Alper Erözer

Alper Erözer

Son dakika Alper Erözer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alper Erözer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alper Erözer haber sayfamızda...

Alper Erözer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21 alper erözer haberi bulunmuştur.
Model sevgilisiyle Nişantaşı'nda! 'Sadece varlığı yetiyor'
Model sevgilisiyle Nişantaşı'nda! 'Sadece varlığı yetiyor' Pop müziğin genç isimlerinden Alper Erözer, önceki gün sevgilisi Abigail Goddey ile City’s Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Hayranları tarafından 'Yerli Justin Bieber' olarak tanınan 19 yaşındaki şarkıcı, model aşkı hakkında, "Bana güzel enerji veren insanlarla beraber olmayı seviyorum" dedi.
1.09.2023 Cadde
Sevgilisiyle ortaya çıktı!
Sevgilisiyle ortaya çıktı! Alper Erözer, model sevgilisi Abigail Goddey ile Nişantaşı City’s’de alışveriş turuna çıktı.
1.09.2023 Cadde
Aleyna Tilki'den 'iddialı paylaşım' açıklaması!
Aleyna Tilki'den 'iddialı paylaşım' açıklaması! Kuruçeşme'de bir mekanda düzenlenen törende, müzik ödülleri sahiplerini buldu. Hande Yener’in açılış şovu ile başlayan gece, Behzat Gerçeker yönetiminde Enbe Orkestrası, Mabel Matiz, Norm Ender, Semicenk, Arem Özgüç ve Arman Aydın performansları ile devam etti. Müzik dünyasından birçok ünlü ismin akın ettiği geceye Aleyna Tilki, açıklamalarıyla damga vurdu.
27.09.2022 Cadde
Alper Erözer 18 yaşında! 'Emin adımlarla ilerliyorum'
Alper Erözer 18 yaşında! 'Emin adımlarla ilerliyorum' 'Yerli Justin Bieber' olarak tanınan şarkıcı Alper Erözer, geçtiğimiz günlerde 18'inci yaşına bir gece klübünde konser vererek girdi. 6 senelik müzik kariyerine birçok başarı sığdıran Erözer, gazetecilerle konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.07.2022 Cadde
Emin adımlarla ilerliyor
Emin adımlarla ilerliyor  Alper Erözer, altı yıllık müzik kariyerinde 42 şarkı, iki albüm, 19 klip, 16 tekli ve 30’un üzerindeki konserleriyle dikkatleri üzerine çekti.
14.07.2022 Cadde
Alper Erözer'den şaşırtan çıkış: İrem Derici mi diyeyim?
Alper Erözer'den şaşırtan çıkış: İrem Derici mi diyeyim? '17' isimli ikinci solo albümünü çıkan ve "Yerli Justin Bieber" olarak tanınan 17 yaşındaki şarkıcı Alper Erözer, meslektaşı olan kız arkadaşı Alara Temoçin ile Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Erözer, Türkiye'de arkasından gidecek bir isim olmadığını söyleyerek "Olsa söylerim ama yok, İrem Derici mi diyeyim yani?" diye konuştu.
5.02.2022 Cadde
‘Kimi dinleyeyim?’
‘Kimi dinleyeyim?’ ‘17’ isimli ikinci solo albümünü çıkaran ve “Yerli Justin Bieber” olarak tanınan 17 yaşındaki şarkıcı Alper Erözer, kız arkadaşı Alara Temoçin ile Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı.
5.02.2022 Cadde
İki önemli konuk
İki önemli konuk Radyo D ve Dreamtürk TV’nin ortak yayını ‘Caroline Show’un bu haftaki bölümüne pop müziğin genç yıldızı Alper Erözer ve usta isimlerden Atila Atasoy konuk olacak.
3.07.2021 Cadde
'Yerli Justin Bieber' olarak tanınan Alper Erözer özel koruma tuttu
'Yerli Justin Bieber' olarak tanınan Alper Erözer özel koruma tuttu Hayranları tarafından 'Yerli Justin Bieber' olarak tanınan 16 yaşındaki Alper Erözer, önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendi. Erözer, kendisini takip eden korumasıyla dikkat çekti.
14.09.2020 Cadde
Konsere geliyor
Konsere geliyor Pop müziğin genç ismi Alper Erözer, yarın saat 16.00’da İzmir Westpark Outlet’te bir konser verecek.
29.01.2020 Ege
Alper Erözer kimdir? Kaç yaşında?
Alper Erözer kimdir? Kaç yaşında? Alper Erözer, yaklaşık 1000 hayranının arasından birinin hayalini gerçekleştirdi. Hayranı ile kamera karşısına geçen Erözer, klipte oldukça eğlendiğini belirtti. Alper Erözer, yeni şarkısıyla birlikte hayranlarıyla farklı şehirlerde vereceği konserlerde buluşacağının sinyallerini verdi.
9.01.2020 Gündem
Galada yıldızlar geçidi
Galada yıldızlar geçidi ‘Masal Şatosu: Sihirli Davet’ filminin galası, sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi
29.08.2019 Cadde
Alper Erözer'le yaza merhaba
Alper Erözer'le yaza merhaba 'Enerji' şarkısıyla dikkati çeken Alper Erözer, yeni projesi 'Yaz Geldi' ile sevenleriyle buluştu.
20.07.2018 Cadde
Çocuklar eğlenceye doyacak!
Çocuklar eğlenceye doyacak! Türkiye’nin en büyük çocuk festivali ‘Çocuk Krallığı’, hafta sonunda Zorlu Center Açık Alan’da gerçekleşecek.
7.06.2018 Cadde
Çocuk Krallığı Zorlu PSM'de
Çocuk Krallığı Zorlu PSM'de Türkiye’nin en büyük çocuk festivali Çocuk Krallığı, 9-10 Haziran'da Zorlu Center Açık Alan’da gerçekleşecek.
4.06.2018 Kültür Sanat
‘Çocuk krallığı’ başlıyor
‘Çocuk krallığı’ başlıyor Türkiye’nin en büyük çocuk festivali ‘Çocuk Krallığı’, 9-10 Haziran’da Zorlu Center Açık Alan’da gerçekleşecek.
1.06.2018 Cadde
Eğlence dünyasının kapıları aralanıyor
Eğlence dünyasının kapıları aralanıyor Türkiye’nin en büyük çocuk festivali Çocuk Krallığı, 26-27 Mayıs’ta Zorlu Center Açık Alan’da gerçekleşecek.
19.05.2018 Cadde
Ailece konser keyfi
Ailece konser keyfi Doç. Dr. Aslı Küçükaslan Ekmekçi, kızları Elif ve Esra’yla Emaar Square’de Alper Erözer’in konserini izledi.
24.04.2018 Cadde
Alper Erözer kimdir?
Alper Erözer kimdir? Alper Erözer kimdir? sorusu gündeme yerleşti. Yaşından büyük başarılara sahip olan Alper Erözer'in hakkında merak edilen bilgiler araştırılıyor. 13 yaşında olan Alper Erözer başarısıyla konuşulmaya devam ediyor. İşte Alper Erözer kimdir sorusunun yanıtı...
4.04.2018 Gündem
Alper Erözer geleceğin Justin Bieber'ı mı?
Alper Erözer geleceğin Justin Bieber'ı mı? Alper Erözer geçtiğimiz yaz çıkardığı 'I Think You Love Me' ile "Yoksa yerli Justin Bieber'ımız mı oluyor?" dedirtmişti. Temmuz 2017'de çıkan şarkı 5 milyonu devirmiş durumda. Sözü ve müziği ise kendisine ait bir şarkıydı. Alper Erözer'in yaşı ise sadece 13! 2018 başında ilk albümü 'Hey World World'ü çıkaran genç Alper günden güne her geçen gün daha da büyük bir ilgiyle takip altında. Peki son durum ne?
21.09.2021 Müzik
Minik star için Tarkan koruması!
Minik star için Tarkan koruması! Henüz 13 yaşında olan ve ilk albümünü çıkaran genç şarkıcı Alper Erözer, İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
11.02.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Alper Erözer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.