Andrew Brunson

Andrew Brunson

Son dakika andrew brunson haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan andrew brunson gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan andrew brunson haber sayfamızda...

Andrew Brunson

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 335 andrew brunson haberi bulunmuştur.
İletişim Başkanlığı'nın '15 Temmuz'da 15 Panel' programının Çin bölümü yayınlandı
İletişim Başkanlığı'nın '15 Temmuz'da 15 Panel' programının Çin bölümü yayınlandı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen "15 Temmuz'da 15 Panel" isimli internet semineri (webinar) serisinin Çin bölümü yayınlandı.
23.07.2020 Siyaset
Son dakika... Türkiye'den ABD'ye rapor yanıtı
Son dakika... Türkiye'den ABD'ye rapor yanıtı Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, ABD Dışişleri  Bakanlığının "2018 Uluslararası Dini Özgürlükler Raporu"nun Türkiye ile ilgili  bölümlerinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in "Müslüman vaiz ve siyasi figür"  olarak bahsedilmesine ilişkin, "Bu, hain darbe girişimine destek anlamına  gelmektedir. Müttefik bir ülkede demokrasiye darbe girişiminde bulunanları masum din adamı olarak nitelemeleri, ikiyüzlü bir yaklaşımdır." dedi.
22.06.2019 Dünya
'Türkiye ile ABD'nin birbirine ihtiyacı var'
'Türkiye ile ABD'nin birbirine ihtiyacı var' Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Türkiye-ABD ilişkileri için, "Herkes 'stratejik ortaklık', 'stratejik  müttefiklik' gibi ifadeler kullanıyor, ben iki ülke ilişkilerini 'stratejik  dostluk' diye tarif ediyorum ve bu kolay değil, hafife almamalıyız, bunu  korumalıyız." dedi.
16.04.2019 Gündem
Haftanın ilk gününde dolar ne kadar?
Haftanın ilk gününde dolar ne kadar? Dolar/TL haftanın ilk gününe 5.67 seviyesinde başlamasının ardından düşüşe geçti.
25.03.2019 Ekonomi
Kredi faizleri 3 ayda yaklaşık 10 puan geriledi
Kredi faizleri 3 ayda yaklaşık 10 puan geriledi Ticari kredi faizleri, ülke risk primindeki gerileme ve ekonomi yönetiminin aldığı tedbirlerin etkisiyle son 3 ayda yaklaşık 10 puanlık düşüşle yüzde 26 sınırına geriledi.
24.01.2019 Ekonomi
2018 borsa yatırımcısı için unutulmazlar arasına girdi
2018 borsa yatırımcısı için unutulmazlar arasına girdi Borsa İstanbul'da hisse senedi yatırımcısı için 2018, yoğun haber ve veri gündemi, rekorlar, sert dalgalanmalar ve 7 yılın en yüksek değer kayıpları ile unutulmayacak yıllar arasında yerini aldı.
2.01.2019 Ekonomi
Acısıyla tatlısıyla 2018
Acısıyla tatlısıyla 2018 2018 unutulmaz olayların ve ilklerin yaşandığı bir yıl oldu. ‘Zeytin Dalı Harekâtı’, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş ile tren ve uçak kazaları yılın öne çıkan olaylarıydı. Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülmesi ise yıla damga vurdu...
31.12.2018 Gündem
Çavuşoğlu: Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu konu üzerinde çalıştıklarını söyledi ancak...
Çavuşoğlu: Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu konu üzerinde çalıştıklarını söyledi ancak... Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, FETÖ elebaşının iadesi hakkındaki soruya "ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu konu üzerinde çalıştıklarını söyledi ancak somut adımları görmemiz gerek" yanıtını verdi.
16.12.2018 Dünya
ABD’ye 84 kişilik FETÖ iade listesi
ABD’ye 84 kişilik FETÖ iade listesi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ABD Dışişleri Bakanlığı’nda bir araya geldi. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği Rezidansı’nda Türk basın mensuplarıyla bir araya gelen Çavuşoğlu, görüşmeyi değerlendirdi. ABD tarafıyla özellikle FETÖ, ABD’nin terör örgütü YPG/PKK’ya desteği, Cemal Kaşıkçı cinayeti ve Suriye konularını ağırlıklı olarak konuştuklarını kaydeden Çavuşoğlu, yapıcı temaslarda bulunduklarını bildirdi.
21.11.2018 Dünya
ABD, 'Kaşıkçı cinayetine' rağmen Suudi Arabistan'a destek sözü verdi
ABD, 'Kaşıkçı cinayetine' rağmen Suudi Arabistan'a destek sözü verdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD'li  mevkidaşı Mike Pompeo, ABD Dışişleri Bakanlığında bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklama yapan Pompeo, ABD'nin Suudi Arabistan'a desteğini savundu ve muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine rağmen Riyad’ın güçlü ortağı olmaya söz verdi. Pompeo, ABD ve Türkiye arasında oluşan pozitif ilişkilerden memnun olduğunu vurguladı.
20.11.2018 Siyaset
ABD, 'Kaşıkçı cinayetine' rağmen Suudi Arabistan'a destek sözü verdi
ABD, 'Kaşıkçı cinayetine' rağmen Suudi Arabistan'a destek sözü verdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD'li  mevkidaşı Mike Pompeo, ABD Dışişleri Bakanlığında bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklama yapan Pompeo, ABD'nin Suudi Arabistan'a desteğini savundu ve muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine rağmen Riyad’ın güçlü ortağı olmaya söz verdi. Pompeo, ABD ve Türkiye arasında oluşan pozitif ilişkilerden memnun olduğunu vurguladı.
20.11.2018 Siyaset
Brunson, ev tuttuğu Suruç’ta 56 gün kaldı
Brunson, ev tuttuğu Suruç’ta 56 gün kaldı İzmir’de, terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ABD’li rahip Andrew Brunson ile ilgili gerekçeli kararda, ilginç detaylar gün yüzüne çıktı.
13.11.2018 Gündem
Son dakika... Çavuşoğlu: Paylaşmadığımız başka deliller de var
Son dakika... Çavuşoğlu: Paylaşmadığımız başka deliller de var Kaşıkçı cinayeti hakkında konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "İstanbul’a gelerek Kaşıkçı’yı öldüren 15 kişi, talimatı kimden aldı? Henüz kamu ile paylaşmadığımız başka  deliller de var" ifadelerini kullandı. Dünyanın önde gelen haber ajansları, bu ifadeleri 'flaş gelişme' olarak takipçilerine duyurdu.
6.11.2018 Dünya
İlk F-35 2019 Kasım’da geliyor
İlk F-35 2019 Kasım’da geliyor Türkiye ile ABD arasında iki bakanla ilgili yaptırım krizinin çözülmesinin ardından F-35 savaş uçağı programıyla ilgili sorunun da bu ayın ilk yarısı içinde aşılması bekleniyor. Olağanüstü bir gelişmenin ortaya çıkmaması durumunda ilk F-35, Kasım 2019’da Türkiye’ye getirilecek.
3.11.2018 Gündem
Son dakika: Ve beklenen oldu! Türkiye ve ABD'de peş peşe duyurdu!
Son dakika: Ve beklenen oldu! Türkiye ve ABD'de peş peşe duyurdu! Amerika Birleşik Devletleri ve Türkiye karşılıklı olarak yaptırımları kaldırdı.
2.11.2018 Ekonomi
ABD’li rahip hakkındaki gerekçeli karar! Brunson, kilisede bölücü faaliyetlere destek verdi
ABD’li rahip hakkındaki gerekçeli karar! Brunson, kilisede bölücü faaliyetlere destek verdi İzmir’de, FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Amerikalı rahip Andrew Brunson ile ilgili gerekçeli karar açıklandı.
31.10.2018 Gündem
Dolar bugün kaç lira? 31 Ekim dolarda son durum
Dolar bugün kaç lira? 31 Ekim dolarda son durum Dolar/TL'de sert düşüş sürüyor. Kur 5.46 seviyesini gördü.
31.10.2018 Ekonomi
Dolar bugün ne kadar? 30 Ekim dolarda son durum
Dolar bugün ne kadar? 30 Ekim dolarda son durum Türkiye piyasalarının kapalı olduğu 29 Ekim'de yaklaşık 3 ayın en düşüğüne gerileyen dolar/TL bugün 5.49'u gördü.
30.10.2018 Ekonomi
‘Türkiye sevgimiz hiç değişmedi’
‘Türkiye sevgimiz hiç değişmedi’ Türkiye’de terörle bağlantılı suçlar nedeniyle iki yıla yakın süre hapiste kaldıktan sonra bu ay ortasında serbest bırakılan Amerikalı rahip Andrew Brunson, Türkiye’ye özlem duyduğunu söylerken, tutuklanma ve tahliye sürecinde yaşadıklarını da anlattı.
26.10.2018 Dünya
Piyasanın gözü kulağı Merkez Bankası’nda
Piyasanın gözü kulağı Merkez Bankası’nda Küresel piyasalarda riskten kaçışın durulması ve Brent tipi ham petrol fiyatının 80 doların altına düşmesiyle Türk Lirası dün dolara karşı değer kazandı.
24.10.2018 Ekonomi
Son dakika: Trump'ın eski danışmanı: Gülen, derhal Türkiye'ye iade edilmeli
Son dakika: Trump'ın eski danışmanı: Gülen, derhal Türkiye'ye iade edilmeli ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim döneminde ulusal  güvenlik danışmanlığını yapan Jeffrey Gordon, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  elebaşı konusunda, "Fetullah Gülen, hem Türkiye hem de ABD'nin ulusal güvenliğine  tehdit oluşturuyor, derhal Türkiye'ye iade edilmeli." dedi.
25.10.2018 Dünya
Adalet Bakanı Gül: Türk yargısı hiçbir talimata boyun eğmez
Adalet Bakanı Gül: Türk yargısı hiçbir talimata boyun eğmez ABD’li rahip Andrew Brunson'un serbest bırakılması ile ilgili eleştirirle yanıt veren Adalet Bakanı Gül, “Türk yargısı hiçbir talimata boyun eğmez. Kararını dosyalar kapsamında verir” dedi. Af tartışmalarına da değinen Gül, “Toplumun hassasiyetlerine göre düzenlemeler yapılacaktır” ifadesini kullandı.
24.10.2018 Siyaset
Dolar bugün kaç lira? İşte dolarda son durum...
Dolar bugün kaç lira? İşte dolarda son durum... Türkiye-ABD ilişkilerinde ABD'li rahip Andrew Brunson'ın ülkesine dönmesi sonrası yaşanan iyimserlikle dolar/TL geçtiğimiz hafta 5.52 seviyelerine kadar gerilemişti. Dün yaşanan ittifak tartışmaları dolarda hareketlenmeye neden oldu. Dolar/TL bu sabah 5.75 seviyelerinde güne başladı.
24.10.2018 Ekonomi
‘Af’ tartışması bardağı taşırdı
‘Af’ tartışması bardağı taşırdı Cumhur İttifakı ortakları arasında bir süredir pek çok konuda yaşanan görüş ayrılıkları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dünkü grup açıklamalarıyla farklı boyuta ulaştı.
23.10.2018 Siyaset
Erdoğan Trump’la görüştü
Erdoğan Trump’la görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki ilişkilerin ele alınmasının yanı sıra, terörle mücadele, Cemal Kaşıkçı meselesi ve Suriye’deki son gelişmeler hakkında görüş teatisinde bulunuldu. Amerikalı Pastör Andrew Brunson ile ilgili hukuki sürece de değinilen görüşmede iki lider, Türkiye ve ABD arasındaki işbirliğini her alanda normalleştirme ve geliştirilme kararlılıklarını teyit etti, FETÖ dahil terörle mücadelede işbirliği konusunu ele aldı. Görüşmede, Münbiç konusundaki yol haritasının biran önce hayata geçirilmesinin önemine işaret edilirken, İdlib mutabakatının önemi vurgulandı. İki lider Cemal Kaşıkçı olayının bütün yönleriyle aydınlatılması gerektiği hususunda mutabık kaldı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Andrew Brunson ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.