Amatör

Amatör

Son dakika amatör haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan amatör gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan amatör haber sayfamızda...

Amatör

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.120 amatör haberi bulunmuştur.
Polis merkezinde darp iddiası! Valilikten açıklama: Soruşturma başlatıldı
Polis merkezinde darp iddiası! Valilikten açıklama: Soruşturma başlatıldı Hakkari Valiliği 'nden yapılan açıklamada, “Hakkari Zap Spor ile Mazıdağ Spor kulübü maçındaki olayların ardından savcılık talimatı ile ifadeye çağrılan Yalçın Kaval'ın karakolda darbedildiği iddiası üzerine Valiliğimizce ivedi olarak soruşturma başlatılmıştır." denildi.
25.03.2024 Gündem
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır'
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır' Türkiye’de okul ve sporun bir arada yürütebileceğinin en güzel örneklerinden birisi olan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Florya’daki yeni kampüsünde de aynı amaçla hareket etti. Vakıf Başkanı Akın Süel ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Polat bu mükemmel düzeni nasıl kurduklarını MİLLİYET’e anlattı.
24.03.2024 Diğer
Uludere’de çığın düşme anı kamerada
Uludere’de çığın düşme anı kamerada Şırnak’ın Uludere ilçesinde meydana gelen çığ, amatör kameraya böyle yansıdı.
23.03.2024 Haberler
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira Tesadüfen buldukları milyonlarca dolar değerindeki altın ve gümüşü, demir çömleklerin içine koyup yerin yaklaşık bir buçuk metre altına gömdüler. Thomas Beale hem hazinenin eşit dağılımını sağlamak hem de yerini sadece kendileri tespit edebilsin diye konumu, içeriği ve mirasçıların isimleri hakkında bilgi içeren 3 şifre oluşturdu. Peki gizemiyle günümüzde bile hazine avcılarını hâlâ cezbeden şifreleri neden kimse çözemiyor?
22.03.2024 Yaşam
Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike! 'Ligden çekilirse, UEFA Konferans Ligi'nden men edilebilir'
Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike! 'Ligden çekilirse, UEFA Konferans Ligi'nden men edilebilir' Fenerbahçe'nin 2 Nisan tarihinde yapılması planlanan olağanüstü kongresinde sarı-lacivertli kulübün futbol takımının ligden çekilmesi dahil alınacak aksiyonları değerlendirilecek. İşte Fenerbahçe'yi olası ligden çekilmesi halinde bekleyen senaryo...
21.03.2024 Fenerbahçe
PFDK sevklerinde yeni gelişme! Trabzonspor - Fenerbahçe maçı merakla bekleniyordu
PFDK sevklerinde yeni gelişme! Trabzonspor - Fenerbahçe maçı merakla bekleniyordu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun her hafta salı günleri yaptığı sevkler bu hafta açıklanmazken sebebi ortaya çıktı.
21.03.2024 Fenerbahçe
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Trabzonspor - Fenerbahçe açıklaması!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Trabzonspor - Fenerbahçe açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig, 1'inci Lig, TFF 2'nci ve TFF 3'üncü Lig kulüp başkan ve yöneticileri ile iftarda buluştu. Büyükekşi, Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu.
21.03.2024 Futbol
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım, eşi için İstanbul'u terk etmişti. Ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.
20.03.2024 Cadde
'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum'
'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum' Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğu merak edilirken, ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian'da sosyal medyada gündem olan konuya dahil olarak; tepki çeken bir paylaşımda bulundu.
18.03.2024 Cadde
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz!
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz! Paris Olimpiyatları’nda mücadele edecek en genç sporcularımızdan biri olan milli tekvandocu Emre Kutalmış Ateşli, “Tüm takım olarak Paris 2024’e en iddialı şekilde gideceğiz. Elbette bu zorlu maraton yorucu geçiyor, fakat altın madalya için tüm bunlara değer” dedi.
17.03.2024 Diğer
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında!
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris’te 100 yıl aradan sonra 26 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları için geri sayım başladı. Kota yarışmaları devam ederken, ülkemizi temsil edecek milli sporcularımızın antrenman programları yoğunlaştı. 2022 yılında Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi ile güç birliğine giden İş Bankası ise Team Türkiye’ye destek çalışmalarını sürdürüyor.
16.03.2024 Advertorial
Ödül işgalci midyelere
Ödül işgalci midyelere Britanya Vahşi Yaşam Fotoğraf Ödülü’nü bu yıl, çok sayıda midyenin yapıştığı bir futbol topunu çektiği fotoğrafıyla Ryan Stalker kazandı.
16.03.2024 Dünya
'Kayıp' Prenses'in fotoğrafı ortalığı karıştırmıştı! 'Kensington Sarayı artık güvenilir bir kaynak değil'
'Kayıp' Prenses'in fotoğrafı ortalığı karıştırmıştı! 'Kensington Sarayı artık güvenilir bir kaynak değil' Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. Agence France-Presse'in (AFP) küresel haber direktörü Phil Chetwynd, Middleton'ın ortalığı karıştıran photoshop'lu karesi hakkında konuşarak; çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Cadde
Kuzu balığı diye çekti köpek balığı çıktı
Kuzu balığı diye çekti köpek balığı çıktı Antalya’da denizden yaklaşık 200 metre açıkta balık avlayan Ali Varol isimli amatör balıkçının oltasına 25 kilo ağırlığında köpek balığı takıldı. Köpek balığını görünce şaşkınlık yaşayan Ali Varol, şaşkınlığı atlatıp misinayı çekmeye devam ederken, misinayı koparan balık gözden kayboldu.
15.03.2024 Haberler
Göksel'in acelesi var! 'Hep telaşlı ve işkoliğim'
Göksel'in acelesi var! 'Hep telaşlı ve işkoliğim' Göksel, iş görüşmesine yetişmeye çalıştığı Nişantaşı sokaklarında koştururken objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, "Ben hep telaşlıyım" dedi.
15.03.2024 Cadde
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Tüm tezviratlara rağmen, ‘Atatürk’ün ismini kaldıracaksınız, şöyle yapacaksınız, böyle yapacaksınız’ demelerine rağmen, biz iş yaparız. Lafla peynir ekmek gemisi yürümez, işlerle yürür. Dolayısıyla biz hep iş yaparız, hizmet yaparız eser üretiriz. Türkiye’nin dört bir yanında eserlerimiz var. Kazandırdığımız eserler ortada. Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, son 22 yılda yapılan eserler ortada” dedi.
14.03.2024 Gündem
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde'
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde' Neredeyse 22 yıldır birlikte olan, her fırsatta kameralar önünde el ele, gülümseyerek poz veren, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sevilen çifti Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton; gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aralık ayından beri ortada görünmeyen ve karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan Kate Middleton hakkında söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaya atılan Rose Hanbury iddiası, ünlü çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığının düşünülmesine neden oldu. İşte detaylar...
13.03.2024 Cadde
Eski yöneticilerden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert yanıt: Doğruları söylemiyor! Asıl skandal budur
Eski yöneticilerden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert yanıt: Doğruları söylemiyor! Asıl skandal budur Beşiktaş’ta eski yöneticiler Ali Bayrak ve Seyit Ateş, Başkan Hasan Arat’ın açıklamalarına sert cevap verdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Kraliyette FOTO skandal! Özür mesajı yayınladı
Kraliyette FOTO skandal! Özür mesajı yayınladı Ünlü ajanslar, Prenses Kate’in sağlığının iyi olduğunu kanıtlamak için sarayın paylaştığı fotoğrafı, üstünde oynandığı gerekçesiyle geri çekti! Kate özür mesajı yayımladı.
12.03.2024 Gündem
Önder Karaveli, Eskişehirspor yolunda!
Önder Karaveli, Eskişehirspor yolunda! Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörlük görevine Önder Karaveli'yi getireceği iddia edildi.
11.03.2024 Futbol
Eskişehirspor'da istifalar art arda! Resmen açıklandı
Eskişehirspor'da istifalar art arda! Resmen açıklandı Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da teknik direktör Levent Kartop ve sportif direktör Özgür Gedik ile vedalaşıldı.
11.03.2024 Futbol
Balık imparatorluğu
Balık imparatorluğu Türkiye'de 18 tesisi bulunan, yurt dışında 3 farklı ülkede üretim tesisi işleten Group Sagun orkinostan çipuraya, levrekten somona Japonya'dan Amerika'ya kadar ihracat yapıyor. Şirketin kaptan köşkündeki Oğulcan Kemal Sagun ve Nazlıcan Sagun Çiftçi Türkiye'de balık tüketimini artırmayı hedefliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
Dries Mertens için sürpriz hamle! Başkan açıkladı
Dries Mertens için sürpriz hamle! Başkan açıkladı Sporting Hasselt başkanı Sam Kerkhofs, Dries Mertens'in takımlarında oynaması için bir fırsat çıkması durumunda Belçikalı yıldız için tereddüt etmeyeceklerini söyledi.
10.03.2024 Galatasaray
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor Havacılık tarihinin en büyük gizemi olarak anılan MH370 sefer sayılı uçağın kayboluşunun üstünden 10 yıl geçti. Sevdiklerini kaybedenlerse, hâlâ yaşadıklarını anlamlandırmaya çalışıyor.
9.03.2024 Dünya
SON DAKİKA: Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Eda Erdem teşekkürü! Merakla beklenen heykel açıldı: Gurununu yaşıyorum
SON DAKİKA: Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Eda Erdem teşekkürü! Merakla beklenen heykel açıldı: Gurununu yaşıyorum Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Amatör ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.