Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Dubai'de aşka geldi!
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Dubai'de aşka geldi! Kaan Urgancıoğlu ile başrolleri paylaştığı Yargı dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım ile art arda paylaşımda bulundu. Dubai’de mutlu anlar geçiren çiftin paylaşımlarına beğeni yağdı.
15.03.2024 Cadde
Kaan Yıldırım, Pınar Deniz'i telefonuna neden 'cart curt' diye kaydetti?
Kaan Yıldırım, Pınar Deniz'i telefonuna neden 'cart curt' diye kaydetti? Sevgilisi Pınar Deniz’i telefonuna “Cart curt” diye kaydeden Kaan Yıldırım, “Sevgilinzii Cart curt diye kaydetmeniz sosyal medyada çok konuşuldu. Neden bu şekilde kaydettiniz?” diye soran muhabirlere dikkat çeken bir yanıt verdi.
5.02.2024 Cadde
Pınar Deniz: Kaan Yıldırım ile aramıza kimse giremez!
Pınar Deniz: Kaan Yıldırım ile aramıza kimse giremez! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, önceki akşam sevgilisi ve meslektaşı Kaan Yıldırım ile 'Öteki' adlı tiyatro oyununun galasına katıldı. Birlikte kameralara poz veren ikiliden güzel oyuncu, "Aramıza kimse giremez" diyerek bir kez daha Yıldırım'a aşkını ilan etti. Ünlü ismin bu sözlerinde bir gönderme olup olmadığı ise merak konusu oldu.
3.02.2024 Cadde
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları Emojiler WhatsApp, Twitter, Facebook, Snapchat, İnstagram gibi sosyal ağ platformlarında mesaj içeren ifadelerdir. Karşı tarafa yazılan mesajın anlamını desteklemek veya yüz ifadeleri anlatılmak isteneni ifade etmek için kullanılmaktadır. Teknolojinin gelişmesi akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte kullanılmaya başlanmıştır. El, hayvan, insan, yüz ifadeleri, kalp ve çiçek gibi onlarca emoji bulunmaktadır. Emojilerin anlamı da kullanılan ifadeye göre değişiklik göstermektedir. WhatsApp yıldız, yüz, kalp, beyaz kalp, el işaretleri, hayvan, çiçek emojilerinin anlamları hakkında daha fazla bilgi almak için "Emojilerin Anlamı 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
Aston Villa'da Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray sinyali!
Aston Villa'da Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray sinyali! Sezon başında Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiralık olarak transfer olan Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray'a dönüş ile ilgili sürpriz paylaşım geldi.
28.12.2023 Galatasaray
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım'a: Beraber büyümek ne güzel!
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım'a: Beraber büyümek ne güzel! Uzun süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan 'Yargı' dizisinin yıldızı Pınar Deniz, yakında birlikte nikah masasına oturması beklenen sevgilisinin doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.
26.12.2023 Cadde
Mauro Icardi'den Fenerbahçe maçı sonrası olay paylaşım!
Mauro Icardi'den Fenerbahçe maçı sonrası olay paylaşım! Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a mağlup olduğu maçtan sonra paylaşımda bulundu.
5.11.2023 Galatasaray
Beklenen açıklama geldi! Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz evleniyor
Beklenen açıklama geldi! Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz evleniyor Hadise ve Hande Erçel ile ilişkisinde aradığı mutluluğu bulamayan Kaan Yıldırım'ın (36), meslektaşı Pınar Deniz'le (29) aşkı doludizgin devam ediyor. Yakışıklı oyuncu, evlilik haberleri hakkında konuştu ve sevenlerine müjdeyi verdi.
26.10.2023 Cadde
Dünyaca ünlü yıldızdan Galatasaray'ın maç sonu paylaşımına yorum
Dünyaca ünlü yıldızdan Galatasaray'ın maç sonu paylaşımına yorum Galatasaray, sahasında oynadığı derbide Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken Sarı-Kırmızılılar'ın karşılaşmanın ardından galibiyete ilişkin gerçekleştirdiği sosyal medya paylaşımına yıldız oyuncudan beğeni ve yorum geldi.
22.10.2023 Galatasaray
Mavi Kalp Anlamı: WhatsApp Mavi Kalp Emojisinin Anlamı Nedir?
Mavi Kalp Anlamı: WhatsApp Mavi Kalp Emojisinin Anlamı Nedir? Emojiler sosyal ağ platformlarında kullanılan mesaj içeren ifadelerdir. Özellikle WhatsApp, İnstagram, Facebook ve Sanapchat gibi sosyal medya platformlarında yazı yerine duygu ve düşüncüleri ifade etmek için kullanılıyor. Kalp, yüz, çiçek, hayvan gibi emojiler bulunuyor. Günlük hayatta sürekli kullandığımız WhatsApp kalp emojilerinin renklerine göre anlamı bulunuyor. Sarı, kırmızı, yeşil, siyah, beyaz ve mavi kalp emojileri vardır. WhatsApp mavi kalp emojisinin anlamı ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.09.2023 Sosyalmedya
Sarı Kalp Anlamı Nedir? Sarı Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir?
Sarı Kalp Anlamı Nedir? Sarı Kalp Emojisi Ne Anlama Gelir? Emojiler WhatsApp, Facebook, Instagram gibi sosyal medya ağlarında yaygın kullanılmaktadır. Her yeni güncelleme ile yeni emojiler ortaya çıkıyor. Bu emojilerin ise her birinin kendine ait anlamı bulunuyor. Belirli bir anlamı ve ifadeyi kolayca karşıdakine aktarmaya yarayan emojiler sosyal medya platformlarının vazgeçilmezleri arasındadır. Özellikle en çok kullanılan kalp emojileri sevginin çeşitli hallerini temsil ediyor. Kırmızı kalp emojisi aşkı çağrıştırırken sarı kalp ise ‘altın kalpli’ anlamına gelmektedir. Sarı kalp emojisi ne anlama gelir? Sarı kalp anlamı ile ilgili bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Pınar Deniz sezonu kapattı! 'Artık tatili bitirip Ceylin'i mi oynasan?'
Pınar Deniz sezonu kapattı! 'Artık tatili bitirip Ceylin'i mi oynasan?' Pınar Deniz, tatile gittiği Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaşmış; ünlü ismin evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti. Son olarak yaz sezonunu kapattığını duyuran Deniz'e; takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
2.09.2023 Cadde
Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi alan Pınar Deniz tektaşını gösterdi!
Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi alan Pınar Deniz tektaşını gösterdi! Pınar Deniz, Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaşmış; ünlü ismin evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti. Ardından Kaan Yıldırım'dan bu iddiaları güçlendiren bir paylaşım gelmişti. Deniz, teklif sırasında aldığı tektaş yüzüğü ilk kez paylaştı.
16.08.2023 Cadde
Müstakbel görümcesi Pınar Deniz'i paylaştı!
Müstakbel görümcesi Pınar Deniz'i paylaştı! Bir süredir kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile yaz tatilinin tadını çıkaran Pınar Deniz, Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaşmış; ünlü ismin evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti. Ardından Kaan Yıldırım'dan bu iddiaları güçlendiren bir paylaşım gelmişti. Son olarak Pınar Deniz'e görümcesinden büyük jest geldi.
15.08.2023 Cadde
Pınar Deniz ile evleniyor mu? Kaan Yıldırım'dan iddiaları güçlendiren paylaşım
Pınar Deniz ile evleniyor mu? Kaan Yıldırım'dan iddiaları güçlendiren paylaşım Bir süredir kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile yaz tatilinin tadını çıkaran Pınar Deniz, Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaşmış; ünlü ismin evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti. Kaan Yıldırım'dan bu iddiaları güçlendiren bir paylaşım geldi.
8.08.2023 Cadde
Hande Erçel ile Hakan Sabancı New York'ta! Ünlü çiftten yeni paylaşım
Hande Erçel ile Hakan Sabancı New York'ta! Ünlü çiftten yeni paylaşım Ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı, yaşadıkları aşkla gündemden düşmüyor. İtalya ve Yunanistan'ın ardından son olarak rotalarını New York'a çeviren ikilinin yeni paylaşımı, sosyal medyada gündem oldu.
8.08.2023 Cadde
Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi mi aldı? Pınar Deniz'den kafa karıştıran paylaşım!
Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi mi aldı? Pınar Deniz'den kafa karıştıran paylaşım! Bir süredir kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile yaz tatilinin tadını çıkaran Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde rotasını İngiltere'ye çevirmişti. Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaşan Deniz'in, sevgilisinden evlilik teklifi aldığı iddia edildi.
7.08.2023 Cadde
Hande Erçel'den tekne pozları! Bileklik detayı dikkat çekti
Hande Erçel'den tekne pozları! Bileklik detayı dikkat çekti Ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı, yaşadıkları aşkla gündemden düşmüyor. Erçel, son olarak tekneden paylaştığı pozlarda bilekliğinde görülen bir detay ile dikkat çekti.
3.08.2023 Cadde
Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşka geldi! Romantik paylaşım
Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşka geldi! Romantik paylaşım Ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı, yaşadıkları aşkla gündemden düşmüyor. İkili, son olarak sosyal medya hesaplarından yayınladıkları romantik bir pozla dikkat çekti.
1.08.2023 Cadde
Torreira transfer ateşini yaktı! Leandro Paredes'e sosyal medyadan mesaj
Torreira transfer ateşini yaktı! Leandro Paredes'e sosyal medyadan mesaj Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, sarı-kırmızılı ekibin transfer listesindeki Leandro Paredes'in paylaşımına yorum yaptı.
12.07.2023 Galatasaray
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup birinci evlilik yıl dönümünü Paris'te kutladı
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup birinci evlilik yıl dönümünü Paris'te kutladı 3 Haziran 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da mutluluğa 'evet' diyen Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, evlilklerinin birinci yılını kutlamak için aşıklar şehri Paris'e gitti. Paris'te çekiken pozlarını sosyal medyadan da yayınlamayı ihmal etmeyen çiftin romantik karelerine beğeni yağdı.
10.06.2023 Cadde
Bafetimbi Gomis'ten veda mesajı: Son dans!
Bafetimbi Gomis'ten veda mesajı: Son dans! Galatasaray'da sözleşmesi sona erecek Bafetimbi Gomis veda gibi bir paylaşımda bulundu.
4.06.2023 Galatasaray
Gül Sunal'dan Kemal Sunal'a: Elbet bir gün buluşacağız
Gül Sunal'dan Kemal Sunal'a: Elbet bir gün buluşacağız Gül Sunal, 1975'te hayatını birleştirdiği ve 3 Temmuz 2000'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eşi Kemal Sunal ile evliliğinin 48'inci yılını kutladı. Gül Sunal'ın duygusal paylaşımına oğlu Ali Sunal da kayıtsız kalmadı.
30.04.2023 Cadde
İrfan Can Kahveci'den fotoğraf açıklaması: Herkesten özür dilerim
İrfan Can Kahveci'den fotoğraf açıklaması: Herkesten özür dilerim Fenerbahçeli Serdar Aziz ve İrfan Can Kahveci ile fotoğrafını paylaşan oyuncu Özgün Bayraktar'ın kullandığı sarı-kırmızı emoji gündem olurken peş peşe açıklamalar geldi. Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve İrfan Can Kahveci paylaşım yaptı.
8.04.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'dan olay paylaşım! 'Duyulmuyor sesiniz'
Galatasaray'dan olay paylaşım! 'Duyulmuyor sesiniz' Galatasaray Kulübü, Antalyaspor müsabakasının ardından sosyal medyada gündem oluşturan bir paylaşımda bulundu.
22.01.2023 Galatasaray