Buket Aydın’la ‘40’ bir ilke imza attı
Buket Aydın’la ‘40’ bir ilke imza attı Dünyada televizyon endüstrisinin en önemli format ve drama fuarı olarak bilinen, Cannes’da düzenlenen Mıp Fuarı’nda, Buket Aydın’ın CNN Türk’te sunduğu ‘40’, yüzlerce format arasında ‘Özgün Türk formatı’ olarak gösterilmeye hak kazandı.
10.04.2019 Cadde
Buket Aydın’la yeni sezon başlıyor
Buket Aydın’la yeni sezon başlıyor Başarılı spiker Buket Aydın’ın sunduğu Kanal D Ana Haber, ‘Kanal D Haber sadece haber verir’ sloganıyla yeni sezona bugün başlıyor. Türkiye ve dünya gündemi hafta içi her gün saat 18.45’te Kanal D’de takip edilecekBuket Aydın ile Kanal D Ana Haber, “Kanal D Haber sadece haber verir” sloganı ile bugün yeni sezona başlıyor. Yenilenen dekoruyla izleyiciye ‘Merhaba’ diyecek olan Aydın, Türkiye ve dünya gündeminin önemli notlarını ve sıcak gelişmelerini her zaman olduğu gibi ekrana getirmeye devam edecek. Buket Aydın ile Kanal D Ana Haber hafta içi her gün saat 18.45’te.
11.09.2019 Televizyon
NTV Ana Haber'i kim sunacak?
NTV Ana Haber'i kim sunacak? NTV Ana Haber Bülteni bugünden itibaren ekranların beğenilen sunucusuna emanet edildi.
2.10.2017 Cadde
Canlı yayında Fatih Portakal'a küfür şoku
Canlı yayında Fatih Portakal'a küfür şoku Fox Tv'de Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, canlı yayın sırasında kameramana Meclis'te elektrik kesintisini görüntülemesini istedi, o sırada kameramanın ettiği küfürü milyonlar izledi. Ankara'da yüksek bir binada çekim yapıldığı sırada Portakal, "Meclis'in ışıksız halini görelim. Kameraman arkadaşım lütfen.." derken arkadan kim olduğunu bilmediğimiz bir kişi sinirlenerek "Nasıl göstereyim a...k... sizin." diye konuştu..
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri