Beykoz'da orman yangını
Beykoz'da orman yangını Beykoz’da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.
17.09.2019 Gündem
Anadolu Kavağı’nda korkutan orman yangını
Anadolu Kavağı’nda korkutan orman yangını Beykoz Anadolu Kavağı’ndaki ormanlık alanda iddiaya göre yüksek gerilim hattından yangın çıktı. İtfaiyenin yangına müdahalesi sürerken helikopterle havadan da destek veriliyor.
11.09.2019 Haberler
Çaldığı balığı pantolonun içine böyle sakladı
Çaldığı balığı pantolonun içine böyle sakladı Anadolu Kavağı’nda bir restoranın önünde bulunan büyük levreği pantolonunun içine saklayarak çalan hırsız güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, geçtiğimiz günlerde Anadolu Kavağı’nda bulunan bir balık restoranında meydana geldi. İddiaya göre Mert Sarıçiçek’e ait işletmeye gelen bir şahıs yemek yiyip hesabı ödedi. Hesabı ödedikten sonra bir şeyler içmek istediğini söyleyen şahıs bu bahane ile garsonları oyaladı. Kapı önünde kısa sürede etrafı kolaçan eden şahıs, saniyeler içerisinde mekanın önünde tezgahta ağırlığı 1 kilodan fazla olan levreği pantolonunun içerisine saklayarak çaldı. Olay anını anlatan işletmeci Mert Sarıçiçek hırsızların müşteri kılığında geldiklerini aktararak, “ Hesap ödediler hesap ödedikten sonra bizde yardımcı olduk. Garsonlara arkadaşlara yardımcı olurken burada gördüğünüz 1 kilo 200 gramlık levreği alıp pantolonundan içeriye koyuyor ve uzaklaşıyor. Olay olurken de ben de oturuyordum. Beyefendi o kadar profesyonel bir şekilde balığı alıyor ki direkt tişörtünü kaldırıp balığı pantolonunun içerisine koyuyor balığı. Civardan arkadaşlar görüyor olayı adamın peşinden koştular ama bulamadılar. Polise falan haber vermedim. Polise haber vermeye gerek duymadım insanlığından utansın. Bunca zamandır bu işi yapıyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım” dedi.  Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan görüntülerde hırsızlık zanlısının önce etrafı kolaçan ettiği sonrasında ise balıkların bulunduğu tezgaha yaklaştığı görülüyor. Kimsenin kendisine bakmadığını düşünen şahıs saniyeler içinde tişörtünü kaldırarak balığı pantolonunun içerisine saklayıp hiçbir şey olmamış gibi oradan uzaklaşıyor.
11.09.2019 Yaşam
Kertenkele 33. son bölümü nefes kesti - İzle
Kertenkele 33. son bölümü nefes kesti - İzle ATV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana tüm Türkiye’de büyük beğeniyle seyredilen “Kertenkele” 33. son bölümünde heyecan hız kesmedi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen son bölümü ile Kertenkele dizisi bu hafta yine çok konuşulacak. Haftaya final yapacak olan Kertenkele dizisi hakkında tüm gelişmeler haberimizde...
15.06.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri