Bel fıtığına ameliyatsız çözüm
Bel fıtığına ameliyatsız çözüm Bel ağrısı pek çok kişinin şikayet ettiği bir problem. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç Dr. Kerem Alptekin, bel ağrıları hakkında merak edilenleri anlattı.
30.03.2018 Genel Sağlık
Rahim sarkması ameliyatsız tedavi olabilir mi?
Rahim sarkması ameliyatsız tedavi olabilir mi? Rahim sarkması ameliyatsız tedavi olabilir mi? PembeNar TV'den Gizem Aydoğan sordu, Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Evrim Aksoy cevapladı:
14.11.2017 Sağlık
Bel fıtığına ameliyatsız çözüm
Bel fıtığına ameliyatsız çözüm Çağımızın en yaygın rahatsızlıklarından birisi olan bel fıtığını vücudumuz nasıl kendisi yarattıysa, aynı şekilde kendisi yok edebiliyor.
25.05.2015 Genel Sağlık
Varislerin ameliyatsız tedavisi lazerle mümkün
Varislerin ameliyatsız tedavisi lazerle mümkün Uz. Dr. Sema Karaoğlu, "Bacaklarda kılcal damar belirginleşmesi ve varis oluşumu, özellikle kadınları etkileyen önemli bir sağlık sorunudur. 50 yaş üzeri yetişkinlerin %20’sinde ortaya çıkan varisler, hem estetik hem de sağlık açısından hastanın yaşam kalitesini önemli ölçüde etkilemektedir" dedi.
18.03.2015 Estetik
Kalp hastalıklarına ameliyatsız yeni tedavi yöntemi!
Kalp hastalıklarına ameliyatsız yeni tedavi yöntemi! Mitral kapak, kalbin temiz kan tarafında üst ve alt odacık arasındaki kapakçıktır
28.03.2012 Genel Sağlık