Amatör Maç

Amatör Maç

Son dakika amatör maç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan amatör maç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan amatör maç haber sayfamızda...

Amatör Maç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.161 amatör maç haberi bulunmuştur.
Amatör lig maçında kavga! Polis havaya ateş açarak müdahale etti
Amatör lig maçında kavga! Polis havaya ateş açarak müdahale etti Avcılar’da Yeşil Esenyurt Spor Kulübü ile Kafkas Kartalları Spor Kulübü arasında oynanan U-14 Amatör Lig maçı sırasında Kafkas Kartalları Teknik Direktörü Ahmet Turan'ın, karşı takım oyuncusu Efe Kızıl Ateş'e tokat atması nedeniyle kavga çıktı. Polis ekipleri kavgaya havaya ateş açarak müdahale etti.
6.12.2023 Haberler
Amatör lig maçında kavga! Polis havaya ateş açarak müdahale etti
Amatör lig maçında kavga! Polis havaya ateş açarak müdahale etti Avcılar’da Yeşil Esenyurt Spor Kulübü ile Kafkas Kartalları Spor Kulübü arasında oynanan U-14 Amatör Lig maçı sırasında Kafkas Kartalları Teknik Direktörü Ahmet Turan'ın, karşı takım oyuncusu Efe Kızıl Ateş'e tokat atması nedeniyle kavga çıktı. Polis ekipleri kavgaya havaya ateş açarak müdahale etti.
6.12.2023 Gündem
Amatör maçta kavga çıktı! Polis tarafları havaya ateş ederek ayırdı
Amatör maçta kavga çıktı! Polis tarafları havaya ateş ederek ayırdı Artvin’in Borçka ilçesinde amatör maçta taraflar arsında kavga çıktı, saha dışına yansıyan olayda polis tarafları havaya ateş ederek ayırdı.
16.04.2023 Gündem
Amatör Lig'de maç bitti, kavga başladı
Amatör Lig'de maç bitti, kavga başladı Kayseri Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren Talasgücü Belediyespor ile Kayseri EMAR arasında oynanan mücadele sonrasında kavga çıktı.
20.03.2022 Anadolu Kulüpleri
Bursa’da amatör maçta kavga çıktı! Çevik kuvvet müdahale etti
Bursa’da amatör maçta kavga çıktı! Çevik kuvvet müdahale etti Bursa’da amatör maçta taraftarlar arasında kavga çıktı. Tekme ve tokatların havada uçtuğu kavgayı çevik kuvvet polisleri ayırdı.
9.03.2022 Gündem
Tokat'ta amatör maç sonunda gerginlik
Tokat'ta amatör maç sonunda gerginlik Tokat'ta oynanan Amasyaspor 1968 ile Ordu1967 takımları arasındaki Bölgesel Amatör Lig (BAL) yarı final maç sonu gerginlik yaşandı.
7.07.2021 Futbol
Son dakika haberi - Cüneyt Çakır: Oldum dediğiniz gün hakemliğinizin bittiği gündür
Son dakika haberi - Cüneyt Çakır: Oldum dediğiniz gün hakemliğinizin bittiği gündür FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, TFF'nin TamSaha Dergisi'nin 198'inci sayısına açıklamalarda bulundu.
1.05.2021 Süper Lig
Amatör maçta spektaküler rabona golü!
Amatör maçta spektaküler rabona golü! Amatör maçta atılan rabona golü futbolseverleri büyülemeye yetti. İşte o anlar...
8.03.2020 Futbol
Amatör maçta klas gol!
Amatör maçta klas gol! Amatör maçta gol öncesindeki çalım ve vuruş estetiği izleyenlerin beğenisini kazandı.
18.02.2020 Futbol
Serbest vuruşta inanılmaz gol!
Serbest vuruşta inanılmaz gol! Amatör bir maçta serbest vuruşta topun başına geçen oyuncu yaptığı vuruşla kaleciye adeta kabusu yaşattı.
8.01.2020 Futbol
Kaleciden telafisi olmayan hata!
Kaleciden telafisi olmayan hata! Amatör bir maçta yaşanan bu anlar futbolseverleri şaşkınlığa uğrattı. Kalecinin üst üste yaptığı büyük hatalar böyle görüntülendi.
16.12.2019 Futbol
Amatör maçta jeneriklik gol!
Amatör maçta jeneriklik gol! Amatör maçta atılan bu gol ve öncesindeki estetik hareketler dikkat çekti başardı.
8.12.2019 Futbol
Amatör maçta çıkan kavganın görüntüleri ortaya çıktı
Amatör maçta çıkan kavganın görüntüleri ortaya çıktı Denizli'de, Kartalspor- Kıralan Demirspor amatör küme maçının ardından taraftarlar arasında çıkan, futbolcuların da karıştığı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
19.11.2019 Futbol
Mest eden röveşata golü!
Mest eden röveşata golü! Amatör bir maçta atılan röveşata golü izleyenleri mest etti. (Via 433)
28.09.2019 Futbol
Rakibine gaddarca müdahale etti!
Rakibine gaddarca müdahale etti! Amatör bir maçta yaşanan pozisyonda topa yetişmek için mücadele veren oyunculardan birisi rakibe yaptığı sert müdahale ile tepki topladı.
19.09.2019 Futbol
Yok böyle mücadele! Ortalık karıştı...
Yok böyle mücadele! Ortalık karıştı... Sosyal medya amatör maçta yaşanan bu kıran kırana mücadeleyi konuşuyor!
10.09.2019 Futbol
Kaçırdığı golle pes dedirtti!
Kaçırdığı golle pes dedirtti! Amatör bir maçta yaşanan pozisyonda kaçan gol akıllara durgunluk verdi. Tüm sahayı geçen oyuncu boş kaleye karşı golle pes dedirtti.
7.07.2019 Futbol
Amatör maçta İlhan Mansız çalımıyla gol!
Amatör maçta İlhan Mansız çalımıyla gol! Amatör bir maçta atılan bu gol çok konuşuldu. Gol atan oyuncunun rakibini geçerken attığı çalımın İlhan Mansız ile özdeşleşen hareket olması ise ayrıca dikkat çekti.
6.06.2019 Futbol
Amatör maçta futbolcular hastanelik oldu
Amatör maçta futbolcular hastanelik oldu Şanlıurfa’da Amatör Küme'de mücadele eden iki takımın şampiyonluk maçında yaşanan kavga kameralara yansıdı. İki futbolcunun hastaneye kaldırıldığı olaylarda 9 futbolcu kırmızı kart görürken, bir yönetici de hakem tarafından dışarı çıkartıldı.
25.03.2019 Futbol
Amatör maçın sonunda saha karıştı
Amatör maçın sonunda saha karıştı Kayseri İkinci Amatör Küme D Grubu'nda oynanan Gaziosmanpaşa-Sümerspor maçının bitiminde saha karıştı.
25.03.2019 Futbol
Amatör maçta büyük kovalamaca ve kavga
Amatör maçta büyük kovalamaca ve kavga Kayseri İkinci Amatör Küme A Grubu'nda oynanan Anadolu Yıldızları-Felahiye Belediyespor maçında üst üste çıkan kırmızı kartlar sonrasında kavga yaşandı. Ligin ikinci haftasında Argıncık Stadı'nda oynanan maçta Anadolu Yıldızları'nın 3-1 kazandığı maçın 70. dakikasında yaşanan olaylar maçın önüne geçti. İki takım oyuncuları arasında yaşanan ve uzun süre yatıştırılamayan olaylarda oyuncuların birbirine attığı tekmeler ve sahada yaşanan kovalamacalar dikkat çekti.
3.03.2019 Futbol
Tokat'ta amatör maçta kavga
Tokat'ta amatör maçta kavga Tokat'ta amatör maçta kavga; elinde sopayla futbolculara saldırmaya kalktı
28.01.2019 Futbol
Amatör maçta kavga ve 5 kırmızı kart!
Amatör maçta kavga ve 5 kırmızı kart! Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde ilk 2 sırada yer alan takımların mücadelesinde zaman zaman gerginlikler yaşanırken, kavgada çıktı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Amatör maçta kavga çıktı, 11 futbolcu kırmızı kart gördü
Amatör maçta kavga çıktı, 11 futbolcu kırmızı kart gördü Sakarya 1. Amatör Ligi'nde Küçücek Beldespor ile Akyazı Çınarlık Gençlikspor arasında oynanan maçta futbolcular arasında kavga çıktı. Taraftarların da karıştığı kavgada 11 futbolcu kırmızı kart gördü.
22.11.2018 Futbol
Mersin İdmanyurdu'na 6 puan daha silme cezası
Mersin İdmanyurdu'na 6 puan daha silme cezası 1925 yılında kurulan ve bir zamanlar Süper Lig'de büyük takımların korkulu rüyası olan Mersin İdmanyurdu, borçlarından dolayı düşürüldüğü Süper Amatör Lig'de de rahat edemiyor. Sezona eksi 3 puanla başlayan kırmızı-lacivertli ekibe, başka bir dosyadan dolayı eksi 6 puan daha silme cezası geldi. Başkan Vekili Şevket Varan, "Kulübümüze gelen cezalara altın madeni bulmuşcasına sevinen insanlar var. FIFA'daki dosyalar ile ilgili çalışıyoruz" dedi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri

Benzer Haber Etiketleri

Amatör Maç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.