Cezaevlerinden mektup yağıyor
Cezaevlerinden mektup yağıyor 15 Temmuz darbe girişiminin ardından işkence ve kötü muamele iddialarının arttığı cezaevlerinden, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyelerine bu süreçte çok sayıda mektup geldi.
9.10.2016 Siyaset
Yaz lekelerine çözüm!
Yaz lekelerine çözüm! Yazın artış gösteren güneş lekelerine dikkat çeket Dr. Bülent Bağcı uyarılarda bulundu...
1.08.2016 Cilt Bakımı
Aşırı terlemeye en etkili yöntemler
Aşırı terlemeye en etkili yöntemler Dr. Bülent Bağcı aşırı terlemeye karşı botoks hakkında her şeyi ve bitkisel tedavi yöntemlerini PembeNar.Com okurları için anlattı.
8.07.2016 Genel Sağlık
İtalya'da DHKP-C operasyonu...
İtalya'da DHKP-C operasyonu... İtalya'da DHKP-C operasyonu...
31.03.2004 Gündem
Yeniden Refah Partisi, İstanbul adaylarını tanıttı!
Yeniden Refah Partisi, İstanbul adaylarını tanıttı! Yeniden Refah Partisi, İstanbul'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımını yaptı.
3.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan flaş atama kararları! Yeni Bakan Yardımcıları belli oldu
Erdoğan'dan flaş atama kararları! Yeni Bakan Yardımcıları belli oldu Bakan Yardımcılıklarına, Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
22.06.2023 Gündem
Togg’da ikinci teslimat Aliyev’e
Togg’da ikinci teslimat Aliyev’e Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, şimdiden sınırları aştı.
5.04.2023 Gündem
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Togg'u teslim aldı
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Togg'u teslim aldı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank teslim etti. Aliyev, Togg’u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından teslim alan ikinci kişi oldu.
4.04.2023 Haberler
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Togg'u teslim aldı
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Togg'u teslim aldı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank teslim etti. Aliyev, Togg’u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından teslim alan ikinci kişi oldu.
4.04.2023 Ekonomi
Ertaç Bağcı, İskenderunspor'dan ayrıldı
Ertaç Bağcı, İskenderunspor'dan ayrıldı Kayserili futbolcu Ertaç Bağcı, İskenderunspor ile yolunu ayırdığını açıkladı
29.07.2022 2.Lig
TBMM Başkanı Şentop, Bakü’de
TBMM Başkanı Şentop, Bakü’de Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü'ye geldi.
16.05.2022 Haberler
TBMM Başkanı Şentop, Bakü’de
TBMM Başkanı Şentop, Bakü’de TBMM Başkanı Mustafa Şentop, beraberindeki parlamento heyetiyle Ekonomik İş Birliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (EİTPA) 3. Genel Konferansı’na katılmak üzere Bakü’ye geldi.
16.05.2022 Siyaset
Öldüren darbeyi, kamera görüntüsü ortaya çıkaracak
Öldüren darbeyi, kamera görüntüsü ortaya çıkaracak Ankara'da Hasan Bağcı'nın , parkta laf attığı B.Ö. adlı kızın sevgilisi ve onun arkadaşları tarafından art arda 3 noktada tekme tokat dövülerek öldürülmesiyle ilgili 2'si tutuklu 10 sanığın yargılandığı dava dosyasına, olayın güvenlik kamerası görüntüleri delil olarak girdi. Bağcı'nın ölümüne neden olan darbenin tespiti için kamera görüntüleri dosya ile birlikte bilirkişiye gönderildi. Görüntüde, kalabalık grubun arasında yer alan Bağcı'nın, aldığı darbeler sonucu bayılarak yere düşmesi sonra yerden kaldırılarak, bir süre yürümesi ve tekrar düşmesi yer aldı.
24.09.2021 Haberler
Öldüren darbeyi, kamera görüntüsü ortaya çıkaracak
Öldüren darbeyi, kamera görüntüsü ortaya çıkaracak Ankara'da Hasan Bağcı'nın , parkta laf attığı B.Ö. adlı kızın sevgilisi ve onun arkadaşları tarafından art arda 3 noktada tekme tokat dövülerek öldürülmesiyle ilgili 2'si tutuklu 10 sanığın yargılandığı dava dosyasına, olayın güvenlik kamerası görüntüleri delil olarak girdi. Bağcı'nın ölümüne neden olan darbenin tespiti için kamera görüntüleri dosya ile birlikte bilirkişiye gönderildi. Görüntüde, kalabalık grubun arasında yer alan Bağcı'nın, aldığı darbeler sonucu bayılarak yere düşmesi sonra yerden kaldırılarak, bir süre yürümesi ve tekrar düşmesi yer aldı.
24.09.2021 Gündem
48. İstanbul Müzik Festivali yeni programı açıklandı
48. İstanbul Müzik Festivali yeni programı açıklandı İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 48. İstanbul Müzik Festivali, 18 Eylül – 5 Ekim 2020 tarihleri arasında dijital ortamda müzikseverlerle buluşuyor. “Beethoven’ın Aydınlık Dünyası” teması etrafında şekillenen festival, 18 Eylül’de online.iksv.org adresinde ve İKSV YouTube kanalında ücretsiz olarak yayımlanacak Açılış Konseri ile başlıyor.
1.09.2020 Kültür Sanat
Ankara'da 'laf atma' cinayeti: 7 tutuklama
Ankara'da 'laf atma' cinayeti: 7 tutuklama Ankara'da, bir kadına laf attığı iddiasıyla kalabalık grup tarafından darbedilen ve ağır yaralanan Hasan Bağcı (22), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bağcı'nın ölümüne neden oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 19 şüpheliden 7'si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
26.08.2020 Gündem
Pazarlamanın en etkin isimleri
Pazarlamanın en etkin isimleri Türkiye’de pazarlamanın en etkin isimleri açıklandı. DataExpert ve Fortune Türkiye iş birliği ile yapılan araştırmayla Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CMO’su belirlendi. Sonuçlara göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda oturanların yüze 42’si kadınlardan oluştu.
6.02.2020 Ekonomi
48. İstanbul Müzik Festivali'nde Beethoven'a övgü
48. İstanbul Müzik Festivali'nde Beethoven'a övgü 48. İstanbul Müzik Festivali programı açıklandı. 2-25 Haziran tarihleri arasından İstanbul'un farklı mekanlarında toplam 29 konseri sanatseverlerle buluşturacak olan 48. İstanbul Müzik Festivali'nde 250. doğum yıldönümü kutlanan Beethoven teması ön plana çıkıyor. Staatskapelle Dresden'den Alexei Bolodin'e pek çok önemli orkestra ve ismi ağırlayacak olan 48. İstanbul Müzik Festivali'nin programı şöyle...
4.02.2020 Kültür Sanat
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Son dakika... MHP, 402 belediye başkan adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP, 402 belediye başkan adayını daha açıkladı MHP, Mart yerel seçimlerinde yer alacak 402 adayını daha açıkladı. Açıklanan isimler arasında 15 ilin belediye başkan adayı da var.
30.12.2018 Siyaset
Son dakika... MHP, 402 belediye başkan adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP, 402 belediye başkan adayını daha açıkladı MHP, Mart yerel seçimlerinde yer alacak 402 adayını daha açıkladı. Açıklanan isimler arasında 15 ilin belediye başkan adayı da var.
30.12.2018 Siyaset
MHP milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il MHP milletvekili adayları
MHP milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il MHP milletvekili adayları MHP milletvekili aday listesi YSK'ya teslim edildi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi. İşte il il MHP milletvekili aday listesi
22.05.2018 Gündem
Ümitlerimiz Mamut’la
Ümitlerimiz Mamut’la Genç sanatçıların kendilerine ayrılan birer bölümde eserlerini sergilediği Mamut Art Project, her yıl yeni isimlere alan açmayı sürdürüyor. Bu yıl kişisel hikâyeler, çocuk atölyeleri ve performans köşesinde yenilikler ziyaretçileri bekliyor.
26.04.2018 Gündem
Eczacıbaşı VitrA - Nilüfer Belediyespor: 3-0
Eczacıbaşı VitrA - Nilüfer Belediyespor: 3-0 Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off çeyrek final serisinin ikinci maçında Eczacıbaşı VitrA sahasında Nilüfer Belediyespor'u 3-0 yendi.
1.07.2020 Voleybol
CHP Sözcüsü Tezcan: Milletin oyunu çaldırmayacağız
CHP Sözcüsü Tezcan: Milletin oyunu çaldırmayacağız CHP heyeti, geçen hafta başlattığı “seçim güvenliği” ziyaretleri kapsamında dün dört partiye daha gitti. CHP Sözcüsü Tezcan, “İktidar ne yaparsa yapsın, siyasetin geniş iş birliğiyle sandıkların güvenliğini sağlama konusunda kararlılığımızı vurguluyoruz” dedi
5.03.2018 Siyaset