Anastasios Bakasetas

Anastasios Bakasetas

Son dakika Anastasios Bakasetas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anastasios Bakasetas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anastasios Bakasetas haber sayfamızda...

Anastasios Bakasetas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 385 anastasios bakasetas haberi bulunmuştur.
İsmail Kartal: Kaliteli ve karakterli oyunculara sahibim!
İsmail Kartal: Kaliteli ve karakterli oyunculara sahibim! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçı öncesi konuştu.
22.04.2024 Fenerbahçe
Anastasios Bakasetas, Trabzonspor dönemini geride bıraktı!
Anastasios Bakasetas, Trabzonspor dönemini geride bıraktı! Panathinaikos'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Anastasios Bakasetas'ın performansı dikkat çekti.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Anastasios Bakasetas, 5-0'lık Lamia galibiyeti sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Olympiakos'un yıldızıyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin gündemindeki yıldız futbolcunun bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
20.04.2024 Trabzonspor
Bakasetas'tan çarpıcı Fatih Terim sözleri! Yunanistan'da yine gündem oldu
Bakasetas'tan çarpıcı Fatih Terim sözleri! Yunanistan'da yine gündem oldu Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Aris'i deplasmanda 2-0 mağlup etti ve Yunanistan'da şampiyonluk iddiası sürdürdü. Yunan medyasının birçok kez eleştirisine maruz kalan Terim bu kez övgü aldı. Panathinaikos forması giyen Bakasetas da Fatih Terim hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.04.2024 Dünyadan Futbol
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler… Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren derbide Fenerbahçe, bugün saat 20.30’da Papara Park’ta Trabzonspor’a konuk oluyor. Kritik karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
17.03.2024 Trabzonspor
Panathinaikos, Aris Saloniki engeline takılmadı!
Panathinaikos, Aris Saloniki engeline takılmadı! Yunanistan Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Panathinaikos, Aris Saloniki engelini 2-0'lık skorla geçti.
28.02.2024 Dünyadan Futbol
Dev randevuda Terim avantajı kaptı! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı
Dev randevuda Terim avantajı kaptı! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında şampiyonluk yarışındaki rakibi PAOK ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Fatih Terim'in Trabzonspor'dan transferi Anastasios Bakasetas 79. dakikada adeta çılgına döndü.
15.02.2024 Dünyadan Futbol
Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda avantajı kaptı!
Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda avantajı kaptı! Yunanistan Kupası Yarı Final ilk maçında Panathinaikos, PAOK'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.
14.02.2024 Dünyadan Futbol
Fatih Terim'den derbi zaferi! Panathinaikos zirveye tutundu
Fatih Terim'den derbi zaferi! Panathinaikos zirveye tutundu Yunanistan Süper Ligi'nin 21'inci haftasında Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Olimpiakos'u 2-0 mağlup etti.
5.02.2024 Dünyadan Futbol
Fatih Terim'in Panathinaikos'u Atromitos engeline takılmadı!
Fatih Terim'in Panathinaikos'u Atromitos engeline takılmadı! Yunanistan Kupası Çeyrek Final rövanşında Atromitos'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, yarı finale yükseldi.
31.01.2024 Dünyadan Futbol
Anastasios Bakasetas: Korkacak bir şeyimiz yok!
Anastasios Bakasetas: Korkacak bir şeyimiz yok! Panathinaikos'un Trabzonspor'dan transfer ettiği Anastasios Bakasetas, PAOK maçından sonra konuştu.
28.01.2024 Dünyadan Futbol
Fountas, Fatih Terim'e garanti verdi: Bakasetas'ın çok katkısı olacak
Fountas, Fatih Terim'e garanti verdi: Bakasetas'ın çok katkısı olacak Trabzonspor'dan ayrılan takım arkadaşı Bakasetas için Fatih Terim'in takımına güvence veren Fountas "Onun neler yapabileceğini biliyorum. Panathinaikos'a çok katkısı olacak" dedi.
24.01.2024 Dünyadan Futbol
Bakasetas resmen Panathinaikos'ta! Trabzonspor ayrılığı açıkladı
Bakasetas resmen Panathinaikos'ta! Trabzonspor ayrılığı açıkladı Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın transferi için Panathinaikos ile görüşmelere başlandığını duyurdu.
23.01.2024 Dünyadan Futbol
Anastasios Bakasetas, Trabzon'dan ayrıldı! Duygusal veda
Anastasios Bakasetas, Trabzon'dan ayrıldı! Duygusal veda Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Yunan takımı Panathinaikos ile anlaşmaya varan Anastasios Bakasetas, Trabzon'dan ayrıldı.
22.01.2024 Trabzonspor
Trabzonspor Bakasetas'ı KAP'a resmen bildirdi!
Trabzonspor Bakasetas'ı KAP'a resmen bildirdi! Trabzonspor, Yunanlı futbolcu Bakasetas'ın ayrılığını KAP'a resmen bildirdi.
22.01.2024 Trabzonspor
Ersun Yanal'dan İsmail Kartal'a eleştiri: Oyuna girmesi çok büyük fantezi! Kabul edilebilir değil
Ersun Yanal'dan İsmail Kartal'a eleştiri: Oyuna girmesi çok büyük fantezi! Kabul edilebilir değil Fenerbahçe, Süper Lig'in 21'inci haftasında Samsunspor ile puanları paylaştı. Sarı-lacivertlilerin zirve yolundaki kaybı sonrası Ersun Yanal değerlendirmelerde bulundu.
22.01.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan kırmızı alarm!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan kırmızı alarm! Pendikspor karşısında alınan 4-0’lık ağır mağlubiyet kadronun yetersizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Beşiktaş’ın teknik patronu Fernando Santos ön libero pozisyonuna çok acil takviye yapılmasını istedi.
22.01.2024 Beşiktaş
Trabzonspor-Galatasaray maçında Abdülkadir Bitigen'in kararlarını eski hakemler yorumladı! 'Bu pozisyona VAR karışamaz'
Trabzonspor-Galatasaray maçında Abdülkadir Bitigen'in kararlarını eski hakemler yorumladı! 'Bu pozisyona VAR karışamaz' Trabzonspor, Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelenin tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında yorumladı.
22.01.2024 Galatasaray
Samsunspor'un Fenerbahçe'ye attığı golden önce faul var mı? Eski hakem canlı yayında sert çıktı! 'Beden dili her şeyi anlatıyor'
Samsunspor'un Fenerbahçe'ye attığı golden önce faul var mı? Eski hakem canlı yayında sert çıktı! 'Beden dili her şeyi anlatıyor' Fenerbahçe, Süper Lig'in 21'inci haftasında Samsunspor'u konuk etti. Bahattin Şimşek'in tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
22.01.2024 Fenerbahçe
Fatih Terim, Anastasios Bakasetas transferini açıkladı! 'Yarın gelecek'
Fatih Terim, Anastasios Bakasetas transferini açıkladı! 'Yarın gelecek' Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Anastasios Bakasetas'ı transfer ettiklerini açıkladı.
21.01.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok cevabı! 'Ayrılmalar olacak'
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok cevabı! 'Ayrılmalar olacak' Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray'a 5-1 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
22.01.2024 Trabzonspor
Okan Buruk: Böyle bir skor olacağını kimse beklemezdi!
Okan Buruk: Böyle bir skor olacağını kimse beklemezdi! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor'u 5-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.
22.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı! 'Motivasyon oldu'
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı! 'Motivasyon oldu' Galatasaray'ın Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 mağlup ettiği maçtan sonra Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.
22.01.2024 Galatasaray
Anastasios Bakasetas: Trabzonspor formasıyla son maçımdı!
Anastasios Bakasetas: Trabzonspor formasıyla son maçımdı! Trabzonspor'un yıldızı Anastasios Bakasetas, Galatasaray maçının ardından takımdan ayrıldığını açıkladı.
21.01.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Anastasios Bakasetas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.