Andrew Cuomo

Andrew Cuomo

Son dakika Andrew Cuomo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Andrew Cuomo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Andrew Cuomo haber sayfamızda...

Andrew Cuomo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 300 andrew cuomo haberi bulunmuştur.
Bill Cosby, cinsel saldırı mağduru olduklarını iddia eden 5 kadın tarafından dava edildi!
Bill Cosby, cinsel saldırı mağduru olduklarını iddia eden 5 kadın tarafından dava edildi! 'Fat Albert and the Cosby Kids', 'Ghost Dad' ve ' Uptown Saturday Night' gibi yapımlarda yer alan ünlü isim Bill Cosby, 5 kadın tarafından cinsel taciz ve cinsel saldırıyla suçlandı. Kadınların dava dilekçesindeki ifadeler ortaya çıkarken, Cosby'nin sözcüsü Andrew Wyatt'tan açıklama geldi. İşte detaylar...
7.12.2022 Cadde
New York Valisi olmaya çalışan Zeldin'e mitingde bıçaklı saldırı!
New York Valisi olmaya çalışan Zeldin'e mitingde bıçaklı saldırı! ABD'de Cumhuriyetçi Parti'den Temsilciler Meclisi üyesi Lee Zeldin, yaptığı bir konuşma sırasında saldırıya uğradı.
22.07.2022 Dünya
Evsiz adama palto verdi, dayak yedi!
Evsiz adama palto verdi, dayak yedi! Çarşamba günü bir hayırsever, ABD'nin New York kentinde kendisine palto verdiği evsiz bir adam tarafından dövüldü ve gasp edildi. Bu olayın, saldırganın iki hafta içinde üçüncü saldırısı olduğu bildirildi.
13.01.2022 Dünya
Eski New York Valisi Andrew Cuomo hakkında cinsel taciz suçlamasıyla dava açıldı
Eski New York Valisi Andrew Cuomo hakkında cinsel taciz suçlamasıyla dava açıldı Cinsel taciz iddiaları nedeniyle istifa eden eski New York Valisi Andrew Cuomo'ya, yine cinsel taciz suçlamasıyla dava açıldı.
29.10.2021 Dünya
Son dakika... ABD felaketi yaşıyor! Çok sert vurdu, onlarca ölü
Son dakika... ABD felaketi yaşıyor! Çok sert vurdu, onlarca ölü Son dakika haberlere göre, ABD'nin kalbini vuran kasırgaya karşı hiçbir şey yapılamıyor. Onlarca kişinin öldüğü, en az 50 kişinin kaybolduğu olaylarda, bir babanın ikiz kızlarını kollarının arasından sele kaptırması tüm dünyayı yasa boğdu.
23.08.2021 Dünya
Son dakika: Afganistan karıştı! Biden'dan flaş açıklama geldi
Son dakika: Afganistan karıştı! Biden'dan flaş açıklama geldi ABD Başkanı Joe Biden, Afganistan'da son birkaç gün içinde b irçok şehrin Taliban'ın kontrolüne geçmesine rağmen ülkeden çekilme kararından pişman olmadığını ifade etti. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Taliban'ın ülkede neden olduğu şiddet seviyesinin ABD ile örgüt arasında yapılan anlaşmayla tutarsız olduğunu bildirdi.
10.08.2021 Dünya
New York Valisi Andrew  Cuomo istifa etti
New York Valisi Andrew Cuomo istifa etti New York Valisi Andrew Cuomo, hakkındaki cinsel taciz suçlamalarının ardından istifa kararı aldığını açıkladı. Cuomo'nun yerine Kathy Hochul, New York'un ilk kadın valisi oldu.
10.08.2021 Haberler
Twitter'dan açıklama yaptı mesajını verdi! İlk kez oluyor
Twitter'dan açıklama yaptı mesajını verdi! İlk kez oluyor Son dakika haberine göre, New York Valisi Andrew Cuomo, hakkındaki cinsel taciz suçlamalarının ardından istifa kararı aldığını açıkladı. Cuomo'nun yerine Kathy Hochul, New York'un ilk kadın valisi oldu.
10.08.2021 Dünya
Bir suç duyurusu daha! ABD bu skandalı konuşuyor
Bir suç duyurusu daha! ABD bu skandalı konuşuyor New York Valisi Andrew Cuomo'nun eski asistanının, cinsel taciz iddiasıyla Vali hakkında suç duyurusunda bulunduğu bildirildi.
6.08.2021 Dünya
ABD bu haberle çalkalanıyor! Skandalı duyurdu
ABD bu haberle çalkalanıyor! Skandalı duyurdu New York Başsavcısı Letitia James, hakkında cinsel taciz iddiaları bulunan New York Valisi Andrew Cuomo'nun birden fazla kadını taciz ettiği sonucuna ulaştıklarını duyurdu. ABD Başkanı Biden, cinsel tacizle suçlanan New York Valisi Cuomo'ya istifa çağrısı yaptı.
3.08.2021 Dünya
ABD, federal hükümete bağlı memurlara aşı zorunluluğu getirmeye hazırlanıyor
ABD, federal hükümete bağlı memurlara aşı zorunluluğu getirmeye hazırlanıyor ABD Başkanı Joe Biden'ın federal hükümete bağlı tüm sivil memurlara Covid-19 aşısını zorunlu hale getirmeye hazırlandığı bildirildi.
29.07.2021 Dünya
ABD'de flaş korona kararı! Aşı zorunluluğu getirildi
ABD'de flaş korona kararı! Aşı zorunluluğu getirildi New York eyaleti çalışanlarına Kovid-19 aşısı veya haftalık test zorunluluğu getirildi. New York Valisi Andrew Cuomo, yaptığı duyuruda, eyalet genelindeki yaklaşık 250 bin çalışana, Kovid-19 vakalarında görülen artışları önlemek için aşı veya haftalık test zorunluluğunu getirmeye mecbur olduklarını belirtti.
28.07.2021 Dünya
Son Dakika... Maç sırasında silahlı saldırı! Ülke şokta, yaralılar var
Son Dakika... Maç sırasında silahlı saldırı! Ülke şokta, yaralılar var Son dakika haberlere göre, ABD'de beyzbol maçı esnasında bir anda silah sesleri duyuldu. Taraftarlar büyük bir korkuyla kaçışmaya başladı. Kendilerine siper arayan taraftarların görüntüleri bir anda dünya medyasının ilk sırasına oturdu.
18.07.2021 Dünya
Son dakika... Kan gölüne döndü! Ülkede katliam gibi kutlama haftası
Son dakika... Kan gölüne döndü! Ülkede katliam gibi kutlama haftası Son dakika haberlere göre, ABD'nin Bağımsızlık Günü haftasında silahlı saldırı olayları ülkeyi kana buladı. 400'den fazla saldırının gerçekleştiği ülkede can kayıplarının ulaştığı seviyeler dudak uçuklattı. Haber kaynakları yaralı ve ölü sayısının resmi açıklamalardan daha yüksek olduğu görüşünde.
6.07.2021 Dünya
Son dakika: Güpegündüz sokak ortasında saldırdı! Arkasından gelip...
Son dakika: Güpegündüz sokak ortasında saldırdı! Arkasından gelip... Kentte suç oranları ciddi bir şekilde artık gösterirken, sokaktaki güvenlik kamerasının çektiği görüntüler tam anlamıyla kan dondurdu. Siyah tişört ve kamuflaj pantolon giymiş olan adam, önünde yürüyen kadına arkadan saldırdı. İşte son dakika haberinin detayları...
5.07.2021 Dünya
New York'ta otellere yerleştirilen 8 bin evsiz sığınaklara dönecek
New York'ta otellere yerleştirilen 8 bin evsiz sığınaklara dönecek ABD’nin New York şehrinde, yeni tip koronavirüs  (Kovid-19) salgını nedeniyle kaldıkları sığınaklardan geçici olarak otellere  yerleştirilen yaklaşık 8 bin evsizin tekrar sığınaklara döndürüleceği belirtildi.
17.06.2021 Dünya
Bir dönem salgının merkeziydi! Hayat normale dönüyor
Bir dönem salgının merkeziydi! Hayat normale dönüyor ABD’nin New York eyaletinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yürürlükte olan kısıtlamaların neredeyse tamamı kaldırıldı.
15.06.2021 Dünya
ABD'de aşı piyangosu! Rekor katılım...
ABD'de aşı piyangosu! Rekor katılım... ABD’nin Ohio eyaletinde koronavirüsle mücadele kapsamında aşı olmaya teşvik için piyango düzenleniyor. Eyalet genelinde aşı olan 5 kişiye 1'er milyon dolar ödül verileceği açıklandı.
25.05.2021 Dünya
New York Valisi koronavirüs kitabından 5 milyon dolar kazandı
New York Valisi koronavirüs kitabından 5 milyon dolar kazandı New York Valisi Andrew Cuomo, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dönemindeki çalışmalarını konu alan Kovid-19 liderlik kitabından 5,1 milyon dolar gelir elde ettiğini duyurdu.
18.05.2021 Dünya
Maskeleri çıkarın açıklaması kafa karıştırdı
Maskeleri çıkarın açıklaması kafa karıştırdı ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri’nin (CDC), tamamen aşılanmış kişilerin dışarıda ve çoğu iç mekanlarda maske takmasına gerek kalmadığına dair açıklaması başta New York olmak üzere pek çok eyalette kafa karışıklığına neden oldu.
16.05.2021 Dünya
Trump, yaz için Florida'dan taşınmayı planlıyor!
Trump, yaz için Florida'dan taşınmayı planlıyor! Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yaz aylarını geçirmek için Florida'dan New Jersey'e taşınmayı planladığı belirtildi. Trump'ın şu an ikamet ettiği Florida'nın Palm Beach kentindeki Mar-a-Lago yerleşkesi, mayısta kapanıyor ve sonbaharda açılıyor.
27.04.2021 Dünya
New York'ta Broadway sanatçılarına özel aşı merkezi kurulacak
New York'ta Broadway sanatçılarına özel aşı merkezi kurulacak New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşılama çalışmalarında tiyatro çalışanlarına öncelik vererek Broadway sanatçılarına özel bir aşı merkezi kuracaklarını ve böylelikle sonbaharda tiyatroları seyirciyle tekrar buluşturmayı amaçladıklarını söyledi.
25.03.2021 Dünya
Son dakika... New York Valisi Cuomo için skandal iddia!
Son dakika... New York Valisi Cuomo için skandal iddia! Bir süredir hakkındaki taciz iddiaları ile gündeme gelen New York Valisi Andrew Cuomo, şimdi de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının başladığı dönemlerde aile üyelerine ve yakın çevresine virüs testine özel erişim sağladığı iddiasıyla eleştiriliyor.
25.03.2021 Dünya
New York'ta Kovid-19 aşılamasında yaş sınırı 50'ye indirildi
New York'ta Kovid-19 aşılamasında yaş sınırı 50'ye indirildi ABD'nin New York eyaletinde, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşılamada, yaş sınırı 60'tan 50'ye çekildi.
22.03.2021 Dünya
New York Valisi Cuomo, yeni bir taciz iddiasıyla karşı karşıya
New York Valisi Cuomo, yeni bir taciz iddiasıyla karşı karşıya ABD'de, New York Valisi Demokrat Andrew Cuomo, bu kez de yardımcısı Alyssa McGrath tarafından taciz iddiasıyla suçlandı.
20.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Andrew Cuomo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.