Altın Diş

Altın Diş

Son dakika altın diş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan altın diş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan altın diş haber sayfamızda...

Altın Diş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.696 altın diş haberi bulunmuştur.
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına dair özet metin yayımlandı.
30.11.2023 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetinde Türk lirası mevduat payının artırılmasına yönelik ilave adımlarla parasal aktarım mekanizması güçlendirilmeye devam edileceği bildirildi.
2.11.2023 Uzmanpara
Dişlerini 14 ayar altınla kaplattı! Nursel Köse rol için başbaşka biri oldu
Dişlerini 14 ayar altınla kaplattı! Nursel Köse rol için başbaşka biri oldu Ulaş Bahadır’ın senaryosunu yazıp yönettiği, Tunceli'nın Ovacık ilçesinde çekilen 'Başkan' filminde seyircileri Nursel Köse sürprizi bekliyor. Ünlü oyuncu, rol gereği makyajla çirkinleşti.
1.09.2023 Cadde
İstanbul’un son lodosçuları
İstanbul’un son lodosçuları 19. Yüzyıl ve 20. Yüzyıl ortalarına kadar İstanbul’un çöplüğü denizdi. Şehrin toplanan çöpü mavnalarla Sarayburnu, Cankurtaran, Kumkapı, Yenikapı ve Yedikule hattı boyunca denize dökülürdü. Lodosçular ise fırtına sonrası kıyıya vuran bu çöpleri toplayıp eler ve deyim yerindeyse, geri dönüşüme sunarlardı.
6.08.2023 Gündem
Anneanne yaşadı, damadı öldü! Verdiği 'bilet' kararı Titan'dan kurtardı
Anneanne yaşadı, damadı öldü! Verdiği 'bilet' kararı Titan'dan kurtardı 1912'de yaşanan Titanik kazasında ölenler arasında Titan denizaltısında hayatını kaybeden OceanGate CEO'su Stockton Rush'ın eşi Wendy Rush'ın büyükdedesi ve büyükannesi de vardı. Çiftin kızları Beatrice'in son anda verdiği 'bilet' kararı ise şu anda yaşanan faciaya bambaşka bir boyut kazandırdı.
23.06.2023 Dünya
Yılın ilk enflasyon tahmini belli oldu! TCMB Başkanı Kavcıoğlu'ndan önemli açıklamalar
Yılın ilk enflasyon tahmini belli oldu! TCMB Başkanı Kavcıoğlu'ndan önemli açıklamalar TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu Enflasyon Raporu 2023-I Bilgilendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu 2023 ve 2024 yılları için enflasyon tahminini açıkladı.
26.01.2023 Haberler
Yılın ilk enflasyon tahmini belli oldu! TCMB Başkanı Kavcıoğlu'ndan önemli açıklamalar
Yılın ilk enflasyon tahmini belli oldu! TCMB Başkanı Kavcıoğlu'ndan önemli açıklamalar TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu Enflasyon Raporu 2023-I Bilgilendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu 2023 ve 2024 yılları için enflasyon tahminini açıkladı.
26.01.2023 Ekonomi
Altını olanlar dikkat: Telaş içerisinde değiller!
Altını olanlar dikkat: Telaş içerisinde değiller! Altın fiyatlarında yaşanan sert dalgalanma yatırımcıları tedirgin etti. 965 lira seviyesine kadar gerilen gram altın haftayı 990 lira seviyesinde kapattı. Peki altında 900 lira seviyesi mümkün mü yoksa bin lira sevilerini tekrar mı konuşacağız? İşte detaylar...
22.10.2022 Ekonomi
Rus hezimeti: Tankın namlusuna beyaz bayrak bağlayarak teslim oldular!
Rus hezimeti: Tankın namlusuna beyaz bayrak bağlayarak teslim oldular! Harkov ve Lyman'ın ardından Herson'da da hezimete sürüklenen Rus ordusunun son görüntüsü dünyayı şaşkına çevirdi. Yetkililer, Rus birliklerini silah bırakıp kaçmaya zorlayan Ukrayna'nın, Kırım'ı geri alabileceğini söylüyor.
6.10.2022 Dünya
Kurtarılan kasabada korkunç keşif! Canlı canlı gömmüşler...
Kurtarılan kasabada korkunç keşif! Canlı canlı gömmüşler... Dört bölgeyi ihlak ettiğini duyuran Rusya'nın hezimetlerine her geçen gün yenileri eklenirken, yapılan korkunç bir keşif Rus ordusunun zulmünü gözler önüne serdi.
5.10.2022 Dünya
Annesinin kaybolan altın dişlerini getirene 2 ton fındık verecek
Annesinin kaybolan altın dişlerini getirene 2 ton fındık verecek Ordu’nun Kumru ilçesinde yaşayan Sait Karacı, bir süre önce vefat eden annesinin kaybolan 2 adet altın dişini arıyor. Karacı, altın dişleri getirene bu yılın mahsulü 2 ton fındığı vereceğini belirtiyor.
12.09.2022 Haberler
Annesinin kaybolan altın dişlerini arıyor! Getirene 2 ton fındık verecek
Annesinin kaybolan altın dişlerini arıyor! Getirene 2 ton fındık verecek Ordu’nun Kumru ilçesinde yaşayan Sait Karacı, bir süre önce vefat eden annesinin kaybolan 2 adet altın dişini arıyor. Karacı, altın dişleri getirene bu yılın mahsulü 2 ton fındığı vereceğini belirtiyor.
12.09.2022 Gündem
Altın dişli sahte savcı dolandırdığı paralarla eğlenirken yakalandı
Altın dişli sahte savcı dolandırdığı paralarla eğlenirken yakalandı Denizli’de kendisini savcı olarak tanıttığı yaşlı kadını 30 bin TL dolandıran yabancı uyruklu kadın, ağzındaki tek altın diş sayesinde yakalandı. Bozdurduğu altın ve dövizlerden gelen parayla eğlenirken Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanan şüpheli, serbest bırakıldıktan sonra yurt dışına çıkmaya hazırlanırken ikinci kez gözaltına alınıp tutuklandı.
24.06.2022 Haberler
Altın dişli sahte savcı dolandırdığı paralarla eğlenirken yakalandı
Altın dişli sahte savcı dolandırdığı paralarla eğlenirken yakalandı Denizli’de kendisini savcı olarak tanıttığı yaşlı kadını 30 bin TL dolandıran yabancı uyruklu kadın, ağzındaki tek altın diş sayesinde yakalandı. Bozdurduğu altın ve dövizlerden gelen parayla eğlenirken Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanan şüpheli, serbest bırakıldıktan sonra yurt dışına çıkmaya hazırlanırken ikinci kez gözaltına alınıp tutuklandı.
24.06.2022 Gündem
Grillz trendi Türkiye'de de yükselişte!
Grillz trendi Türkiye'de de yükselişte! 90’ların ‘underground’ takısı, 2000’li yıllarda Kardashian’larla birlikte sınıf atlayarak mücevherata dönüştü. Diş mücevheri artık çok ciddi bilgi, beceri ve ‘knowhow’ gerektiren inanılmaz bir sektör haline gelmiş durumda. Madonna’dan Beyonce’ye, Katy Perry’den Rita Ora ve Miley Cyrus’a kadar pek çok ünlü kullanıcısı aracılığıyla son dönemin en sıra dışı trendlerinden biri. Dünyada sadece iki diş hekiminin tasarladığı bu sıra dışı mücevherlerin Türkiye’deki tasarımcısı ve uygulayıcısı ise Diş Hekimi Tamer Çakar.
11.10.2021 Güzellik
İhracat rakamları belli oldu
İhracat rakamları belli oldu İhracat kasımda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,95 azalarak 16 milyar 88 milyon dolar, ithalat yüzde 16,07 artarak 21 milyar 158 milyon dolar oldu.
2.12.2020 Uzmanpara
İhracat rakamları açıklandı
İhracat rakamları açıklandı İhracat kasımda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,95 azalarak 16 milyar 88 milyon dolar, ithalat yüzde 16,07 artarak 21 milyar 158 milyon dolar oldu
2.12.2020 Ekonomi
Fotoğrafları dağıtıldı, polis peşlerine düştü! Bu da altın diş tuzağı...
Fotoğrafları dağıtıldı, polis peşlerine düştü! Bu da altın diş tuzağı... Kadıköy'de kuyumculara sahte altın diş satarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 4 kişi, yakalandı. Polis yaptığı incelemelerde dolandırıcıların, sattıkları teneke parçalarının ağır gelmesi için dişlerin içine kurşun doldurduğunu tespit etti.
27.10.2020 Gündem
Emekli öğretmenin altın dişlerini bile aldılar
Emekli öğretmenin altın dişlerini bile aldılar Beşiktaş'da 85 yaşındaki emekli öğretmeni telefonla arayarak kendilerini savcı olarak tanıtan "FETÖ adınıza hat tanımladı'"  diyerek 250 bin lira değerinde döviz, ziynet eşyası ve 8 adet altın diş çalan 2 şüpheli suçüstü yakalandı. Şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
17.10.2020 Gündem
Bakan Pekcan'dan ihracat açıklaması!
Bakan Pekcan'dan ihracat açıklaması! Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Pandeminin getirdiği olumsuz ticaret ortamına rağmen, bu yıl da ihracatta kayda değer bir performansla yolumuza devam ediyoruz." dedi.
25.09.2020 Ekonomi
Pekcan: Hızlı toparlanan ülkeler arasında yer alacağız
Pekcan: Hızlı toparlanan ülkeler arasında yer alacağız Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "2021'de dış pazarlarımızdaki koşulların iyiye gitmesiyle en etkin ve hızlı toparlanan ülkeler arasında yer alacağımızı değerlendiriyoruz. Önümüzdeki dönemde, küresel emtia ve finansal piyasalardaki dengelenmeyle altın ticaretimizin daha makul bir trende girmesini öngörüyoruz." dedi.
15.09.2020 Ekonomi
Ağzından düşürdüğü, eşinden hatıra altın dişleri çalındı
Ağzından düşürdüğü, eşinden hatıra altın dişleri çalındı Bursa'da, Hatice Godan'ın (85) evine giren kimliği belirsiz kişi, eşinden hatıra kalan ve 20 gram altın olan takma dişlerini ağzından düşünce çalıp, kaçtı. Hırsızlık şüphelisinin yakalanması için çalışma başlatılırken, Hatice Godan, "Dişlerim altındı, eşimden kaldı. Kim bilir kaç senelikti" dedi. Olay, cuma akşamı, Yıldırım ilçesine bağlı Şible Mahallesi'nde meydana geldi. Hatice Godan'ın tek başına yaşadığı 2 odalı eve, kimliği belirsiz kişi girdi. Evde bir anda tanımadığı kişiyle göz göze gelen Godan, paniğe kapıldı. Bu sırada Godan'ın ağzından 20 gram altın olan takma dişleri yere düştü. Hırsızlık şüphelisi ise hemen altın dişleri alıp, evden çıktı. Godan'ın yardım istediği komşularının ihbarıyla eve polis ekipleri geldi. Olay yeri incelemesi yapan ekipler, görgü tanıklarının da ifadelerine başvurarak, hırsızlık şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı. 
7.09.2020 Haberler
Hatice ninenin ağzından düşen, eşinden hatıra altın dişleri çalındı
Hatice ninenin ağzından düşen, eşinden hatıra altın dişleri çalındı Bursa'da Hatice Godan'ın evine giren kimliği belirsiz kişi, eşinden hatıra kalan ve 20 gram altın olan takma dişlerini ağzından düşünce çalıp, kaçtı. Hırsızlık şüphelisinin yakalanması için çalışma başlatılırken, Hatice Godan, "Dişlerim altındı, eşimden kaldı. Kim bilir kaç senelikti" dedi.
7.09.2020 Gündem
Dış ticaret rakamları açıklandı
Dış ticaret rakamları açıklandı Genel Ticaret Sistemine (GTS) göre ihracat, ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,74 azalarak 12 milyar 463 milyon dolar oldu.
2.09.2020 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Altın Diş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.