Sinir Krizi Nedir, Neden Olur? Sinir Krizi Anında Neler Yapılmalı?
Sinir Krizi Nedir, Neden Olur? Sinir Krizi Anında Neler Yapılmalı? Birçok insanın sinir krizi geçirme durumu yaşaması muhtemeldir. Çünkü bu kriz bir anda ortaya çıkmaktadır. Bundan dolayı hiç ummadığınız bir anda sinir krizi geçirebilirsiniz. Tabi bu durumu yaşayan kişilerin ve çevresinde bulunanların yapmaları gerekenler bulunmaktadır. Sinir krizi nedir, neden olur? Sinir krizi anında neler yapılmalı tüm detayları ile derledik.
15.03.2022 Eğitim
Kana anında karışan ölüm
Kana anında karışan ölüm Soma'daki facianın ardından gözler karbonmonoksit zehirlenmelerine çevrildi. Uzmanlar vücuda anında karışan tüm organları adeta felç eden zehri anlattı.
15.05.2014 Gündem
Vücutlarıyla 'diren Ali' yazdılar
Vücutlarıyla 'diren Ali' yazdılar ESKİŞEHİR’de Gezi Parkı eyleminde polisin sıktığı biber gazından kaçtığı ara sokakta sivil giysili 5-6 kişinin saldırısına uğrayarak beyin kanaması geçiren 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın yaşam mücadelesi sürüyor. Korkmaz’ın tedavi gördüğü hastane kampüsüne yürüyen yaklaşık 300 kişi, vücutlarıyla ’Diren Ali’ yazısı yazdı. Avukat ağabey Gürkan Korkmaz, sağlam verilen görüntülerin açılamadığını iddia etti.
11.09.2019 Haberler
Türkiye "Her yer Taksim" dedi
Türkiye "Her yer Taksim" dedi Gezi Parkı protestoları yurdun çeşitli yerlerinde sabah saatlerine kadar devam etti… Ankara, Antalya, Samsun, İzmir ve Eskişehir'de olaylar çıktı.
11.09.2019 Haberler
Başbakan Reyhanlı'da
Başbakan Reyhanlı'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iki hafta önce Reyhanlı’da 51 kişinin öldüğü, onlarca kişinin de yaralandığı bombalı saldırılarla ilgili incelemelerde bulunmak üzere ilkk kez Reyhanlı'ya gitti. Konuşmasını kısa tutan Erdoğan Reyhanlı'da halka önemli mesajlar verdi.
11.09.2019 Haberler
Altın yatırımcısına önemli uyarı
Altın yatırımcısına önemli uyarı Altının ons fiyatı geçen hafta destek seviyelerini bir bir kırarak Temmuz 2011’den bu yana en düşük seviyesine gerileyerek 1.481 dolara kadar düştü. Uzmanlar ise yatırımcıları uyardı: "Bazı fonlar ve yatırımcı şirketlerin altına dair ilginç ve komik felaket senaryoları var. Burada dikkat edilmesi gereken konu psikoloji."
11.09.2019 Haberler
İngiltere’yi dehşete düşüren ölüm
İngiltere’yi dehşete düşüren ölüm İngiltere’de yaşayan Jade Anderson isimli bir genç kız, dört köpek tarafından parçalanarak öldürüldü.
11.09.2019 Haberler
Yayladağı'na Suriye'den top mermisi düştü
Yayladağı'na Suriye'den top mermisi düştü İÇ savaşın sürdüğü Suriye’den atılan bir top mermisi Hatay’ın Yayladağı İlçesi’ne bağlı Aşağı Pulluyazı Köyü yakınındaki meyve bahçesine düştü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı, 4 evin camları kırıldı.
11.09.2019 Haberler
Lise yurdunda korkunç cinayet!
Lise yurdunda korkunç cinayet! Bursa'da yatılı olarak eğitim gördüğü yurttaki yemekhane görevlisinin kafasına çekiçle vurup, boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen 18 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi sanığın yargılanmasına başlandı.
11.09.2019 Haberler
Alman polisi DHKP-C bağlantılarını inceliyor
Alman polisi DHKP-C bağlantılarını inceliyor Ankara'da 1 Şubat Cuma günü ABD Büyükelçiliği'ne saldırı düzenleyen DHKP-C üyesi Ecevit Şanlı'nın Türkiye'ye kaçak yollarla geldiğinin ortaya çıkmasının ardından Alman polisi, saldırganın bağlantılarını araştırmaya başladı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri