Ameliyatsız Yüz Germe

Ameliyatsız Yüz Germe

Son dakika Ameliyatsız yüz germe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ameliyatsız yüz germe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ameliyatsız yüz germe haber sayfamızda...

Ameliyatsız Yüz Germe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 96 ameliyatsız yüz germe haberi bulunmuştur.
Şarkıcı Berksan, Fransız Askısı yaptırdığı anları paylaştı!
Şarkıcı Berksan, Fransız Askısı yaptırdığı anları paylaştı! Seda Sayan, Hande Yener gibi ünlü isimlerin ardından şarkıcı Berksan da estetik yaptırdı. Fransız Askısı uygulamasını tercih eden Berksan, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.
11.07.2022 Cadde
Yoga yapanlarda boyun daha erken mi deforme olur?
Yoga yapanlarda boyun daha erken mi deforme olur?  Yıllar geçtikçe ve yaş almaya başladıkça pek çok medikal ve dermokozmetik desteklerle daha genç, daha dinç görünmek için çaba göstersek ve cildimize, özellikle yüzümüze özen göstersek de boynumuz, dikkatimizden çoğunlukla kaçan bir parçamız olarak kalıyor. Oysa boyun, kişinin biyolojik yaşını ortaya koyan en önemli belirteçlerden biridir. Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emre Üregen konu hakkında bilgiler verdi. 
11.10.2021 Estetik
Kırışık gideren yöntem: Endopeel
Kırışık gideren yöntem: Endopeel Dr. Mesut Ayyıldız, ''Mimik kaybı olmadan 20 dakikada başlayan etkisiyle kırışıklık ve sarkmalara son vererek ameliyatsız yüz germe alanında açık ara ön plana çıkmakta ve uzun yıllar ilginin daha da artacağı bir yöntem olarak dikkat çekmektedir'' diyerek Endopeel yöntemi hakkında bilgi verdi.
17.09.2020 Estetik
Vücutta oluşan kırışıklıklara dikkat!
Vücutta oluşan kırışıklıklara dikkat! Belirli bir yaşın üzerine bazı insanlar için problem olarak nitelendirilen vücut kırışıklıklarına dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Dr. Mesut Ayyıldız, son dönemde adı sıkça duyulan endopeel yöntemi hakkında bilgi verdi.
2.07.2020 Estetik
Cilt sarkmasını önlemenin püf noktaları
Cilt sarkmasını önlemenin püf noktaları Güzellik Koçu Aylin Çetinkaya, cildin sıkılaştırılması ve farklı seviyelerdeki cilt gevşekliği sorunları için en çok tercih edilen tedaviler hakkında bilgi verdi. Zamanla yüzde, boyunda, kol ve bacaklarda oluşan sarkmaları önlemek için birçok önleyici yöntemin kullanıldığını söyleyen Çetinkaya, tüm bu alınan önlemlere rağmen birçok kişinin bir uzmana danıştığını anlattı.
23.06.2020 Cilt Bakımı
Ameliyatsız yüz germe
Ameliyatsız yüz germe Merhaba sevgili okurlarım. Bu hafta yine sizlerden gelen sorularla şekillendirdiğimiz köşemde, en çok merak ettiğiniz konulardan birisine ‘ameliyatsız yüz germe’ işlemine yer vermek istiyorum.
8.03.2020 Cadde
Fransız askılama yöntemi nasıl yapılır?
Fransız askılama yöntemi nasıl yapılır? Ameliyatsız bir yüz germe – yüz askılama işlemi olan Fransız askılama yöntemi Fransa’da geliştirilen, içi polyester dışı silikon malzemeden yapılmış esnek iplerle cildin gerdirilmesi işlemidir. Doktor Sevgi Ekiyor, Fransız askılama yöntemi nedir, Fransız askılama yöntemi nasıl yapılır sorularının cevaplarını açıkladı.
1.03.2019 Estetik
Bengü yüzünü gerdirdi
Bengü yüzünü gerdirdi Şarkıcı Bengü'nün güzellik sırrı ortaya çıktı. 39 yaşındaki şarkıcının yüzünü ameliyatsız gerdirdiği iddia edildi.
23.11.2018 Cadde
Ameliyatsız yüz germe ameliyatının avantajları nelerdir?
Ameliyatsız yüz germe ameliyatının avantajları nelerdir? Estetik ameliyatlar arasında en çok tercih edilen işlemlerden biri de ameliyatsız yüz germe. Peki ameliyatsız yüz germe ameliyatının avantajları nelerdir? Merve Dinçkol sordu, Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Coşkun Levent Taşcı cevapladı.
9.05.2018 Güzellik
Aslıhan Doğan'dan 'Örümcek Ağı' estetiği
Aslıhan Doğan'dan 'Örümcek Ağı' estetiği Arda Turan'ın sevgilisi Aslıhan Doğan'ın da tercihi, son yılların popüler cilt germe uygulaması ameliyatsız Örümcek Ağı estetiği oldu.
3.07.2017 Cadde
İkinci adresi Bursa
İkinci adresi Bursa Yıllarca sahibi olduğu Aristo Güzellik ve Estetik Merkezi’nde kadınların güzelliğine güzellik katan Sema Arabacıoğlu, ikinci şubesini Bursa Grand Swiss Çelik Palas Otel’de açtı.
14.09.2016 Cadde
2016 estetik trendleri
2016 estetik trendleri Güzellik çağlar boyu değişmeyen her insanın arzuladığı bir kavram olsa da, moda akımları gibi, yıldan yıla değişen ön plana çıkan estetik güzellik uygulamaları bulunuyor.
25.04.2016 Estetik
Ameliyatsız yüz germe teknikleri
Ameliyatsız yüz germe teknikleri Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fatih Dağdelen ameliyatsız yüz germe tekniklerini anlatıyor.
18.02.2016 Estetik
Hollywood’un tercih ettiği botoks!
Hollywood’un tercih ettiği botoks! Ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamaları içerisinde en fazla yapılan botoks, Hollywood yıldızlarının tercihi Nefertiti Lift tekniğiyle boyun bölgesine de gençlik aşılıyor.
28.01.2016 Estetik
Ameliyatsız yüz germe
Ameliyatsız yüz germe Son yıllarda öne çıkan gençleştirme ve cilt germe tekniklerinden biri olan Örümcek Ağı Estetiği’nin bulucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, ameliyatsız uygulanan bu tekniğin olumlu geri dönüşler aldığını belirtti.
28.10.2015 Estetik
Ameliyatsız yüz germe
Ameliyatsız yüz germe Güzelleşmek isteyen kadınların tercih ettiği ameliyatsız yüz germe ameliyatı...
18.08.2015 Estetik
40 dakikada gençleşin
40 dakikada gençleşin Ultrason teknolojisinden faydalanarak uygulanan “Ultherapy Plus protokolü” ile cildin en alt tabakasına inilip kollajen arttırımı ve gençlik hücrelerinin çoğaltılması sağlanıyor. Böylece cildin en alt tabakasından en üste doğru hızla gençleşme elde ediliyor.
16.03.2015 Estetik
Hormonlar cildi direk etkiliyor
Hormonlar cildi direk etkiliyor Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, cildin hormon değişikliklerinden doğrudan etkilenen bir organ olduğunu belirterek, Hormonsal değişikliklerin kişinin cilt ve vücut tipini belirlediğini söyledi.
12.03.2015 Cilt Bakımı
40 dakikada gençleşin
40 dakikada gençleşin Ultrason teknolojisinden faydalanarak uygulanan “Ultherapy Plus protokolü” ile cildin en alt tabakasına inilip kollajen arttırımı ve gençlik hücrelerinin çoğaltılması sağlanıyor.
9.03.2015 Estetik
Kırışıklık ve sarkmalara son
Kırışıklık ve sarkmalara son Ultrason teknolojisinden faydalanarak uygulanan Ultherapy Plus protokolü ile cildin en alt tabakasına inilip kollajen artırımı ve gençlik hücrelerinin çoğalması sağlanıyor. Böylece cildin en altından en yukarıya doğru gençleşme elde ediliyor.
6.03.2015 Estetik
Parmak İzi Yöntemi'ni Dr. Emre Çiçek'e sorduk
Parmak İzi Yöntemi'ni Dr. Emre Çiçek'e sorduk PembeNar özel röportajında kalıcı kilo vermeyi konuşuyoruz...
Görünmez altın iple güzelleşin!
Görünmez altın iple güzelleşin! Ameliyat olmadan, acı çekmeden yüz gerdirmek artık “Görünmez Altın İplerle” ile mümkün.
25.11.2014 Güzellik
Ameliyatsız gençleşin
Ameliyatsız gençleşin Artık yüz germe ameliyatlarında ağrısız, acısız ve sosyal hayattan kopmadan ciltteki “sarkma ve kırışıklığa” kısa bir süre içerisinde son veriliyor.
12.09.2014 Güzellik
Ramazanda estetik için  müftülükten onay aldı!
Ramazanda estetik için müftülükten onay aldı! Bursa’da bir güzellik merkezinin sahibi Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, kendi geliştirdiği “örümcek ağı” tekniğiyle ameliyatsız yüz germe operasyonunu ramazan ayında da yapabilmek için müftülükten “oruçluya bir sakıncası yoktur” şeklinde yazılı görüş alarak iş yerine astırdı.
29.06.2014 Gündem
Yüzünüzü ütületin, 15 yaş genç görünün!
Yüzünüzü ütületin, 15 yaş genç görünün! Acısız, ağrısız, iğnesiz ve ameliyatsız genç görünmenin yolu artık yüzünüzü ütületmekten geçiyor.
22.11.2013 Estetik

Benzer Haber Etiketleri

Ameliyatsız Yüz Germe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.