Andre Schürrle

Andre Schürrle

Son dakika Andre Schürrle haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Andre Schürrle gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Andre Schürrle haber sayfamızda...

Andre Schürrle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 127 andre schürrle haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA | Sacha Boey, Haaland ve De Bruyne transferlerini geride bıraktı! Almanya'da tarihe geçti
SON DAKİKA | Sacha Boey, Haaland ve De Bruyne transferlerini geride bıraktı! Almanya'da tarihe geçti Sacha Boey, 30 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer oldu. Fransız yıldız Almanya Bundesliga'da kış transferindeki en çok bonservis ödenen futbolcular arasında adını yazdırdı. Boey, Haaland ve De Bruyne gibi yıldızları geride bıraktı.
28.01.2024 Galatasaray
29 yaşında futbola veda eden Andre Schürrle dağcı oldu!
29 yaşında futbola veda eden Andre Schürrle dağcı oldu! Almanya Milli Takımı ile DÜnya Kupası kazanan Andre Schürrle 29 yaşındayken futbolculuk kariyerini noktalamıştı. Eski futbolcu, şimdilerde ise dağcılığa merak sardı.
2.12.2023 Futbol
Bojan Krkic futbolu bıraktı! Erken yaşta yeşil sahalara veda eden yıldızlar...
Bojan Krkic futbolu bıraktı! Erken yaşta yeşil sahalara veda eden yıldızlar... Barcelona'nın genç yaşta keşfettiği Bojan Krkic, 32 yaşında profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. Bojan Krkic'in futbolu bırakma kararı, sahalara erken veda eden yıldızları hafızalara getirdi.
24.03.2023 Futbol
Cristiano Ronaldo damgası! Lionel Messi şov yaptı
Cristiano Ronaldo damgası! Lionel Messi şov yaptı Al Nassr ve Al Hilal'in karmasından oluşan Riyad All Star takımı özel maçta Paris Saint Germain ile karşı karşıya geldi. Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'a transfer olduktan sonra ilk kez bir maçta forma şansı buldu. Portekizli yıldız ile Lionel Messi uzun yıllar sonra tekrar karşı karşıya geldi.
20.01.2023 Futbol
Gaziantep FK, penaltı atışları sonucunda turladı
Gaziantep FK, penaltı atışları sonucunda turladı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Gaziantep FK sahasında Konyaspor’u normal süresi 0-0, uzatma bölümü ise 1-1 sona eren karşılaşmada penaltılar sonucunda 7-6 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
19.01.2023 Türkiye Kupası
Galatasaray'ın yıldızı Yusuf Demir'in menajerlik şirketinden transfer açıklaması! 'Saçmalık'
Galatasaray'ın yıldızı Yusuf Demir'in menajerlik şirketinden transfer açıklaması! 'Saçmalık' Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna dahil ettiği Yusuf Demir için menajerlik şirketinden açıklama geldi. Genç oyuncunun bağlı olduğu menajerlik şirketinden yapılan açıklamada çarpıcı ifadeler kullanıldı. İşte detaylar...
20.01.2023 Galatasaray
Yok artık Andre Schürrle! Kar fırtınasında yarı çıplak dolaştı
Yok artık Andre Schürrle! Kar fırtınasında yarı çıplak dolaştı Özellikle Almanya Milli Takımı'nda bir dönem performansıyla adından söz ettiren Andre Schürrle dağcı oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla şaşırttı.
20.01.2023 Diğer
Beşiktaş transfer haberleri | Sandro Wagner futbolu bıraktı!
Beşiktaş transfer haberleri | Sandro Wagner futbolu bıraktı! Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan 32 yaşındaki Sandro Wagner'in futbolculuk kariyerine son verdiği ileri sürüldü.
2.08.2020 Beşiktaş
Son dakika haberler -  Andre Schürrle 29 yaşında futbolu bıraktı
Son dakika haberler - Andre Schürrle 29 yaşında futbolu bıraktı Almanya'nın önemli futbol yıldızlarından Andre Schürrle henüz 29 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı. Fenerbahçe ile de anılan yıldız isim, "Artık alkışlara ihtiyaç duymuyorum, bırakıyorum" ifadelerini kullandı
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Fenerbahçe, Almanya'dan 4 bomba birden patlatıyor!
Fenerbahçe, Almanya'dan 4 bomba birden patlatıyor! Fenerbahçe için Almanya, transfer merkezi haline geldi. Düsseldorf’lu Kaan Ayhan, Kenan Karaman ve Emmanuel Iyoha ile Dortmund’la sözleşmesini fesh eden Andre Schürrle için bu ülkeye çıkarma yapılacak. Ayrıca Simon Falette’in yeniden kiralanması için Frankfurt’la masaya oturulması planlanıyor.
17.07.2020 Fenerbahçe
Borussia Dortmund ile Schürrle'nin yolları ayrıldı
Borussia Dortmund ile Schürrle'nin yolları ayrıldı Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund, Andre Schürrle ile karşılıklı anlaşmaya vararak sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Son dakika transfer haberleri | Dortmund, Fenerbahçe'nin istediği Schürrle'nin sözleşmesini feshetti!
Son dakika transfer haberleri | Dortmund, Fenerbahçe'nin istediği Schürrle'nin sözleşmesini feshetti! Borussia Dortmund, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Andre Schürrle'yle olan sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini duyurdu.
15.07.2020 Fenerbahçe
Andre Schürrle'nin ilk Moskova derbisini izliyoruz...
Andre Schürrle'nin ilk Moskova derbisini izliyoruz... 2019 yazında kiralık olarak Spartak Moskova'ya katılan ve şimdilerde Fenerbahçe'nin gündeminde olan Alman forvet Andre Schürrle, yeni takımıyla ilk derbisine ezeli rakipleri CSKA Moskova karşısında çıktı. Maç boyunca etkili bir performans ortaya koyan Schürrle, ilk golün de asistini yaptı. Spartak, maçı 2-1 kazandı.
9.07.2020 Futbol
Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe'ye yeni Kuyt: Schürrle
Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe'ye yeni Kuyt: Schürrle Dortmund, Alman yıldızı 2 milyon Euro’ya satışa çıkarttı. Menajerler Fenerbahçe’ye, “Eğer ilgilenirseniz, bedavaya getiririz” mesajı gönderdi. Sarı-Lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Dirk Kuyt gibi mücadeleci, güçlü ve çok yönlü bir isim olan Schürrle’ye sıcak bakılıyor.
9.07.2020 Fenerbahçe
Beşiktaş, Schürrle için girişimlere başlıyor
Beşiktaş, Schürrle için girişimlere başlıyor Beşiktaş, Alman ekibi Borussia Dortmund'un gözden çıkardığı Andreas Schürrle için düğmeye basma kararı aldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Skorer TV Spor Bülteni - 12 Nisan 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 12 Nisan 2019 Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim futbolcularını dev derbiye motive etmeye çalışıyor. Deneyimli teknik adamın, her idmandan önce 15 dakika oyuncularıyla toplantı yaptığı ortaya çıktı.     Fenerbahçe’de, Galatasaray derbisi öncesi Serdar Aziz’in form grafiği ve yüksek pas yüzdesi dikkat çekiyor.   Beşiktaş’ın, Fulham'da kiralık oynayan Borussia Dortmund’lu Andre Schürrle'yi kiralamak için devreye girdiği iddia edildi.   Bülteni üzücü bir haberle kapatalım… Fenerbahçe ve A Milli Takım’ın efsane oyuncularından Can Bartu, 83 yaşında hayatını kaybetti.
12.04.2019 Futbol
Lacazette ve Aubameyang alev aldı, Arsenal kazandı!
Lacazette ve Aubameyang alev aldı, Arsenal kazandı! İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında Arsenal, Fulham deplasmanından 5-1 galip ayrılmayı başardı ve galibiyet serisini 9 maça çıkardı.
Fulham, Schürrle'yi kiraladı
Fulham, Schürrle'yi kiraladı İngiliz kulübü Fulham, Borussia Dortmund'un Alman futbolcusu Andre Schürrle'yi iki sezonluğuna kiraladığını duyurdu
Fabri'nin ardından Andre Schürrle de Fulham'la anlaştı
Fabri'nin ardından Andre Schürrle de Fulham'la anlaştı Fulham, Fabri'nin transferinin ardından şimdi de Andre Schürrle'yi renklerine kattı.
Dünya Kupası tarihi: 2014
Dünya Kupası tarihi: 2014 2014'te Brezilya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası'nı Almanya kazandı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Milan - Arsenal: 0-2
Milan - Arsenal: 0-2 UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Arsenal, deplasmanda Milan'ı 2-0 mağlup etti.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Fernandes hat-trick yaptı, Nice yıkıldı!
Fernandes hat-trick yaptı, Nice yıkıldı! Lokomotiv Moskova'da forma giyen Manuel Fernandes, UEFA Avrupa Ligi'nde Nice ile oynanan maçta attığı gollerle yıldızlaştı.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Borussia Dortmund'da 9 futbolcu zehirlendi
Borussia Dortmund'da 9 futbolcu zehirlendi Borussia Dortmund'da Nuri Şahin ve Ömer Toprak’ın da aralarında olduğu 9 futbolcu zehirlendi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Transfer Kulisi | Galatasaray Pogba'nın peşinde...
Transfer Kulisi | Galatasaray Pogba'nın peşinde... Galatasaray  yönetimin, St Etienne'de forma giyen Paul Pogba'nın ağabeyi Florentin Pogba ile ilgilendiği iddia edildi.    Wolfsburg'un ardından Borussia Dortmund'da da aradığını bulamayan Andre Schürrle, Fenerbahçe'nin öncelikli hedeflerinden biri halinde.    Cenk Tosun'un Everton'a transferinden sonra golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a İspanyol kulübü Atletico Madrid'de forma giyen Torres önerildi.    Fenerbahçe’nin 8 milyon euro bonservis bedeli istediği Ozan Tufan için Bülent Uygun’un çalıştırdığı Al Gharafa takımı girişimlere başladı.
8.01.2018 Programlar
Dortmund Monaco maçı hangi kanalda saat kaçta?
Dortmund Monaco maçı hangi kanalda saat kaçta? Dortmund Monaco maçı için nefesler tutuldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Alman devi Borussia Dortmund Fransız takımı Monaco ile karşı karşıya gelecek. Peki Borussia Dortmund Monaco maçı hangi kanalda saat kaçta?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Andre Schürrle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.