Doğum haritasındaki ölümcül konumlara dikkat! Astrolojiye göre...
Doğum haritasındaki ölümcül konumlara dikkat! Astrolojiye göre... Birçok kişi yaşamsal tüm alanlar ile ilgili astrolojiye danışıyor. Peki, ya ölüm? Astroloji ölüm hakkında da bilgi verir mi? Dr. Astrolog Şenay Devi, doğum haritasının erken ölüm ve astrolojide doğal olmayan ölüm hakkında bilgi verebileceğini söyledi. Ünlü astrolog, kişinin uzun ömürlü olduğunu gösteren birtakım işaretlerle ilgili de bilgi verdi.
17.09.2021 Yaşam
Madonna, Dr. Şenay Devi'yi seçti!
Madonna, Dr. Şenay Devi'yi seçti! Ünlü Astrolog Dr. Şenay Devi, "astrodehA Astroloji Okulu"nu okulunu açtı. Okulun Onursal Başkanı Beyaz Saray'ın Astroloğu ve ABD Kepler College Astroloji Üniversitesi Anabilim Dalı Başkanı Dr.Gary Gomes oldu. Türkiye'den ve dünyada tanımış birçok ismin online eğitim alacağı okulun öğrencileri arasında, astroloji bilimini yakından takip eden ve özel bir merakı olan ABD'li ünlü şarkıcı Madonna da yer alıyor.
30.09.2020 Yaşam
Dr. Astrolog Şenay Devi: Burçlar değişti mi? 13 Burcun özellikleri neler?
Dr. Astrolog Şenay Devi: Burçlar değişti mi? 13 Burcun özellikleri neler? Dr. Astrolog Şenay Devi, son günlerde gündeme oturan 'burç değişikliği' konusunu Pembe Nar takipçileri için açıkladı.
20.07.2020 Yaşam
Burçlar değişiyor mu? '13 Burç' diye bir şey var mı? Dr. Astrolog Şenay Devi açıkladı!
Burçlar değişiyor mu? '13 Burç' diye bir şey var mı? Dr. Astrolog Şenay Devi açıkladı! NASA’nın açıkladığı ileri sürülen "burç değişikliği" konusunu, ünlü Dr. Astrolog Şenay Devi PembeNar için anlattı, 13 burç iddiası hakkında bilgi verdi
18.07.2020 Yaşam
Burçlar değişiyor mu? ‘13 Burç’ diye bir şey var mı? Dr. Astrolog Şenay Devi açıkladı!
Burçlar değişiyor mu? ‘13 Burç’ diye bir şey var mı? Dr. Astrolog Şenay Devi açıkladı! Ünlü Dr. Astrolog Şenay Devi, NASA’nın açıkladığı ileri sürülen “Burç değişikliği” konusunu Pembe Nar’a anlattı. 13 Burç iddiası hakkında bilgi verdi.
18.07.2020 Yaşam
Kitap lansmanına ünlü akını
Kitap lansmanına ünlü akını Astroloji profesörü Dr. Astrolog Şenay Devi, 'Türk Medeniyetlerinde Astroloji Astronomi ve Müneccimbaşılık' adlı yeni kitabıyla sevenleriyle buluştu.
20.09.2018 Cadde