Anhui

Anhui

Son dakika Anhui haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anhui gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anhui haber sayfamızda...

Anhui

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 146 anhui haberi bulunmuştur.
Volkswagen'in Çin'deki fabrikası üretime başladı
Volkswagen'in Çin'deki fabrikası üretime başladı Volkswagen’in Çin’deki ilk elektrikli araç akü fabrikası üretime başladı.
27.11.2023 Uzmanpara
Okullar tatil edildi tedbirler artırıldı! Doksuri alarmı
Okullar tatil edildi tedbirler artırıldı! Doksuri alarmı Çin’in doğu kıyısındaki Fujian eyaletini vuran Doksuri Tayfunu nedeniyle Çin hükümeti tedbirleri sıkılaştırdı.
28.07.2023 Dünya
Çin'de Doksuri Tayfunu kabusu! Binlerce ev elektriksiz kaldı
Çin'de Doksuri Tayfunu kabusu! Binlerce ev elektriksiz kaldı Doksuri Tayfunu, sabah saatlerinde Çin’in doğu kıyısındaki Fujian eyaletine ulaşırken, Filipinler’de ölenlerin sayısı 13’e yükseldi.
28.07.2023 Dünya
Çinli akrobat gösteri sırasında metrelerce yüksekten yere çakıldı
Çinli akrobat gösteri sırasında metrelerce yüksekten yere çakıldı Çinli akrobat, gösteri yaptığı sırada metrelerce yüksekten yere çakılarak hayatını kaybetti.
17.04.2023 Haberler
Çin'de kum fırtınası uyarısı
Çin'de kum fırtınası uyarısı Çin'in başkenti Pekin ve çok sayıda eyaletinde şiddetli kum fırtınası uyarısında bulunuldu.
11.04.2023 Haberler
Çin'de kum fırtınası uyarısı
Çin'de kum fırtınası uyarısı Çin'in başkenti Pekin ve çok sayıda eyaletinde şiddetli kum fırtınası uyarısında bulunuldu.
11.04.2023 Dünya
Beton mikserinin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu
Beton mikserinin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu Çin’in Wuhu şehrinde ışık ihlali yapan motosikletli, sarı ışıkta geçen beton mikserinin altında kalmaktan son anda kurtuldu.
6.01.2023 Haberler
Çin’de aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangını
Çin’de aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangını Çin’in güneybatısındaki Chongqing kentinde aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangını çıktı. Kentte en az bin 500 kişi güvenli alanlara tahliye edildi.
23.08.2022 Haberler
Aşırı sıcaklar Çin'de orman yangınlarını tetikledi
Aşırı sıcaklar Çin'de orman yangınlarını tetikledi Çin’in güneybatısındaki Chongqing kentinde aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangını çıktı. Kentte en az bin 500 kişi güvenli alanlara tahliye edildi.
23.08.2022 Dünya
Bin 600 metre yükseklikte mücadele! Çin'in 'örümcek adamları'
Bin 600 metre yükseklikte mücadele! Çin'in 'örümcek adamları' Çin'in Anhui eyaletinde "Huangshan Dağı Örümcek Adamları" olarak anılan temizlik işçileri, Huangshan Dağı'nın tepelerinde çöp toplayarak zor şartlar altında çalışıyor.
16.08.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Çinli mevkidaşı Wang ile görüştü
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Çinli mevkidaşı Wang ile görüştü Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Çin ziyaretinde Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile görüşerek, Ukrayna'daki askeri operasyonlar hakkında mevkidaşına bilgi verdi.
30.03.2022 Haberler
Çin'de korkunç kaza! Çok sayıda can kaybı var
Çin'de korkunç kaza! Çok sayıda can kaybı var Çin’in Anhui eyaletinde otobüs ve kamyonun çarpıştığı kazada 8 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
2.12.2021 Dünya
Çin'de kayıtlı otomobil sayısının 300 milyonu aşması bekleniyor
Çin'de kayıtlı otomobil sayısının 300 milyonu aşması bekleniyor Çin’de kayıtlı otomobil sayısının yıl sonu itibarıyla 300 milyonu aşacağı öngörülüyor.
22.11.2021 Otomobil
Çin 3-11 yaş aralığındaki çocukları Kovid-19’a karşı aşılamaya başlıyor
Çin 3-11 yaş aralığındaki çocukları Kovid-19’a karşı aşılamaya başlıyor Çin’de 3-11 yaş aralığındaki çocukların yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşılanmasına başlanacağı bildirildi.
27.10.2021 Dünya
Yoga eğitmeni, öğrencisinin bacağını kırdı!
Yoga eğitmeni, öğrencisinin bacağını kırdı! Yoga eğitmeni, ejderha pozunu gösterirken öğrencisinin bacağını kırdı. Çin'in doğusundaki bir hastanede 16 gün kalan öğrenci şimdi tazminat istiyor.
2.10.2021 Dünya
Çin ve Güney Kore'de şiddetli yağışlar nedeniyle tahliyeler başladı
Çin ve Güney Kore'de şiddetli yağışlar nedeniyle tahliyeler başladı Çin'de 20 binden fazla kişinin tahliye edildiği nehir kenarı ve alçak bölgelerde can kaybı yaşanmadı. Güney Kore'de şiddetli yağışlar sebebiyle iki kişi hayatını kaybetti, 120 kişiyi tahliye edildi.
6.07.2021 Dünya
Çin'de bıçaklı saldırı! Ölüler ve yaralılar var
Çin'de bıçaklı saldırı! Ölüler ve yaralılar var Çin'in Anhui eyaletinde meydana gelen bıçaklı saldırı sonucu 5 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.
5.06.2021 Dünya
Çin’in doğusundaki termik santralde patlama: 6 ölü
Çin’in doğusundaki termik santralde patlama: 6 ölü Çin’in doğusundaki Anhui eyaletinde termik santralde meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti.
7.04.2021 Dünya
Çin bir aşıya daha acil kullanım onayı verdi
Çin bir aşıya daha acil kullanım onayı verdi Çin, ülkede dördüncü yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının acil durum kullanımını onayladı.
16.03.2021 Dünya
Aralarında doktorların da olduğu 6 kişiye organ kaçaklığından hapis!
Aralarında doktorların da olduğu 6 kişiye organ kaçaklığından hapis! Çin'de aralarında doktorların da bulunduğu 6 kişi, "organ kaçaklığı yaptıkları" gerekçesiyle hapis cezasına çarptırıldı.
27.11.2020 Dünya
Çin Tayvanlı profesörü casusluk suçlamasıyla hapse attı
Çin Tayvanlı profesörü casusluk suçlamasıyla hapse attı Komşusunun bağımsızlığını tanımayan Pekin yönetimi, akademisyen Tony Shih'e dört yıl hapis cezası verildiğini açıkladı.
25.11.2020 Dünya
Geleceğin usta şefi iş başında
Geleceğin usta şefi iş başında Çinde aşçılık yapan babasına özenen Xin Baonun (3), tencere ve kaşıkla yemek pişiriyormuş gibi davrandığı görüntüler, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları, Baonun geleceğin usta şefi olacağını söyledi.
11.11.2020 Haberler
24 saatte 512 ölü, 44 binden fazla vaka!
24 saatte 512 ölü, 44 binden fazla vaka! Yeni tip koronavirüs salgınından en fazla etkilenen ülkelerden Hindistan'da vaka ve ölü sayıları yüksek seyrederken, Çin'de salgının kontrol altında olduğu gözleniyor.
11.11.2020 Dünya
Dünya tarihinde yaşanmış en büyük 10 deprem
Dünya tarihinde yaşanmış en büyük 10 deprem Dünya tarihine bakıldığında birçok depremin yaşandığı bir gerçek. Fakat bazı depremlerin şiddeti ve yıkıcılığı oldukça büyük felaketlere sebep olmuştur. İşte Dünya tarihinde yaşanmış en büyük 10 deprem...
8.02.2023 Dünya
İspanya’da sigara yasağı
İspanya’da sigara yasağı Avrupa’da artan vakalar nedeniyle salgına karşı önlemler yeniden gündeme geldi. İspanya’nın Galiçya Özerk Bölgesi’nde, ülke genelinde artan vakalar nedeniyle sosyal mesafenin garanti edilemeyeceği durumlarda halka açık yerlerde sigara içmek yasaklandı.
14.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Anhui ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.