Ana Okulu

Ana Okulu

Son dakika Ana okulu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ana okulu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ana okulu haber sayfamızda...

Ana Okulu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.821 ana okulu haberi bulunmuştur.
2024 Sözel Bölümler: 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversite Sözel (TS) Bölüm Meslekleri Nelerdir?
2024 Sözel Bölümler: 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversite Sözel (TS) Bölüm Meslekleri Nelerdir? Kısaltılmış hali TS olarak bilinen sözel bölümler Türkçe ve Sosyal Bilimler ağırlıklıdır. Türkçe, Edebiyat, Tarih ve Coğrafya gibi derslere ilgili olan öğrencilerin tercih ettiği bölümlerdendir. Yükseköğretime geçiş sınavlarında öğrencilerin aldıkları puanların hesaplanmasında kullanılan puan türüdür. Sözel alanlara yönelmek isteyen öğrencilerin merak ettiği başlıklar arasında sözel bölümler ve sözel meslekler yer almaktadır. 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite sözel bölüm meslekleri nelerdir? 2024 sözel bölümler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
2.01.2024 Eğitim
Depremin yarası şefkatle iyileşiyor
Depremin yarası şefkatle iyileşiyor Depremin etkilediği 11 ilden bu yıl 53’ü erkek 47’si kız 100 depremzede çocuk, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda 5’inci sınıfa başladı. Yeni yuvalarına hemen uyum sağlayan o öğrencileri ‘şefkat yuvası’ Darüşşafaka’da ziyaret ettik.
27.11.2023 Gündem
Deniz Özde Sürmeli: İstanbul'a temelli döneceğim
Deniz Özde Sürmeli: İstanbul'a temelli döneceğim Deniz Özde Sürmeli, 2018 yılında boşandığı İngiliz eşinden olan kızı Sade Angelina ile alışveriş turuna çıktı. 8 yıldır Ankara’da bir ana okulu sahibi olan Deniz Özde Sürmeli, İstanbul planından bahsetti.
22.11.2023 Cadde
Ekrem Ekşioğlu mucizevi kurtuluşu anlattı: Yığınların arasından gökyüzünü gördüm
Ekrem Ekşioğlu mucizevi kurtuluşu anlattı: Yığınların arasından gökyüzünü gördüm Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinin en çok etkilediği yerlerin başında Hatay geldi. Depremde enkazın altından kendi imkanlarıyla çıkan Hatayspor’un eski oyuncusu (1999-2001) ve yardımcı antrenörü Ekrem Ekşioğlu, yaşadıkları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
27.03.2023 Hatayspor
Depremzede ana sınıfı öğrencileri sınıfta duramıyor
Depremzede ana sınıfı öğrencileri sınıfta duramıyor Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaklaşık 50 bin kişi, Antalya'nın Manavgat ilçesinde çeşitli otel ve kamu kurumlarına yerleştirildi. Okul çağındaki 3 binden fazla öğrenci de okullara kaydedilerek, eğitimlerine başladı.
17.03.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, Gagavuzya’da görüşmeler gerçekleştirdi
TBMM Başkanı Şentop, Gagavuzya’da görüşmeler gerçekleştirdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Moldova temaslarının ikinci günüde Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti Başkanı Sayın İrina Vlah ve Gagavuz Özerk Yeri Meclis Başkanı Sayın Dimitri Constantinov ile görüşmeler gerçekleştirdi.
16.09.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, Gagavuzya’da görüşmeler gerçekleşti
TBMM Başkanı Şentop, Gagavuzya’da görüşmeler gerçekleşti TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Moldova temaslarının ikinci günüde Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti Başkanı Sayın İrina Vlah ve Gagavuz Özerk Yeri Meclis Başkanı Sayın Dimitri Constantinov ile görüşmeler gerçekleştirdi.
16.09.2022 Siyaset
Bakan Özer'den 'yardımcı kaynak' duyurusu
Bakan Özer'den 'yardımcı kaynak' duyurusu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Nevşehir’de yaptığı açıklamada bu yıl ilk defa yardımcı kaynakların da öğrencilere dağıtılacağını söyledi.
19.08.2022 Gündem
Okulun temeli  yakında atılıyor
Okulun temeli yakında atılıyor Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MİTSO) Başkanı Reşit Özer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Milas’a yaptırılacak okulun plan ve proje çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
4.07.2022 Ege
'Diplomaside merkez ülkeyiz'
'Diplomaside merkez ülkeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, barış için çalışmaya devam edeceklerini belirterek "Dışişleri Bakanımızı Rusya’ya gönderiyorum. Perşembe günü de Ukrayna'ya geçecek" dedi. Erdoğan, "Türkiye, diplomaside merkez ülke konumunu güçlendirmektedir" diye konuştu.
16.03.2022 Siyaset
Yeni Aziz Sancarların yetişeceği eğitim kampüsü görüntülendi
Yeni Aziz Sancarların yetişeceği eğitim kampüsü görüntülendi Milli Eğitim Bakanlığı'nca Ankara'da yapımı tamamlanan, içerisinde bilim ve sanat eğitim merkezi (BİLSEM), anaokulu, fen lisesi ve öğrenci pansiyonu bulunan Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'in isminin verildiği eğitim kampüsü, yarın açılacak. Törene Prof. Dr. Aziz Sancar da katılacak. Ar-Ge merkezi olarak tasarlanan kampüste, ilkokuldan liseye kadar tüm öğrenciler bilimsel yaşama adım atacak araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunabilecek. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Dileğimiz ve temennimiz, nice Aziz Sancarların yetişmesini sağlamak" dedi.
16.02.2022 Gündem
Kreş desteği nedir? Çalışan annelere kreş yardımı ne kadar?
Kreş desteği nedir? Çalışan annelere kreş yardımı ne kadar? Kreş desteği 2022 yılında da devam edecek. Çalışan annelere İŞKUR, İşte Anne Projesi kapsamında yapılan kreş yardımı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, kimler kreş desteğinden yararlanabilir? Kreş yardımı ne kadar?
1.02.2022 Gündem
Çalışan anneler dikkat! Ayda 1531 lira destek verilecek
Çalışan anneler dikkat! Ayda 1531 lira destek verilecek Kadınların istihdama katılımını artırmak için sigortalı çalışan annelere bu yıl ayda bin 531 TL kreş yardımı yapılacak. İŞKUR, İşte Anne Projesi kapsamındaki kurslara katılan annelere ayda 3.300, 3 ayda 9.900 lira ödeme yapacak.
31.01.2022 Ekonomi
Çalışan anneler dikkat! Ayda 1531 lira destek verilecek
Çalışan anneler dikkat! Ayda 1531 lira destek verilecek Kadınların istihdama katılımını artırmak için sigortalı çalışan annelere bu yıl ayda bin 531 TL kreş yardımı yapılacak. İŞKUR, İşte Anne Projesi kapsamındaki kurslara katılan annelere ayda 3.300, 3 ayda 9.900 lira ödeme yapacak.
31.01.2022 Haberler
İstanbul’da tam gün eğitim çalışması
İstanbul’da tam gün eğitim çalışması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Yüz yüze eğitime devam ediyoruz. Bugün itibariyle tüm sınıfları Kovid-19'dan dolayı kapalı olan hiçbir okulumuz yok" dedi. Yarı yıl tatiline kadar kapanma olmayacağını kaydeden Özer, en büyük avantajlarının öğretmenlerde yüksek aşılanma oranı olduğunu söyledi.
13.01.2022 Eğitim
Okullar kapanacak mı? Bakan Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması
Okullar kapanacak mı? Bakan Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Yüz yüze eğitime devam ediyoruz. Bugün itibariyle tüm sınıfları Kovid-19'dan dolayı kapalı olan hiçbir okulumuz yok. Omicron varyantından dolayı yayılımlar hızlı ama bizim avantajımız öğretmenlerimizin aşılanma oranlarının yüksek olması" dedi.
12.01.2022 Haberler
Son dakika! Okullar kapanacak mı? Bakan Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması
Son dakika! Okullar kapanacak mı? Bakan Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Yüz yüze eğitime devam ediyoruz. Bugün itibariyle tüm sınıfları Kovid-19'dan dolayı kapalı olan hiçbir okulumuz yok. Omicron varyantından dolayı yayılımlar hızlı ama bizim avantajımız öğretmenlerimizin aşılanma oranlarının yüksek olması" dedi.
12.01.2022 Gündem
Binali Yıldırım: Zorlukları birlikte aşmaya bakacağız
Binali Yıldırım: Zorlukları birlikte aşmaya bakacağız Balıkesir’de konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, dünyanın belirsizliklerle karşı karşıya olduğunu söyledi. Yıldırım, “Belirsizlik olunca belirsizliğin yönetimi imkansız. O yüzden bu zor günleri daha çok birbirimizle dayanışma, daha çok birbirimizle empati yaparak birlikte zorlukları aşmaya bakacağız. Bunlar da gelip geçecek. Bu zorlukların da üstesinden geleceğiz. İhtiyacımız olan birbirimize olan sevgimiz, dayanışmamız" dedi.
3.12.2021 Siyaset
Otizm göçü! Her şey çocuklarımız için
Otizm göçü! Her şey çocuklarımız için İzmir’in Menemen ilçesindeki Sabahat Akşiray Özel Eğitim Uygulama Okulu, otizmli çocuğu olan ailelerin gözbebeği. Aileler, çocukları bu okulda eğitim görebilsin diye bölgeye göç ediyor
7.11.2021 Gündem
Son dakika! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'ana sınıfı' kararı
Son dakika! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'ana sınıfı' kararı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ana sınıfında bir öğrencide Covid-19 tespit edilmesi durumunda, tüm öğrencilerin yakın temaslı kabul edileceğini bildirdi. Bu durumda öğrenciler eve gönderilerek, 14 gün boyunca temaslı takibine alınacak.
8.09.2021 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş çözüm süreci açıklaması
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş çözüm süreci açıklaması Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da yapımı tamamlanan projelerin açılış programında konuşma yaptı. 'Çözüm sürecini biz başlattık' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çözüm sürecini sonlandıran biz olamadık. HDP'nin art niyetleri, gizli gündemleri sonlandırdı' dedi.
9.07.2021 Siyaset
Anaokulu Nasıl Yazılır? Tdk'ya Göre Doğru Yazılışı Anaokulu Mu Ana Okulu Mu?
Anaokulu Nasıl Yazılır? Tdk'ya Göre Doğru Yazılışı Anaokulu Mu Ana Okulu Mu? Kelimeler her ne kadar doğru söylense de, bazen yanlış yazılabiliyor. Kişiler özellikle anaokulu kelimesinin nasıl yazılacağını bilmiyor ve yazım hatası yapabiliyor. Anaokulu kelimesinin doğru yazılışı internette araştırılabiliyor. Özellikle TDK'ya göre doğru yazılışı merak edilen bir konudur. Anaokulu nasıl yazılır? TDK'ya göre doğru yazılışı anaokulu mu ana okulu mu? Doğru yazılışı hakkında tüm detayları derledik.
6.05.2021 Eğitim
MEB açıkladı! Okullar kapanıyor mu? Lise, ortaokul, ilkokul, özel eğitim ve okul öncesi kapanıyor mu?
MEB açıkladı! Okullar kapanıyor mu? Lise, ortaokul, ilkokul, özel eğitim ve okul öncesi kapanıyor mu? MEB okullar ve uzaktan eğitime geçecek sınıflar hakkında yazıyı yayımladı. Kaçıncı sınıflar kapandı? Okullar kapandı mı sorusu Kabine toplantısı sonrası gündeme geldi. Vatandaşlar özel eğitim ve anaokulları kapanıyor mu merak ediyor. Koronavirüs salgınının ileri boyuta gelmesi ise kısmi kapanma adlı genelge yayımlandı. MEB, genelgenin ardından ilkokul, ortaokul ve lise eğitim kurumlarının yanı sıra ana okulu/sınıfı ve özel eğitim hakkında gelişmelerin yer aldığı yazıyı illere gönderdi. İşte, okulların son durumu...
15.04.2021 Gündem
Sibil Çetinkaya: ''Platformum samimiyet üzerine kurulu''
Sibil Çetinkaya: ''Platformum samimiyet üzerine kurulu'' Sosyal medyada güçlü bir takipçi kitlesine sahip olan Sibil Çetinkaya hakkında merak edilen soruları cevapladı. Yürüttüğü sosyal sorumluluk projesinden de bahseden Sibil Çetinkaya, sosyal medya kullanımının püf noktalarını paylaştı.
8.04.2021 Yaşam
Biden tarih verdi: Mayıs sonuna kadar...
Biden tarih verdi: Mayıs sonuna kadar... Gelen son dakika haberine göre; ABD Başkanı Joe Biden, mayıs ayının sonuna kadar ellerinde, her Amerikalıya yetecek kadar Kovid-19 aşısı olacağını belirtti.
2.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ana Okulu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.