Alpaslan Dikmen

Alpaslan Dikmen

Son dakika alpaslan dikmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alpaslan dikmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alpaslan dikmen haber sayfamızda...

Alpaslan Dikmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 75 alpaslan dikmen haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Erden Timur açıkladı! Transfer sürecinde yıldızları nasıl ikna etti?
Galatasaray'da Erden Timur açıkladı! Transfer sürecinde yıldızları nasıl ikna etti? Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılıların gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Galatasaray'ın transfer döneminde yıldızları nasıl ikna ettiğini açıkladı.
29.09.2022 Galatasaray
Galatasaray, Alpaslan Dikmen'i andı
Galatasaray, Alpaslan Dikmen'i andı Galatasaray Kulübü, taraftar grubu ultrAslan'ın kurucularından Alpaslan Dikmen'i vefatının 13. yıl dönümünde andı.
27.09.2021 Galatasaray
Galatasaray - Fenerbahçe: 0-0
Galatasaray - Fenerbahçe: 0-0 Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray evinde ezeli rakibi Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Galatasaray kendi evindeki yenilmezlik serisini 39 maça yükseltti.
30.06.2020 Galatasaray
'Sevmediğimiz Arda değil, onda vücut bulan yaşam biçimi'
'Sevmediğimiz Arda değil, onda vücut bulan yaşam biçimi' Şarkıcı Berkay Şahin'in eşine sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen, buna tepki gösterdiği belirtilen ünlü şarkıcının burnunu kırdıktan sonra hastaneye ruhsatsız silahla giden ve hakkında dava açılan Arda Turan, gündemin ilk sıralarındaki yerini koruyor. Bir dönem yardımsever kimliğiyle tanınan ünlü futbolcu, son yıllarda adının karıştığı olumsuz olaylarla 'nereden nereye' dedirtti...
17.10.2018 Cadde
Fatih Terim: "Son vuruşlarda becerili olamadık"
Fatih Terim: "Son vuruşlarda becerili olamadık" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kendi sahalarında 1-0 kazandıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından, "En önemli kırılma noktası gol" dedi.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray - BB Erzurumspor: 1-0
Galatasaray - BB Erzurumspor: 1-0 Süper Lig'in 7. hafta açılış maçında Galatasaray, BB Erzurumspor'u 1-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Devler Ligi'ndeki Porto maçı öncesi moral depoladı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray Kulübü, Alpaslan Dikmen'i unutmadı
Galatasaray Kulübü, Alpaslan Dikmen'i unutmadı Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik ile sarı-kırmızılı taraftarlar, "ultrAslan" taraftar grubunun kurucusu Alpaslan Dikmen'in mezarını ziyaret etti.
30.06.2020 Galatasaray
Mustafa Cengiz: ''Özbek'in aklında Fatih Terim yoktu''
Mustafa Cengiz: ''Özbek'in aklında Fatih Terim yoktu'' Galatasaray'da yapılacak seçimde başkan adayı olduğunu açıklayan Mustafa Cengiz projelerini anlatırken Dursun Özbek ile ilgili bir iddiayı ortaya attı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray - Fenerbahçe: 0-0 (İşte maçın özeti)
Galatasaray - Fenerbahçe: 0-0 (İşte maçın özeti) Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 9. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. İşte dakika dakika maçın özeti...
30.06.2020 Galatasaray
Fenerbahçe taraftarından Alpaslan Dikmen pankartı
Fenerbahçe taraftarından Alpaslan Dikmen pankartı Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi deplasman tribününde bulunan sarı-lacivertli taraftarlardan alkışlanacak bir hareket geldi.
1.07.2020 Futbol
Alpaslan Dikmen'i unutmadılar
Alpaslan Dikmen'i unutmadılar Galatasaraylı taraftar, ultrAslan’ın kurucularından Alpaslan Dikmen’i ölüm yıldönümünde hazırladıkları pankartlarla andı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray - Kardemir Karabükspor: 3-2 (İşte maçın özeti)
Galatasaray - Kardemir Karabükspor: 3-2 (İşte maçın özeti) Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 7. hafta maçında Galatasaray sahasında Kardemir Karabükspor'u 3-2 yendi. İşte dakika dakika maçın özeti...
30.06.2020 Galatasaray
Podolski 50 gün sonra geri döndü
Podolski 50 gün sonra geri döndü Galatasaray'da sakatlığı geçen Alman futbolcu Lukas Podolski, 50 gün aradan sonra kadroya alındı.
1.07.2020 Futbol
Alpaslan Dikmen'i unutmadılar
Alpaslan Dikmen'i unutmadılar UltrAslan taraftar grubunun kurucusu Alpaslan Dikmen, ölümünün 7. yıldönümünde dün kabri başında anıldı.
30.06.2020 Galatasaray
Alben'den kendi ismini taşıyan bebeğe ziyaret
Alben'den kendi ismini taşıyan bebeğe ziyaret Galatasaray Odeabank oyuncusu Işıl Alben, adını taşıyan sarı-kırmızılı takımın taraftarı bir çiftin bebeğini, Yalova'da ziyaret etti. Alben, "Galatasaray camiasına ve bu güzel aileye layık olmak için her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.
1.07.2020 Basketbol
Galatasaraylı çift, bebeğine 'Işıl Alben' adını koydu
Galatasaraylı çift, bebeğine 'Işıl Alben' adını koydu Yalova'da yaşayan Galatasaray taraftarı Cenk (32) ve Zeynep Toprak (22) çifti, yeni dünyaya gelen bebeklerine sarı-kırmızılı kulübün kadın basketbol takımının eski kaptanı Işıl Alben'in adını verdi.
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray oldukça zorlandı!
Galatasaray oldukça zorlandı! Galatasaray kendine geldi! Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 4. hafta ilk maçında Galatasaray, Sivasspor'u 2-1 yendi.
1.07.2020 Futbol
Galatasaray kendine geldi!
Galatasaray kendine geldi! Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 4. hafta ilk maçında Galatasaray, Sivasspor'u 2-1 yendi.
30.06.2020 Galatasaray
Necati Demirkol, Alpaslan Dikmen'i andı!
Necati Demirkol, Alpaslan Dikmen'i andı! Galatasaray Kulübü'nün sembol isimlerinden biri olan UltrAslan kurucusu Alpaslan Dikmen'in ölüm yıldönümü sebebiyle Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol bir açıklama yaparak, Alpaslan Dikmen'i andı.
30.06.2020 Galatasaray
Arena'da bambaşka şov!
Arena'da bambaşka şov! Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Kopenhag ile yaptığı mücadelede tribünlerde görsel şölen vardı.Sarı kırmızılı taraftarlar, sopalı pankartlara ‘Fatih Terim’ yazdı. Mancini’nin ismine yer verilmedi.
30.06.2020 Galatasaray
Arena'da Terim sansürü!
Arena'da Terim sansürü! Galatasaray'ın Arena'da Çaykur Rizespor'u konuk ettiği maçta taraftarlar Fatih Terim için tezahüratta bulunduğu sırada çok konuşulacak bir hamle yapıldı.
30.06.2020 Galatasaray
Arena'da Terim'e destek!
Arena'da Terim'e destek! Galatasaray taraftarı Çaykur Rizespor maçı öncesi Fatih Terim'e destek tezahüratları yaptı
30.06.2020 Galatasaray
ALEX EFSANE GERİSİ HİKAYE
ALEX EFSANE GERİSİ HİKAYE Üç büyüklerin birer, birer devrildiği haftaya, 8 sezon Fenerbahçe forması giyen kaptan Alex’in 2 saatte kapının önüne konulması damgasını vurdu. Lefter, Çubuklu’yu elleriyle teslim ettiği kaptanın, “Kocaman” bir operasyonla gönderildiğini görseydi kahrolurdu
1.07.2020 Futbol
Kabze: Abartsam saygısızlık olurdu
Kabze: Abartsam saygısızlık olurdu 1 gol 1 asistle G.Saray'ı yıkan Hasan Kabze: 'G.Saray'ın bende ayrı bir yeri var. Gol attıktan sonra, saygısızlık yapmamak için abartılı sevinmedim'
30.06.2020 Galatasaray
G.Saray Alpaslan Dikmen'i andı
G.Saray Alpaslan Dikmen'i andı Galatasaray, taraftar grubu ultrAslan’ın Genel Koordinatörü Alpaslan Dikmen’i, vefatının 4. yılında andı.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Alpaslan Dikmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.