıştı! İşgal ettiler Son dakika haberine göre, Kırgızistan'da 4 Ekim Pazar günü yapılan milletvekili seçim sonuçlarını protesto eden göstericiler, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve içerisinde yer alan parlamentoyu işgal etti. Öte yandan göstericiler işgal ettikleri cezaevinden eski cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'i çıkardı.
6.10.2020 Dünya
Atambayev'in mal varlığı donduruldu
Atambayev'in mal varlığı donduruldu Polisle girdiği çatışmadan sonra gözaltına alınan ve darbe girişimiyle suçlanan Kırgızistan'ın eski liderine ait tüm banka hesapları, mülk ve hisseler bloke edildi.
16.08.2019 Dünya
Kırgızistan Atambayev depremi sürüyor! Asanov görevden alındı
Kırgızistan Atambayev depremi sürüyor! Asanov görevden alındı İçişleri Bakan Yardımcısı Asanov hakkında, eski cumhurbaşkanı Atambayev'in teslim olmayıp güvenlik güçleriyle çatışmaya girme sürecinde Kırgız polisinin çıkarlarına ihanet ettiği ve güven kaybına neden olduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
14.08.2019 Dünya
Atambayev ömür boyu hapis cezası alabilir
Atambayev ömür boyu hapis cezası alabilir Kırgızistan Başsavcılığı, ülkenin eski Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev’in cinayet dahil birçok suçtan yargılanacağını bildirdi.
14.08.2019 Dünya
Gözaltındaki eski Kırgızistan lideri Atambayev'e darbe girişimi suçlaması
Gözaltındaki eski Kırgızistan lideri Atambayev'e darbe girişimi suçlaması Evine yapılan baskında bazı askerleri rehin alan ve çatışmaya giren eski cumhurbaşkanı Atambayev'e yöneltilen suçlamaları ilan eden Bişkek yönetimi, "Kan aksın istedi. Niyeti devlete karşı bir darbeydi" açıklamasını yaptı.
13.08.2019 Dünya
Kırgızistan'ın eski Cumhurbaşkanı Atambayev gözaltına alındı
Kırgızistan'ın eski Cumhurbaşkanı Atambayev gözaltına alındı Polislerin ilk baskınına dün akşam silahlı direnişle karşılık veren Kırgızistan'ın eski lideri, bugün yapılan ikinci baskında gözaltına alındı.
11.09.2019 Haberler
Atambayev'in evine operasyon! Ölü ve yaralılar var...
Atambayev'in evine operasyon! Ölü ve yaralılar var... Eski Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'in tutuklanması için evine düzenlenen operasyonda bir polis hayatını kaybetti.
8.08.2019 Dünya
Eski Kırgızistan Cumhurbaşkanı Atambayev'in evine polis operasyonu
Eski Kırgızistan Cumhurbaşkanı Atambayev'in evine polis operasyonu Eski Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'in tutuklanması için evine güvenlik güçleri tarafından operasyon düzenlendi.
7.08.2019 Dünya
Kırgızistan'da eski Cumhurbaşkanı Atambayev parti liderliğinden ayrıldı
Kırgızistan'da eski Cumhurbaşkanı Atambayev parti liderliğinden ayrıldı Kırgızistan'da eski Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, kurucusu olduğu Sosyal Demokrat Partinin (SDP) genel başkanlığı görevinden ayrıldı.
25.05.2019 Dünya
Kırgızistan'da hükümet düştü
Kırgızistan'da hükümet düştü Güvenoyu alamayan Başbakan Sapar İsakov'un koltuğu kaybetmesiyle ülkede yeni koalisyon için pazarlıklar başlıyor.
19.04.2018 Dünya
Kırgız liderin kızının emzirme  fotoğrafları tartışma yarattı
Kırgız liderin kızının emzirme fotoğrafları tartışma yarattı Kırgızistan Devlet Başkanı Almazbek Atambayev’in 20 yaşındaki en küçük kızı Aliya Şagieva’nın hamileliğinin aşamalarını ve 6 aylık olan oğlu Tagir’i emzirme fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşması ülkede tartışma konusu oldu.
18.04.2017 Dünya
Kırgızistan'dan FETÖ okulları kararı
Kırgızistan'dan FETÖ okulları kararı Kırgızistan'da Milli Eğitim Bakanlığı, FETÖ'ye ait okulların isminin değiştirilmesine karar verdi.
6.02.2017 Dünya
Türk kargo  uçağı  Bişkek’te düştü
Türk kargo uçağı Bişkek’te düştü ACT Havayolları’na ait Türk kargo uçağı Kırgizistan’ın başkenti Bişkek’e inişi sırasında yerleşim bölgesine düştü. 4 mürettebat ile uçağın düştüğü bölgede yaşayanlar dahil 37 kişi hayatını kaybetti
16.01.2017 Dünya
Erdoğan'dan  Atambayev'e taziye telefonu
Erdoğan'dan Atambayev'e taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düşen kargo uçağı nedeniyle Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'i telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu.
16.01.2017 Siyaset
Son dakika: Kırgızistan'da Türk kargo uçağı düştü! Ölü ve yaralılar var...
Son dakika: Kırgızistan'da Türk kargo uçağı düştü! Ölü ve yaralılar var... Kırgızistan'da düşen Türk kargo uçağı ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Hong Kong'tan havalanan uçak, yoğun sis altındaki Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te bulunan Manas Havaalanı'na iniş yapmak üzereyken düştü. Kazada en az 37 kişi hayatını kaybetti, ölü sayısının çok daha yüksek olabileceği belirtiliyor. Kırgız yetkililer, uçağın pilot hatası nedeniyle düşmüş olabileceğini duyurdu. Uçağın düşerken en az 15 eve zarar verdiği bildiriliyor. Türk Hava Yolları (THY), Bişkek'te düşen kargo  uçağının THY'ye ait olmadığını açıkladı. Bu açıklamaya rağmen BBC başta olmak üzere birçok gazetenin Kırgızistan'da düşen Türk uçağının, THY uçağı olduğunu duyurması tepkilere neden oldu. AK Parti Adana Milletvekili Küçükcan "BBC World yaptığı yalan  ve yanlış haberle küresel marka THY'ye leke sürmeye ve güven duygusunu sarsmaya  çalışıyor." değerlendirmesinde bulundu. ACT Havayolları A.Ş, Bişkek'te düşen kargo uçağıyla ilgili açıklama yaptı. ACT Havayolları açıklamasında, "Kazanın oluşumuna teknik nedenler veya yüklemeye bağlı etkenlerin yol açmadığı anlaşılmaktadır. Kazanın gerçek nedeni yapılacak çalışmalar sonucu ortaya çıkacak ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgız mevkidaşı Atambayev'i telefonla aradı ve taziye dileğinde bulundu. Kargo uçağının sabah saatlerinde Bişkek yakınlarında düşmesinin ardından başlayan  arama ve kurtarma çalışmaları bugün için tamamlandı. Kırgızistan Başbakan Birinci Yardımcısı Muhammetkalıy Abulgaziyev, düşen uçağın kara kutusunun bulunduğunu kaydetti.
16.01.2017 Gündem
Son dakika: Kırgızistan'da Türk kargo uçağı düştü! Ölü ve yaralılar var...
Son dakika: Kırgızistan'da Türk kargo uçağı düştü! Ölü ve yaralılar var... Kırgızistan'da düşen Türk kargo uçağı ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Hong Kong'tan havalanan uçak, yoğun sis altındaki Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te bulunan Manas Havaalanı'na iniş yapmak üzereyken düştü. Kazada en az 37 kişi hayatını kaybetti, ölü sayısının çok daha yüksek olabileceği belirtiliyor. Kırgız yetkililer, uçağın pilot hatası nedeniyle düşmüş olabileceğini duyurdu. Uçağın düşerken en az 15 eve zarar verdiği bildiriliyor. Türk Hava Yolları (THY), Bişkek'te düşen kargo  uçağının THY'ye ait olmadığını açıkladı. Bu açıklamaya rağmen BBC başta olmak üzere birçok gazetenin Kırgızistan'da düşen Türk uçağının, THY uçağı olduğunu duyurması tepkilere neden oldu. AK Parti Adana Milletvekili Küçükcan "BBC World yaptığı yalan  ve yanlış haberle küresel marka THY'ye leke sürmeye ve güven duygusunu sarsmaya  çalışıyor." değerlendirmesinde bulundu. ACT Havayolları A.Ş, Bişkek'te düşen kargo uçağıyla ilgili açıklama yaptı. ACT Havayolları açıklamasında, "Kazanın oluşumuna teknik nedenler veya yüklemeye bağlı etkenlerin yol açmadığı anlaşılmaktadır. Kazanın gerçek nedeni yapılacak çalışmalar sonucu ortaya çıkacak ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgız mevkidaşı Atambayev'i telefonla aradı ve taziye dileğinde bulundu. Kargo uçağının sabah saatlerinde Bişkek yakınlarında düşmesinin ardından başlayan  arama ve kurtarma çalışmaları bugün için tamamlandı. Kırgızistan Başbakan Birinci Yardımcısı Muhammetkalıy Abulgaziyev, düşen uçağın kara kutusunun bulunduğunu kaydetti.
16.01.2017 Gündem
İstanbul’daki katliama dünyadan tepki yağdı
İstanbul’daki katliama dünyadan tepki yağdı İstanbul’daki terör saldırısına dünyadan da büyük tepki geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taziye mesajı gönderen liderler terörü lanetledi.
11.12.2016 Gündem
Kırgızistan'da koalisyon hükümeti yemin etti
Kırgızistan'da koalisyon hükümeti yemin etti Kırgızistan’da Sooronbay Ceenbekov başkanlığındaki  koalisyon hükümeti  yemin ederek göreve başladı.
17.11.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Almazbek Atambayev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.