Amy Schumer

Amy Schumer

Son dakika Amy Schumer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Amy Schumer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Amy Schumer haber sayfamızda...

Amy Schumer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41 amy schumer haberi bulunmuştur.
'90'lı yıllarda Barbie filmi çekmek istedim ama bana güldüler!'
'90'lı yıllarda Barbie filmi çekmek istedim ama bana güldüler!' Hollywood yıldızı Sharon Stone, 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona giren ve gişede dünya çapında büyük bir başarı elde ederek adını sinema tarihine altın harflerle yazdıran 'Barbie' filmi hakkında çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Filmin oyuncularından America Ferrara'ya bir mesaj yazan Stone, 1990'lı yıllarda kendisinin de bir 'Barbie' filmi çekmek istediğini söyledi.
20.01.2024 Cadde
Barbie filminin fragmanı sosyal medyada mizah fırtınası yarattı
Barbie filminin fragmanı sosyal medyada mizah fırtınası yarattı Çok sayıda yıldız oyuncunun rol aldığı, dünyanın en ünlü oyuncak bebeği Barbie hakkında çekilen ve yazın gösterime girecek olan film, şimdiden çok konuşuldu. Filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı, sosyal medyada mizah patlaması yarattı.
7.04.2023 Dünya
Leonardo DiCaprio ile 22 yaş küçük aşkı Camila Morrone ayrıldı!
Leonardo DiCaprio ile 22 yaş küçük aşkı Camila Morrone ayrıldı! 'The Revenant', 'The Wolf of Wall Street' ve 'Titanic' gibi yapımlarla dünya çapında tanınan Leonardo DiCaprio (47) ile beş yıldır aşk yaşadığı model ve oyuncu Camila Morrone (25), ilişkilerini noktalama kararı aldı. DiCaprio'ya yakın kaynaklar ikilinin kötü bir şekilde ayrılmadığını belirtirken, Oscar ödüllü aktörün 25 yaşından büyük kadınlarla aşk yaşamadığı iddiaları bir kez daha gündeme geldi.
31.08.2022 Cadde
Amy Schumer: Ölüm tehditleri alıyorum
Amy Schumer: Ölüm tehditleri alıyorum Bu yıl 94'üncü kez düzenlenen Oscar ödül töreni sunucuları arasında yer alan ünlü komedyen Amy Schumer, ödül töreninde yaptığı şaka yüzünden ölüm tehditleri aldığını açıkladı.
17.04.2022 Cadde
Baba, Bond ile buluşuyor
Baba, Bond ile buluşuyor 27 Mart’ta sahiplerini bulacak 94. Oscar Ödülleri’nde sinemaseverleri güzel sürprizler bekliyor.
19.03.2022 Kültür Sanat
Törende ünlüler geçidi
Törende ünlüler geçidi 27 Mart’ta dağıtılacak olan 94. Oscar Ödül Töreni için sayılı günler kalmışken, törende sahne alacak isimler de açıklanmaya başlandı.
5.03.2022 Kültür Sanat
Oscar Töreni sürprizlerle dolu olacak
Oscar Töreni sürprizlerle dolu olacak Son yıllarda seyirci sayısında bariz düşüş yaşayan ve pandeminin etkisiyle de gösterişini kaybeden Oscar Töreni, bu sene eski günlerine dönmeyi amaçlıyor.
17.02.2022 Kültür Sanat
Televizyon onun gibisini görmedi: The Wire'ın Omar'ı evinde ölü bulundu...
Televizyon onun gibisini görmedi: The Wire'ın Omar'ı evinde ölü bulundu... The Wire yayınlandığından beri televizyon aynı olmadı dersek abartmış olmayız. Dizi dünyasını sonsuza kadar değiştiren, sinema yazarı Erdem Tatar'ın 'belgesel kadar gerçekçi' dediği, yönetmen Talip Ertürk'ün deyişiyle ise "Amerikan rüyasının tüm cilasını kazıyıp sokağın soğuk gerçeğini seyircisinin yüzüne vuran" The Wire yaratıcısının kelimeleriyle "televizyon için bir roman"dı. Pek çokları tarafından gelmiş geçmiş en iyi televizyon dizisi kabul edilen yapımın en sıra dışı karakterlerinden Omar Little'a muhteşem performansıyla hayat veren Michael K. Williams'ın ölüm haberi, hem dizinin sevenleri hem de sinema dünyasında gözyaşlarıyla karşılandı. Peki The Wire ve Michael K. Williams'ı bu denli eşsiz yapan neydi, masaya yatırdık...
14.09.2021 Kültür Sanat
New York sevgisi
New York sevgisi Amy Schumer, eşi Chris Fischer ile alışveriş yaparken görüntülendi.
12.04.2021 Cadde
Amy Schumer: Yanlışlıkla ona ‘genital’ dediğimizi fark ettik
Amy Schumer: Yanlışlıkla ona ‘genital’ dediğimizi fark ettik Ünlü oyuncu ve komedyen Amy Schumer, oğluna verdiği adın 'genital' diye okunduğunu fark edince 1 yaşından sonra değiştirmek zorunda kaldı.
15.04.2020 Cadde
Oğlu olacak
Oğlu olacak İlk bebeğini kucağına almasına az bir süre kalan Amy Schumer, sonunda çocuğunun cinsiyetini açıkladı.
7.05.2019 Cadde
Bebek bekliyor
Bebek bekliyor ABD’li komedyen ve oyuncu Amy Schumer, bebek beklediğini açıkladı.
23.10.2018 Cadde
Oyuncu Amy Schumer hamile
Oyuncu Amy Schumer hamile ABD'li komedyen ve oyuncu Amy Schumer, bebek beklediğini açıkladı.
24.10.2018 Cadde
Oyuncu Amy Schumer hamile
Oyuncu Amy Schumer hamile ABD'li komedyen ve oyuncu Amy Schumer, bebek beklediğini açıkladı.
24.10.2018 Cadde
Kavanaugh karşıtı ünlülere gözaltı
Kavanaugh karşıtı ünlülere gözaltı ABD Başkanı Donald Trump’ın Yüksek Mahkeme üyeliği için aday gösterdiği Washington DC Temyiz Mahkemesi Yargıcı Brett Kavanaugh, hakkındaki cinsel taciz iddiaları nedeniyle başkent Washington’ın yanı sıra New York’ta protesto edildi.
5.10.2018 Dünya
ABD'de 'Yargıç Kavanaugh protestosu': 300'den fazla gözaltı
ABD'de 'Yargıç Kavanaugh protestosu': 300'den fazla gözaltı ABD Başkanı Donald Trump'ın Yüksek Mahkeme üyeliğine aday gösterdiği, hakkında cinsel taciz iddiaları ortaya atılan Yargıç Brett Kavanaugh'ı protesto eden çoğu kadın 300'den fazla kişi gözaltına alındı.
5.10.2018 Dünya
Amy Schumer yine çok güldürecek
Amy Schumer yine çok güldürecek Amerika'da sayıları az olan kadın komedyenler arasında bulunan Amy Schumer, şovlarında sınırları zorluyor.
27.08.2018 Cadde
Haftanın paylaşımları
Haftanın paylaşımları Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...
29.04.2018 Cadde
Schumer'den sürpriz düğün
Schumer'den sürpriz düğün Sürpriz bir kararla dünyaevine giren Amerikalı komedyen Amy Schumer, haberi Instagram’dan duyurup, “Hamile değilim” açıklamasını yaptı.
16.02.2018 Cadde
Amy’den tüyolar
Amy’den tüyolar Amy Schumer, mutfakta çektirdiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
26.11.2017 Cadde
İnternetin en tehlikeli ünlüsü Avril Lavigne
İnternetin en tehlikeli ünlüsü Avril Lavigne Bir dönem pop-punk prensesi olarak anılan Kanadalı şarkıcı Avril Lavigne'in, internet ortamındaki aramalarda "en tehlikeli ünlü" olduğu belirlendi.
20.09.2017 Teknoloji
Anlaşarak ayrıldılar
Anlaşarak ayrıldılar ABD’li komedyen Amy Schumer (35) ve sevgilisi Ben Hanisch (30), bir buçuk yıllık beraberliklerini noktaladı.
17.05.2017 Cadde
Ünlülerin 2017 yaz trendi: Kuğulu şişme yatak!
Ünlülerin 2017 yaz trendi: Kuğulu şişme yatak! Bu moda ne zaman ve nasıl çıktı, hangi ara bu kadar yayıldı? Şişme yatağı anladık da aklımız kuğuda kaldı!..
13.03.2018 Trend
Grammy’ler için geri sayım başladı
Grammy’ler için geri sayım başladı Dünyanın en prestijli müzik ödülleri olarak kabul edilen Grammy’ler, bu yıl 59. kez verilecek.
2.02.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Amy Schumer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.