At arabasına el kondu, atıyla kaymakamlık ve belediye binasına girmeye çalıştı
At arabasına el kondu, atıyla kaymakamlık ve belediye binasına girmeye çalıştı Hatay’da ana caddede kullandığı gerekçesiyle hurda topladığı at arabasına el konulan Birol Z., atıyla dün kaymakamlık, bugün de belediye binasına girmeye çalıştı. Zabıtanın ikna çabası sonucu eylemine son veren Birol Z.'ye at arabasının, ilçe merkezine girmeme şartıyla teslim edileceği bildirildi.
18.02.2022 Gündem
Traktörden ayrılan römork korkuttu
Traktörden ayrılan römork korkuttu Edirne’de rampadan çıkarken bir anda traktörden ayrılan römork, kontrolsüz şekilde ana caddede seyir etti. Üniversite öğrencisinin evinin balkonundan görüntülediği olayda şans eseri can ya da mal kaybı yaşanmadı.
18.09.2020 Haberler
Ana caddede gezinti yapan başıboş atlar şaşırttı
Ana caddede gezinti yapan başıboş atlar şaşırttı Osmaniye’de ana cadde üzerinde şehrin en işlek yerinde kimseye aldırış etmeden yürüyen at ve yavrusunu cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen vatandaş, o anları ise bir muhabir edasıyla anlattı. Osmaniye’de şehir merkezinde kimseye aldırış etmeden dolaşan başı boş atlar şaşırttı. Kimi zaman kaldırıma çıkan ve yol ortasından yürüyen anne at ve yavrusu zaman zaman da trafiği tehlikeye soktu. Ana cadde üzerinde uzun süre yollarına devam eden atlar daha sonra gözden kayboldu. Bu ilginç anları ise bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. “Evet sayın seyirciler” diye görüntü çekmeye başlayan vatandaş atların bu ilginç yürüyüşünü bir muhabir edasıyla anlatarak kaydedip görüntüleri ise sosyal medyaya yükledi. Başı boş atların yürüyüşünden daha çok görüntüleri kaydeden vatandaşın anlatımı sosyal medyada ilgi çekti.
11.09.2019 Yaşam
Kentin ortasına dev su kaydırağı
Kentin ortasına dev su kaydırağı İngiltere'nin Bristol kentinde bazı ana caddeler ayda bir kez pazar günleri trafiğe kapatılarak sanat ve kültür etkinliklerinin düzenlenmesine olanak sağlanacak. Bunun ilk örneği bu hafta sonu Bristol'ın merkezinde kurulan 90 metrelik su kaydırağıydı.
11.09.2019 İlginç Videolar