Anestezi

Anestezi

Son dakika anestezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anestezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anestezi haber sayfamızda...

Anestezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.123 anestezi haberi bulunmuştur.
Erken menopoz kapıyı çalarsa…
Erken menopoz kapıyı çalarsa… Yaşınız ileri olmasa bile erken menopoz belirtileri gösteriyor ve çocuk sahibi olmak istiyorsanız, mutlaka doktor takibinde olmalısınız. Yumurta dondurma yöntemi ile yumurtalarınızı dondurup ilerleyen yaşlarda çocuk sahibi olabilirsiniz.
20.04.2024 Pazar
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım'
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım' Son olarak 'Tales of the Walking Dead' adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Olivia Munn, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kanser tedavisinin bir parçası olarak memelerini aldırmak zorunda kalan Munn, geçirdiği ameliyatlardan sonra kendini gördüğünde yaşadıklarını paylaştı.
18.04.2024 Cadde
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi Bademcik ameliyatı sonrası kanama nedeniyle hastanın engelli kaldığı iddiasıyla ailesinin, ameliyatı yapan doktor ve ameliyatın gerçekleştirildiği özel hastaneye açtığı davada, mahkemenin görevlendirdiği bilirkişinin avukat masrafları hariç, yasal faizleriyle beraber 39 milyon TL’lik tazminat miktarı belirlemesi, tıp dünyasında tartışmalara neden oldu.
11.04.2024 Gündem
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor Kadınlarda saç güzellik, sağlık ve genel özgüvenle ilişkilendirilir. Saç şekli ve görünümü, kişinin kendine olan güvenini artırabilir veya azaltabilir. Dolayısıyla, saçın dökülmesi veya incelmesi bir kadın için önemli bir endişe kaynağı olabilir.
6.04.2024 Pazar
Mayıs ayında kendini öldürtecek! Bir garip ötenazi kararı! Sevgilisi bile destekliyor
Mayıs ayında kendini öldürtecek! Bir garip ötenazi kararı! Sevgilisi bile destekliyor Hollanda'da fiziksel hiçbir sorunu olmayan 28 yaşındaki kadın kendini öldürme kararı aldı. Devlet tarafından kabul edilen ötanazi isteğinin Mayıs ayında gerçekleşeceği belirtildi.
3.04.2024 Dünya
ABD’den İsrail’e Refah taslağı
ABD’den İsrail’e Refah taslağı  Bir süredir Refah’a kara harekatını önleme konusunda girişimlerde bulunan Washington’ın, İsrail’e alternatif bir taslak önerdiği bildiriliyor. Bu arada Tel Aviv’in giderek yalnızlaştığı belirtiliyor.
1.04.2024 Gündem
İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi duyurdu: Netanyahu ameliyat olacak
İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi duyurdu: Netanyahu ameliyat olacak İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun fıtık ameliyatı olacağını, ameliyat sırasında görevlerini İsrail Adalet Bakanı Yariv Levin’e devredeceğini duyurdu.
31.03.2024 Dünya
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi Beykoz'da yaşadığı evde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren 74 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülüde Kural'dan yeni açıklama geldi. "İyi haber vermek isterim" diyen Kural, son dakika gelişmesini duyurdu.
26.03.2024 Cadde
Hastaneye kaldırıldı
Hastaneye kaldırıldı Beyninde pıhtı atan Kadir İnanır, dün sabah 09.30 sıralarında bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
25.03.2024 Cadde
Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama: Yoğun bakımda, durumu stabil
Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama: Yoğun bakımda, durumu stabil Hastaneye kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin basın açıklaması yapan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Ekibimiz ilk 2 saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirdi. Tıkalı damardaki pıhtı alındı, beynin beslenmesi sağlandı. Entübe olarak yoğun bakımımızda takip ediliyor, durumu stabil” dedi.
24.03.2024 Haberler
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama Bu sabah evinde inme geçiren Kadir İnanır, bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yeşilçam'ın usta sanatçısının sağlık durumu ile ilgili yeğeni Levent İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ve Jülide Kural'dan açıklama geldi.
25.03.2024 Cadde
Kaş sorununa çözüm: Kaş ekimi
Kaş sorununa çözüm: Kaş ekimi Yapılan araştırmalara göre kaşlarımızın şekli, karşımızdaki insana kim olduğumuzu tanımlıyor. Duygularımızın yansıtılmasında büyük rol oynayan kaşlarımız hem kadınlar hem de erkekler için büyük önem teşkil ediyor.
23.03.2024 Pazar
10 kiloluk kitle karnından çıktı
10 kiloluk kitle karnından çıktı Karın ve bel ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Havva Kara’nın (83) karnından 10 kilo ağırlığında tümör çıkartıldı.
22.03.2024 Gündem
TDB: Diş hekimliği öğrencisi ‘tüm vücudu’ öğrensin
TDB: Diş hekimliği öğrencisi ‘tüm vücudu’ öğrensin Türk Dişhekimleri Birliği (TDB), diş hekimliği fakültelerini A’dan Z’ye incelediği çalışmasında, kontenjanların fazla oluşu ve eğitim kadrolarındaki yetersizlik gibi kronik sorunların altını çizerken, fakülteler ve ağız diş sağlığı hizmeti sunumuna ilişkin öneriler de getirdi.
22.03.2024 Eğitim
Megan Fox'tan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım!
Megan Fox'tan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım! Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, katıldığı bir podcast programında yaptırdığı ve yaptırmak istediği estetik işlemlerden bahsetti.
22.03.2024 Cadde
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir Tüp bebek tedavisinde başarıyı veya başarısızlığı etkileyen pek çok sebep vardır. Anne yaşı, yumurta ve sperm kalitesi; embriyo kalitesini belirleyen en önemli faktörlerin başında gelir.
16.03.2024 Pazar
Anestezi orucu bozar mı? Oruçluyken anestezi olmak orucu etkiler mi?
Anestezi orucu bozar mı? Oruçluyken anestezi olmak orucu etkiler mi? Anestezi olmak orucu bozar mı? Oruçluyken anestezi olunur mu soruları yoğun ilgi görmeye başladı. Ramazan ayında oruç tutan vatandaşların merak ettiği bu soruları Diyanet İşleri Başkanlığı yanıtladı.
11.03.2024 Ramazan
Oruçluyken diş tedavisi yapılır mı? Diş tedavisi orucu etkiler mi?
Oruçluyken diş tedavisi yapılır mı? Diş tedavisi orucu etkiler mi? Diş sorunları çekenler tedavi yaptırmak için sahuru beklemek zorunda değiller
11.03.2024 Ramazan'da Sağlık
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Bölümü, organ bağışına destek veren ve bir kişiye umut olan ‘Yargı’ ekibine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
11.03.2024 Cadde
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti Ay Yapım’ın pazar akşamları Kanal D’de ekrana gelen ‘Yargı’ dizisinin setine anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.
11.03.2024 Cadde
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören 2 yaşındaki Zeynep Çelik ile aynı yaştaki Zeynep Alya Sakarya, 'karaciğer yetmezliği' tanısı sonrası, babalarından aldıkları karaciğer ile yaşama tutundu. İsimleri, yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı olan Zeynep bebekler, 6'şar saat süren operasyonlarla sağlıklarına kavuştu.
10.03.2024 Gündem
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri PRP, mezoterapi, kök hücre gibi onarıcı tedavi şekilleri genellikle var olan saçları güçlendirmek içindir. Kaybedilmiş saç köklerinin yeniden canlanmasını sağlamaz. Bu nedenle saç ekimi operasyonu saç kaybında uygulanan bir yöntemdir.
12.03.2024 Pazar
Dünya genelinde 230 milyon kadın ve kız çocuğu sünnet edildi
Dünya genelinde 230 milyon kadın ve kız çocuğu sünnet edildi Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), dünya genelinde hayatta olan 230 milyon kız çocuğu ve kadının, genital mutilasyona (kadın sünnetine) maruz kaldığını bildirdi.
8.03.2024 Dünya
Özel hastanede şoke eden olay! 7 günlükken sünnet edilen bebeğin hayatı karardı
Özel hastanede şoke eden olay! 7 günlükken sünnet edilen bebeğin hayatı karardı Adana'da yanlış sünnet edildiği için ameliyat edilen ve yine hatalı ameliyat yapılan minik çocuğun hayatı karardı. Doktor ise aileye, "Ben elimden geleni yaptım" savunmasında bulunduğu iddia edildi.
5.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anestezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.