Altın Kızlar

Altın Kızlar

Son dakika altın kızlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan altın kızlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan altın kızlar haber sayfamızda...

Altın Kızlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 794 altın kızlar haberi bulunmuştur.
BİR SEVDADIR İSHAK ALİ KİMDİR? Bir Sevdadır dizisinin İshak Ali'si Sinan Tuzcu kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında?
BİR SEVDADIR İSHAK ALİ KİMDİR? Bir Sevdadır dizisinin İshak Ali'si Sinan Tuzcu kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? Bir Sevdadır dizisi bu akşam başlıyor. Ekranların yeni dizisi Bir Sevdadır oyuncuları ise merak ediliyor. Günay Günaydın'ın yönettiği “Bir Sevdadır” dizisinde Sude Zulâl Güler ve Feyyaz Şerifoğlu başrollerde yer alıyor. İshak Ali karakterini ise genç oyuncu Sinan Tuzcu canlandırıyor. Peki, Bir Sevdadır İshak Ali kimdir? Bir Sevdadır dizisinin İshak Ali'si Sinan Tuzcu kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? Sinan Tuzcu hayatı ve biyografisi…
31.01.2024 Bilgi Rehberi
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne Tamer Karadağlı atandı
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne Tamer Karadağlı atandı Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kararlarda oyuncu Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atandı.
10.08.2023 Gündem
'Altın Kızlar'a operasyon! 36 kişi tutuklandı
'Altın Kızlar'a operasyon! 36 kişi tutuklandı Kocaeli merkezli 3 ilde, ikametlerden 8 milyon TL’lik soygun yapan “Altın Kızlar” adlı hırsızlık çetesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 41 kişiden 36’sı tutuklandı.
9.03.2023 Gündem
'Altın Kızlar'a operasyon!  Aylardır süren takip
'Altın Kızlar'a operasyon! Aylardır süren takip Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 'Altın Kızlar' isimli çete çökertildi. 8 milyon TL'lik ziynet eşyası çalan şüpheliler, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
9.03.2023 Haberler
'Altın Kızlar'a operasyon!  Aylardır süren takip
'Altın Kızlar'a operasyon! Aylardır süren takip Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 'Altın Kızlar' isimli çete çökertildi. 8 milyon TL'lik ziynet eşyası çalan şüpheliler, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
9.03.2023 Gündem
Sylvester Stallone: Arnold Schwarzenegger ile aynı galakside olmaya dayanamıyorduk!
Sylvester Stallone: Arnold Schwarzenegger ile aynı galakside olmaya dayanamıyorduk! Son dönemde 1997 yılında evlendiği Jennifer Flavin ile boşanmanın eşiğinden dönmesiyle gündeme gelen Hollywood yıldızı Sylvester Stallone, meslektaşı Arnold Schwarzenegger ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bir zamanlar birbirlerinden nefret ettiklerini söyleyen ünlü isim, Schwarzenegger'ın kendisini 'kötü şöhretli' bir filmde rol alması için nasıl kandırdığını da anlattı.
17.11.2022 Cadde
Altın kızlar sette
Altın kızlar sette ‘Üçüncü Gün’ filminde rol alan Derya Alabora, Nursel Köse ve Zuhal Yalçın, eğlenceli halleriyle objektiflere takıldı.
5.08.2022 Cadde
Sizi hiç unutmayacağız
Sizi hiç unutmayacağız 80’lerde herkesi ekran başına toplayan Betty White’lı “The Golden Girls/Altın Kızlar”, 2009’da aynı isimle bizde de uyarlanmış ve dizide, bu hafta kaybettiğimiz “Fato”muz, Fatma Girik de rol almıştı
30.01.2022 Kültür Sanat
Şoför Nebahat, Irazca,  Ezo Gelin ve Kadın Hamlet’imiz: Fatma Girik
Şoför Nebahat, Irazca, Ezo Gelin ve Kadın Hamlet’imiz: Fatma Girik Yeşilçam’ın Dört Yapraklı Yoncası’ndan Fatma Girik; Ezo Gelin’den Hamlet’e oynadığı rollerle toplumsal belleğimize yerleşmişti. Onu hiç unutmayacağız...
25.01.2022 Kültür Sanat
Usta oyuncunun bilinmeyen yönü! Hepsinde Fatma Girik imzası var
Usta oyuncunun bilinmeyen yönü! Hepsinde Fatma Girik imzası var Türk sinemasının dört yapraklı yonca'sında ilk veda... Kovid-19'a bağlı zatürre tedavisi gören usta oyuncu Fatma Girik çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Çok sayıda Kemal Sunal filminde yapımcı olarak görev yapan Girik, veliahtını ve hayattaki en büyük korkusunu yıllar önce bir röportajında açıklamıştı...
25.02.2022 Gündem
Cenazesi doldu taştı! Peş peşe ölümlerin ardından uzmanlar açıkladı: 90'lar...
Cenazesi doldu taştı! Peş peşe ölümlerin ardından uzmanlar açıkladı: 90'lar... 90'lı yıllarda kucakladığımız televizyon şovları ve dizilerinin yıldızlarını peş peşe kaybederken içimizi bir hüzün kaplıyor. Geçmişimize ait simgeler bir bir zamana yenik düşerken, aslında bir yandan onları kucaklamaya da devam ediyoruz. Altın Kızlar'ın Betty'sini ve Bizim Ev'in Danny Tanner'ını art arda kaybettiğimiz bu günlerde, içimizi kaplayan nostalji hissini masaya yatırdık.
18.01.2022 Dünya
Betty White'ın ölüm nedeni belli oldu
Betty White'ın ölüm nedeni belli oldu Sinema dünyasının yıldızı Betty White, 31 Aralık 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti. 80'li yılların ünlü dizisi 'Altın Kızlar' ile hafızalara kazınan White'ın doğal nedenlerden ölmediği anlaşıldı.
11.01.2022 Cadde
Son dakika! Dünyaca ünlü yıldız hayatını kaybetti
Son dakika! Dünyaca ünlü yıldız hayatını kaybetti Bir dönem Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi bulunan "Altın Kızlar"ın Rose karakteriyle hatırlanan komedyen, oyuncu ve yazar Betty White 99 yaşında hayatını kaybetti.
1.01.2022 Dünya
Altın Kızlar tarih yazacak
Altın Kızlar tarih yazacak Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nda aldıkları derecelerle tarih yazan Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı ve Milli Takım sporcuları Damla Su Türemen ve Peri Koyuncu, Dubai’de düzenlenen Büyükler Dünya Karate Şampiyonası’na katılacak.
19.11.2021 Ege
Altın Kızlar yine Avrupa sahnesinde
Altın Kızlar yine Avrupa sahnesinde Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Judo ile Karate Milli Takımlarında milli formayı giyen altın madalyalı sporcuları bir kez daha Denizli ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek.
17.08.2021 Ege
Başkan Zolan’a Altın Kızlar’dan ziyaret
Başkan Zolan’a Altın Kızlar’dan ziyaret 13-16 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası/Avrupa Kupası Milli Takım Seçme Müsabakaları Ümit Genç Bayan Takımı Kata Kategorisi’nde Türkiye şampiyonu olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı sporcuları Damla Su Türemen, Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan ile Karate Takımı Antrenörü Muhammet Kaya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
26.07.2021 Ege
Denizli’nin Altın Kızları
Denizli’nin Altın Kızları Denizli Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen judocu Nazlı Çoban (17) ve Reyhan Oğuz (17), Ümit Milli Takım Seçme Müsabakaları’nda kendi kategorilerinde Türkiye şampiyonu oldu.
11.07.2021 Ege
Işın Karaca kimdir? Işın Karaca'nın yaşı kaç, nereli? İşte müzik kariyeri
Işın Karaca kimdir? Işın Karaca'nın yaşı kaç, nereli? İşte müzik kariyeri Işın Karaca'nın hayatına yönelik araştırmalar başladı. Bu akşam İBO SHOW ile müzik şölenine Işın Karaca da eşlik edecek. STAR TV'de ekrana gelecek olan programa Işın Karaca damga vuracak. 3 Nisan 2021 Cumartesi İBO SHOW konukları arasında olan Işın Karaca kimdir, kaç yaşındadır? Işın Karaca şarkıları nelerdir? İşte Karaca'nın hayatına dair bilinenler...
3.04.2021 Cadde
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen aslen nereli, kiminle evli?
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen aslen nereli, kiminle evli? Yeliz Yeşilmen kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İlk olarak Çarkıfelek adlı programda tanınan Yeliz Yeşilmen sonrasında rol aldığı Aşkım Aşkım adlı dizi ile ünlendi. Ali Uğur Akbaş ile evli olan Yeliz Yeşilmen'in Asya Tuana ve Birbey adında iki çocuğu vardır. İşte Yeliz Yeşilmen hakkında merak edilenler...
23.02.2021 Cadde
Burak Kut kimdir, aslen nereli? Burak Kut biyografisi (Albümleri, film ve dizileri)
Burak Kut kimdir, aslen nereli? Burak Kut biyografisi (Albümleri, film ve dizileri) Burak Kut, İbo Show'a konuk olacak olan isimler arasında yer alıyor. Müzik kariyerine ortaokul yıllarında başlayan Burak Kut, Lise'de müzik eğitimine devam etmiş, Kabataş Erkek Lisesi'nde okul korosunun solistliğini üstlendi. Kabataş Erkek Lisesi'nde katıldığı müzik yarışmalarında üç sene üst üste birinci olan Burak Kut okuldan mezun olduktan sonra ilk albümünü 1994 yılında Benimli Oynama adlı albümü ile çıkardı. Peki Burak Kut kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
13.02.2021 Cadde
Son dakika.... Altın Kızlar'dan 1 milyon liralık hırsızlık
Son dakika.... Altın Kızlar'dan 1 milyon liralık hırsızlık Antalya'da, kilitli olmayan evlerin kapılarını, plastik kart kullanarak açan ve bu yolla yaklaşık 1 milyon TL değerinde ziynet eşyası çalan 3'ü kadın, 5 şüpheli, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Hırsızlık için girdikleri evlerde özellikle altın çalan S.T., K.Ö. ve C.C.'nin bu yüzden 'Altın Kızlar' olarak adlandırıldığı ortaya çıktı.
15.01.2021 Gündem
Altın kızlar yurda döndü
Altın kızlar yurda döndü Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden ve altın madalya kazanan Duygu Doğan, Azra Akıncı, Peri Berker, Nil Karabina, Eda Asardan oluşan Ritmik Cimnastik Grup Milli Takımı yurda döndü. 
29.11.2020 Diğer
Uşaklı ‘Altın’ kızlar
Uşaklı ‘Altın’ kızlar Uşak’ın Eşme ilçesinde 5 yıldır güreş eğitimi alan 2 lise öğrencisi kız sporcu, Bulgaristan’ın Panagyurishte kentinde düzenlenen 15 Yaş Altı Balkan Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.
7.10.2019 Ege
Sümer Tilmaç kimdir? Sümer Tilmaç ne zaman vefat etti?
Sümer Tilmaç kimdir? Sümer Tilmaç ne zaman vefat etti? Sümer Tilmaç, 15 Temmuz 1948 yılında Malatya'da dünyaya geldi. Birçok film, tiyatro oyununda rol alan başarılı oyuncu kariyerinde ilk basamakları 1964 yılında Arena Tiyatrosu'nda oyunculuğu başlayarak adım attı. Sümer Tilmaç, Münir Özkul, Gazanfer Özcan gibi sanatçıların öğrencisi olarak yetişti. 210'dan fazla filmde rol alan Sümer Tilmaç 60 tiyatro oyununda sahne aldı.
12.06.2019 Gündem
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
11.05.2019 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Altın Kızlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.