Altınova

Altınova

Son dakika Altınova haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Altınova gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Altınova haber sayfamızda...

Altınova

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.186 altınova haberi bulunmuştur.
Tersanede feci kaza! Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı
Tersanede feci kaza! Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı Yalova’da bulunan Hatsan Tersanesi’nde yaşanan iş kazasında müdür ağır yaralanırken, tersanenin gemi başmühendisi Özkan Kara ise hayatını kaybetti.
21.04.2024 Gündem
Babasıyla tartışan 2  kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü:  Bilerek değil, fren tutmadı
Babasıyla tartışan 2 kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü: Bilerek değil, fren tutmadı Antalya'nın Suriye uyruklu Ahmad A. (28), babası Yahya A. (46) ile tartışan mesai arkadaşı Muhammed Ali Bilal (19) ile Abdurrahman Belelo'ya (23), kamyonetle çarpıp kaçtı. Muhammed Ali Bilal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
2024 ALTINOVA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Yalova Altınova Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ALTINOVA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Yalova Altınova Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Yalova Altınova Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Altınova ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Yalova Altınova Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Esnaf çetesi çökertildi
Esnaf çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova merkezli Kocaeli, Sakarya ve Bursa’da eş zamanlı düzenlenen “Kafes-47” operasyonlarında bölgede “Çakar” olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
26.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 4 ilde 'Kafes 47' operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 4 ilde 'Kafes 47' operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonlarda 'Çakar' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
25.02.2024 Haberler
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: 4 ilde 'Kafes 47' operasyonu
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: 4 ilde 'Kafes 47' operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonlarda 'Çakar' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
25.02.2024 Gündem
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5'i ilçe, 50 belde belediye başkan adayını daha açıkladı.
7.02.2024 Gündem
Koku elbiselerinden yayıldı! 7 işçi otelde ölümden döndü
Koku elbiselerinden yayıldı! 7 işçi otelde ölümden döndü Yalova’nın Altınova ilçesinde tersanede çalışan 7 işçi, kaynak yaparken sızan ve kaldıkları otel odasında elbiselerinden yayılan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
2.02.2024 Gündem
Kaybolan balıkçının arkadaşlarına söylediği son sözü ortaya çıktı!
Kaybolan balıkçının arkadaşlarına söylediği son sözü ortaya çıktı! İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında batan balıkçı teknesinde kaybolan 2 kişiden Medine Karaduman'ın da cansız bedenine ulaşıldı. Olayda ölü sayısı 4’e çıkarken, ekiplerin kayıp Gökhan Çakır’ı arama çalışmaları ise sürüyor.
30.01.2024 Gündem
MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı.
21.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükçekmece'deki bu görüntüye sert tepki: Utanın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükçekmece'deki bu görüntüye sert tepki: Utanın! Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik rüşvet operasyonu sırasında çıkan olaylarda yaşlı bir kadının boğazının sıkılması ve sözlü hakarete uğramasına Cumhurbaşkanı Erdoğan sert tepki gösterdi.
20.01.2024 Gündem
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı...
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı... Konut satışları son dönemde azalırken, arsa ve arazi satışlarında ibre tam tersi yönde... Arsa ve arazi satışlar geçen yıla göre artış gösterdi. Peki bu artışın nedeni ne? En çok hangi bölgeler tercih ediliyor? Fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
Antalya’da şiddetli fırtına ve yağış etkili oldu
Antalya’da şiddetli fırtına ve yağış etkili oldu Antalya'da dün gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak ve fırtına, kentte hayatı olumsuz etkiledi.
7.01.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu hedefi açıkladı: 2 milyar dolara ulaşacak
Bakan Uraloğlu hedefi açıkladı: 2 milyar dolara ulaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin deniz ticaretindeki büyüme stratejisi, denizcilik sektöründe uluslararası arenada daha fazla söz sahibi olmayı hedefliyor. Bu strateji, sadece ticari anlamda büyümeyi değil; aynı zamanda denizlerimizin güvenliğini, seyir emniyetini ve çevre koruma standartlarını da en üst seviyede tutmayı amaçlıyor. Yıl sonu itibarıyla sektör ihracatının 2 milyar dolara ulaşacağını tahmin ediyoruz" dedi.
29.12.2023 Ekonomi
3 tarihi eser ortada kaldı! Taraflar karakolluk oldu
3 tarihi eser ortada kaldı! Taraflar karakolluk oldu Yalova'nın Safran köyünde bulunan Roma dönemine ait 3 tarihi mezar stelinin Yalova Müze Müdürlüğü’ne naklinin engellendiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu. Ortada kalan eserler Altınova ilçesine nakledildi.
27.12.2023 Gündem
Antalya'da yol ortasında alev alan cip patladı
Antalya'da yol ortasında alev alan cip patladı Seyir halindeyken yanmaya başlayan cip, meydana gelen patlama sonrası kullanılamaz hale geldi.
23.12.2023 Haberler
Antalya'da yol ortasında alev alan cip patladı
Antalya'da yol ortasında alev alan cip patladı Seyir halindeyken yanmaya başlayan cip, meydana gelen patlama sonrası kullanılamaz hale geldi.
23.12.2023 Gündem
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Bir eşofmanla Avrupa arenasına! İşte Emrecan Terzi'nin çarpıcı Beşiktaş hikayesi
Bir eşofmanla Avrupa arenasına! İşte Emrecan Terzi'nin çarpıcı Beşiktaş hikayesi Lugano maçında attığı şık golle tüm dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki sol bek Emrecan Terzi’nin Beşiktaş’a katılma süreci ortaya çıktı.
16.12.2023 Beşiktaş
Yalova'da öğrencilere trafik eğitimi verildi
Yalova'da öğrencilere trafik eğitimi verildi Yalova Altınova İlce Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği, okullarda öğrenim gören öğrencilere trafik eğitimi vermeye başladı.
10.12.2023 Eğitim
Yalova’da yaşanan su baskınında vatandaşlar elleriyle balık tuttu
Yalova’da yaşanan su baskınında vatandaşlar elleriyle balık tuttu Yalova Altınova ilçesinde bulunan Çamdibi Barajı’nın açılmasıyla tersaneler bölgesindeki dere taştı. Taşan dereden oluşan birikintideki balıkları fark eden tersane çalışanı tatlı su sazanını elleriyle yakaladı.
30.11.2023 Haberler
Boşandığı eşini yemek yerken öldürdü, mahkemede tek kelime etmedi
Boşandığı eşini yemek yerken öldürdü, mahkemede tek kelime etmedi Arkadaşıyla restoranda yemek yiyen Ajda Yatar, 1 ay önce boşandığı eski eşi Vahyettin Polat tarafından tabancayla vuruldu.
30.11.2023 Gündem
Ajda'yı yemek yerken öldüren eski eş tutuklandı
Ajda'yı yemek yerken öldüren eski eş tutuklandı Kocaeli’nde, restoranda arkadaşıyla yemek yiyen, 1 ay önce boşandığı eşi Ajda Yatar'ı (28) öldüren Vahyettin Polat (37), tutuklandı.
29.11.2023 Gündem
AFAD tek tek açıkladı! İşte aşırı yağışlardan etkilenen illerde son durum
AFAD tek tek açıkladı! İşte aşırı yağışlardan etkilenen illerde son durum İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde aşırı yağışlar ve fırtına nedeniyle şu ana kadar bin 336 ihbar alındığını belirtti. AFAD'dan 12 mürettebat bulunan ve irtibat kesilen kargo gemisi ile ilgili de açıklama yapıldı.
19.11.2023 Gündem
Fırtınada sürüklenen kuru yük gemisi kıyıya vurdu
Fırtınada sürüklenen kuru yük gemisi kıyıya vurdu Yalova açıklarında bulunan bir kuru yük gemisi fırtınada karaya sürüklenerek kıyıdaki bir tersanenin iskelesine vurdu.
19.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Altınova ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.