Amadeus

Amadeus

Son dakika Amadeus haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Amadeus gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Amadeus haber sayfamızda...

Amadeus

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 420 amadeus haberi bulunmuştur.
Selçuk Yöntem'den Zuhal Olcay itirafı! 'Cengaverliğe bak?'
Selçuk Yöntem'den Zuhal Olcay itirafı! 'Cengaverliğe bak?' 'Süper Baba', 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi' ve 'Aşk-ı Memnu' gibi çok izlenen projelerde kamera karşısına geçen Selçuk Yöntem, beş yıldır 'Amadeus' oyunu ile tiyatro sahnesinde alkış alıyor. Usta sanatçı, şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay ile 1976-1979 yılları arasındaki evliliğine dair dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
5.04.2024 Cadde
‘Requiem’, Süreyya Operası’nda seslendirildi
‘Requiem’, Süreyya Operası’nda seslendirildi İstanbul Devlet Opera ve Balesi solistleri, korosu ve orkestrası; geçtiğimiz akşam Wolfgang Amadeus Mozart’ın ölmeden önce yazdığı son eseri olan “Requiem”i seslendirdi.
4.02.2024 Kültür Sanat
İş Sanat’tan sıradışı konserler
İş Sanat’tan sıradışı konserler İş Sanat, “Sahne Hazır” sezonunda klasik müzik dünyasının önde gelen orkestralarını ve solistlerini, üç sıradışı konserle müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
29.01.2024 Advertorial
Bennu Yıldırımlar'ın tiyatro keyfi
Bennu Yıldırımlar'ın tiyatro keyfi Bennu Yıldırımlar, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Oyuncu, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptıktan sonra ‘Amadeus’ adlı tiyatro oyununu izlemek üzere Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin yolunu tuttu.
16.01.2024 Cadde
Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli! Çok yakın arkadaşım yok
Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli! Çok yakın arkadaşım yok 'Amadeus'taki 'Costanze’ karakteriyle '2023 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu’ seçilen Dilan Çiçek Deniz'e, "Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz" sorusu yöneltildi. 2014 Miss Turkey'de ikinci seçilen tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamada bulundu.
13.01.2024 Cadde
Dilan Çiçek Deniz'in 'şimşek dövmesi' kararı! 'Hikayesini çok düşünmüyorum'
Dilan Çiçek Deniz'in 'şimşek dövmesi' kararı! 'Hikayesini çok düşünmüyorum' Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile kendisinden 11 yaş büyük Thor Saevarsson, nikâh masasına oturmaları beklenirken ilişkiye nokta koymuşlardı. 28 yaşındaki güzel, İzlandalı reklam yönetmeni ile sevgili olduğu dönemde yaptırdığı şimşek dövmesi hakkında konuştu.
6.01.2024 Cadde
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Milliyet Sanat’tan Cumhuriyet’e armağan
Milliyet Sanat’tan Cumhuriyet’e armağan Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Milliyet ve Milliyet Sanat dergisi işbirliğinde İzmir’de ‘Atatürk’ü Anlamak’ adlı konser düzenlendi. Coşku dolu konserde Atatürk’ün sevdiği eserler seslendirildi...
15.12.2023 Kültür Sanat
Dvorak ile Mozart’ın İstanbul buluşması
Dvorak ile Mozart’ın İstanbul buluşması Avrupa’nın tanınmış oda orkestralarından Wiener Concert-Verein, İstanbullu sanatseverlerle buluşmak için gün sayıyor.
1.12.2023 Kültür Sanat
Kadınların karşı koyamadığı kahraman: Don Giovanni
Kadınların karşı koyamadığı kahraman: Don Giovanni Mozart’ın ‘zamansız’ operası “Don Giovanni”, İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından Aytaç Manizade rejisiyle sahneleniyor. Eserde, Don Giovanni’nin hedefindeki farklı sosyal statülerden kadınların ona karşı koyamaması sonucunda ortaya çıkan sosyolojik krizler sorgulanıyor.
28.11.2023 Kültür Sanat
Don Giovanni Operası 30 Kasım'da AKM'de prömiyer yapacak
Don Giovanni Operası 30 Kasım'da AKM'de prömiyer yapacak İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin sahneleyeceği "Don Giovanniö operası, 30 Kasım'da Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) prömiyer yapacak.
27.11.2023 Kültür Sanat
Dilan Çiçek Deniz'den 'Amadeus' seyircisine cevap! 'Oyunda ben yoktum'
Dilan Çiçek Deniz'den 'Amadeus' seyircisine cevap! 'Oyunda ben yoktum' Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer’in başrolde yer aldığı 'Amadeus', önceki akşam AKM’de sahnelendi. Oyunu izlemeye giden bir seyircinin, Dilan Çiçek Deniz Deniz’i sahnede olmamasına rağmen eleştirmesi şaşkınlık yarattı. Güzel oyuncu da bu duruma kayıtsız kalmadı.
24.11.2023 Cadde
Atatürk’ü anma konseri
Atatürk’ü anma konseri İstanbul Devlet Opera ve Balesi, sonsuzluğa uğurlanışının 85. yılında, Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve özlemle anıyor.
8.11.2023 Kültür Sanat
Dostlukların 100’üncü yılı
Dostlukların 100’üncü yılı Türkiye-Avusturya kültürel ilişkilerinin 100. yıl dönümüne ithafen organize edilen Türk ve Avusturyalı Besteciler Konseri, 23 Ekim saat 20.00’de Yeniköy Avusturya Kültür Ofisi’nde gerçekleşecek.
19.10.2023 Kültür Sanat
Beşinci sezonda da kapalı gişe
Beşinci sezonda da kapalı gişe Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliğinde sahnelenen ‘Amadeus’, 10 Ekim’de İstanbul Zorlu PSM’de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
8.10.2023 Cadde
7. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları MEB Yayınları 2021-2022
7. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları MEB Yayınları 2021-2022 İngilizce dersi ortaokul öğrencilerinin alması gereken derslerden bir tanesidir. Ancak öğrencilerin okul dışında hayat boyu ihtiyaç duyacağı alanlardandır. İngilizce ders konuları sınıf derecesine göre değişiklik gösterir. Konular MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. MEB yayınları 7. sınıf İngilizce ders kitabında da toplamda 9 ünite bulunmaktadır. Bu ünitelerde öğrencilerin konuşma, yazma ve okuma yeteneklerini geliştirecek pek çok etkinlik ve alıştırmalar bulunur. 2021-2022 MEB yayınları 7. sınıf İngilizce ders kitabı cevaplarını içeriğimizden öğrenebilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
1921'de uyudu, 3906'da uyandı! Öğrencisinin bulduğu günlükte yazanlar inanılmaz
1921'de uyudu, 3906'da uyandı! Öğrencisinin bulduğu günlükte yazanlar inanılmaz Uyku hastalığına yakalanan adam bir gün uyudu ve tam 365 gün sonra uyandı. Uyandığında 3906 yılında yaşayan bir adamın vücudunda hayat bulmuştu. Yaşadıklarını kimseye anlatmayan Paul Amadeus Dienach'ın gizemini ise öğrencisinin bulduğu günlük gün yüzüne çıkardı.
28.06.2023 Dünya
Dilan Çiçek Deniz'in yüzündeki değişime yorum yağdı!
Dilan Çiçek Deniz'in yüzündeki değişime yorum yağdı! Son dönemde meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisiyle magazin gündeminden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz akşam yüzü olduğu bir markanın lansmanına sevgilisiyle birlikte katıldı. Yüzündeki değişimle dikkat çeken 28 yaşındaki oyuncunun son haline yorum yağdı.
10.06.2023 Cadde
14. Uluslararası İstanbul Opera Festivali'ne geri sayım başladı
14. Uluslararası İstanbul Opera Festivali'ne geri sayım başladı 14. Uluslararası İstanbul Opera Festivali, 10-22 Haziran'da Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sanatseverlerle buluşacak. 
9.06.2023 Kültür Sanat
Egonu yılın 10 kadın sporcusundan biri seçildi!
Egonu yılın 10 kadın sporcusundan biri seçildi! CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Vakıfbank'ın önemli isimlerinden biri olan İtalyan yıldız Paola Egonu yılın 10 kadın sporcusundan biri seçlidi.
8.06.2023 Voleybol
19 Mayıs ‘Gençlik Konseri’yle kutlanıyor
19 Mayıs ‘Gençlik Konseri’yle kutlanıyor İstanbul Devlet Opera ve Balesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu,19 Mayıs saat 20.00’de Kadıköy Süreyya Opera Sahnesi’nde vereceği Gençlik Konseri ile kutluyor.
17.05.2023 Kültür Sanat
Dilan Çiçek Deniz'den Mert Yazıcıoğlu'na: Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor
Dilan Çiçek Deniz'den Mert Yazıcıoğlu'na: Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Mert Yazıcıoğlu, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Yazıcıoğlu'nun doğum gününü kutlamak için arkadaşları Burak Dadak ve Leyla Tanlar ile bir araya gelen ünlü çiftten Deniz, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Röportajı bitirmeden önce arkadaşlarına takılan Yazıcıoğlu'na, Dadak ile Tanlar'dan yanıt gecikmedi.
12.05.2023 Cadde
Dilan Çiçek Deniz ameliyat oldu
Dilan Çiçek Deniz ameliyat oldu İzlandalı Thor Saevarsson'dan ayrıldıktan sonra meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelkan açan ve son dönemde özel hayatıyla adından söz ettiren Dilan Çiçek Deniz, omzundan operasyon geçirdi.
29.04.2023 Cadde
Mert Yazıcıoğlu, Dilan Çiçek Deniz'i turnede yalnız bırakmadı
Mert Yazıcıoğlu, Dilan Çiçek Deniz'i turnede yalnız bırakmadı Eski aşklarından olaylı bir şekilde ayrılan Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu çifti, yeni bir birlikteliğe başlamıştı. Çift, geçtiğimiz gece Ankara dönüşü İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. Yazıcıoğlu, Dilan Çiçek Deniz’in başrolünü oynadığı ‘Amadeus’ tiyatrosunun turnesine sevgilisiyle birlikte gitti.
10.04.2023 Cadde
Turnede yalnız bırakmadı
Turnede yalnız bırakmadı Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu, önceki gece Ankara dönüşü İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi.
10.04.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Amadeus ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.