Anjelika Akbar

Anjelika Akbar

Son dakika Anjelika Akbar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anjelika Akbar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anjelika Akbar haber sayfamızda...

Anjelika Akbar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 190 anjelika akbar haberi bulunmuştur.
Akbar’dan ‘Aşk Mektubu’
Akbar’dan ‘Aşk Mektubu’ Anjelika Akbar, ‘Melody 432’ isimli bestesini yarın sevenleriyle buluşturuyor.
8.02.2024 Cadde
Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Berkant Çakıcı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti Ritim müzik dünyasının en tanınmış isimlerinden olan Berkant Çakıcı sahnede geçirdiği kalp krizi sonra kurtarılamadı ve hayata gözlerini yumdu. Berkant Çakıcı, Sezen Aksu’dan İbrahim Tatlıses’e kadar birçok ünlü isme sahnelerde eşlik etmişti.
9.01.2023 Cadde
Annesi Rus, babası Ukraynalı piyanistten Antalya'dan dünyaya duygusal çağrı
Annesi Rus, babası Ukraynalı piyanistten Antalya'dan dünyaya duygusal çağrı Ünlü piyanist ve besteci Anjelika Akbar, Antalya’da düzenlenen diplomasi formunda verdiği konser öncesinde, “Babam Ukrayna, annem Rusya, ben ise Kazakistan doğumluyum. Hepimizin kanı kırmızı renktir. Hepimiz aynı havayı soluyoruz. Artık bilinçsizlik zindanından çıkıp hepimiz olduğumuzu idrak etme zamanı geldi. Acilen var mısınız?” dedi.
12.03.2022 Siyaset
‘Filmi izleyince besteme başka türlü baktım’
‘Filmi izleyince besteme başka türlü baktım’ Besteci ve piyanist Anjelika Akbar’ın ''İçimdeki Türkiyem" albümünde Nâzım Hikmet'in SSCB yıllarını anlattığı "Yalnız Çınar" adlı eseri oğlu Yurek Akbar ve Svitlana Zavialova'nın yönetmenliğini yaptığı “The Language Of The Light” filminde kullanıldı.
16.02.2022 Kültür Sanat
‘Sporcu olmayı isterdim’
‘Sporcu olmayı isterdim’ Simge Fıstıkoğlu, ‘Anjelika Akbar ile Sesler’e katıldı.
2.09.2021 Cadde
Özdemir Erdoğan: Kolay harcanabilecek bir insan olarak görüldüm
Özdemir Erdoğan: Kolay harcanabilecek bir insan olarak görüldüm Bir dönem Zeki Müren hakkındaki sözleri tartışma yaratan Özdemir Erdoğan, solist olmak yerine müzisyenliği tercih ettiği için hakkında önyargılar oluştuğunu anlattı. 80 yaşındaki Erdoğan, konuyla ilgili, "Ben müzisyenliği tercih ettiğim için birçok kişi tarafından rahatlıkla eleştirilen ve kolay olarak harcanabilecek bir insan olarak görüldüm. Bütün hayatım hep böyle geçti" dedi.
12.05.2021 Cadde
Para itirafı
Para itirafı Zeynel Abidin, TRT 2’de Anjelika Akbar’ın sunduğu ‘Anjelika Akbar ile Sesler’in konuğu oldu.
7.04.2021 Cadde
Anjelika Akbar: Burada 8 yaşındayım
Anjelika Akbar: Burada 8 yaşındayım Üstünde forması, ellerinde çiçekler... Fotoğraf stüdyosunun yolunu tutup, anı ölümsüzleştiren bu küçük kızı tanıdınız mı? Fotoğrafın sahibi piyanist Anjelika Akbar.
1.04.2021 Cadde
ABD’de kapak  oldu
ABD’de kapak oldu Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar, Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa’da aylık olarak yayınlanan Stars ILLustrated dergisinin nisan sayısına kapak konusu oldu.
27.03.2021 Cadde
‘Onlar mihenk taşı’
‘Onlar mihenk taşı’ Eser Taşkıran, Anjelika Akbar’ın TRT 2’de sunduğu ‘Anjelika Akbar ile Sesler’in konuğu oldu.
17.03.2021 Cadde
‘Ders vermek meditasyon gibi’
‘Ders vermek meditasyon gibi’ Besteci ve piyanist Anjelika Akbar, TRT-2’de yayınlanan ‘Anjelika Akbar ile Sesler’de yapımcı ve gazeteci Elif Dağdeviren’i ağırladı.
24.02.2021 Cadde
Ünlü tenorden Ertaş türküsü
Ünlü tenorden Ertaş türküsü Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, Muğla Büyükşehir ile Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Caz Derneği’nce düzenlenen 4. Bodrum Caz Festivali kapsamında, besteci ve piyanist Anjelika Akbar ile opera sanatçısı tenor Hakan Aysev sahne aldı.
6.09.2020 Ege
'Müzik, kendimi ve dünyayı tanıma aracım'
'Müzik, kendimi ve dünyayı tanıma aracım' TRT2’deki programıyla izleyici karşısına çıkan Anjelika Akbar “İstinat Duvarı” adını verdiği yeni kitabının çıkması için gün sayıyor.
22.08.2020 Cumartesi
Büyük onur
Büyük onur Anjelika Akbar, ABD’de yayımlanan, Marjorie Lerner’ın kaleme aldığı ‘Dünyanın En İyi ve En Ünlüleri’ (The World’s Best of The Best And Most Illustrious) kitabının beşinci bölümünde yer aldı.
7.08.2020 Cadde
İlhan Şeşen: Gençlerin dili uzaylılar gibi
İlhan Şeşen: Gençlerin dili uzaylılar gibi Usta sanatçı İlhan Şeşen, konuk olduğu televizyon programında, “Gençler uzaylılar gibi konuşuyor, dillerinden bir şey anlamıyorum” dedi.
26.12.2019 Cadde
Vedat Milor: Bunca yıl içimde kalmıştı, söyledim rahatladım!
Vedat Milor: Bunca yıl içimde kalmıştı, söyledim rahatladım! TRT 2'de yayınlanan 'Anjelika Akbar ile Sesler’ programına konuk olan yemek eleştirmeni Vedat Milor samimi açıklamalarda bulundu.
22.11.2019 Cadde
Tiyatro severler müjde! TRT 2 yeni sezona hazır
Tiyatro severler müjde! TRT 2 yeni sezona hazır TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Eren, "TRT 2'yi daha geniş tabanlı bir platform, çok boyutlu, çok mecralı bir kültür sanat markası yapma hedefimiz var." dedi.
2.09.2019 Gündem
Müzik dolu gece
Müzik dolu gece Uzun yıllar ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden Zeynep Tarlan, sanata ve sanatçıya olan desteğini her fırsatta dile getiriyor.
2.09.2019 Cadde
‘Serenay’dan Alice olur dedim’
‘Serenay’dan Alice olur dedim’ Beyhan Murphy, ‘Anjelika Akbar ile Sesler’ programının konuğu oldu.
17.08.2019 Cadde
Hayali pilot olmaktı
Hayali pilot olmaktı Fuat Güner, ‘Anjelika Akbar’ın sunduğu ‘Anjelika Akbar ile Sesler’in konuğu oldu.
10.08.2019 Cadde
'Yunanistan’da dilimizi öğrenebilmek için çıldırıyorlar'
'Yunanistan’da dilimizi öğrenebilmek için çıldırıyorlar' Türk Sanat Müziği’nin önemli yorumcularından Melihat Gülses, Cumartesi günleri saat 16.00’da TRT 2'de yayınlanan 'Anjelika Akbar ile Sesler' programının konuğu oldu. Gülses, kalıcı ve gelecek kuşaklara aktarabilecek işler yapmaya çalıştığını ve bugüne kadar hayal ettiğinin çok üzerinde şeyler yaptığını belirtti.
20.07.2019 Cadde
'Çok şey öğrendim'
'Çok şey öğrendim' Arzum Onan, Anjelika Akbar’ın sunduğu TRT 2’de ekrana gelen ‘Anjelika Akbar ile Sesler’ programına konuk oldu.
8.06.2019 Cadde
'Türkiye’ye çok şey borçluyum'
'Türkiye’ye çok şey borçluyum' TRT 2'de Cumartesi günleri saat 16.00’da ekrana gelen 'Anjelika Akbar ile Sesler' programının bu haftaki konuğu, dünyaca ünlü opera sanatçısı ve İstanbul Opera ve Balesi Baş Rejisörü Otilia İpek oldu.
31.05.2019 Cadde
'Başka ülkeler patlıcan seçerken heavy metal dinletilmiyor'
'Başka ülkeler patlıcan seçerken heavy metal dinletilmiyor' Besteci ve piyanist Anjelika Akbar, her hafta sanat ve iş dünyasından önemli isimleri programında ağırlamaya devam ediyor. TRT 2'de cumartesi günleri saat 16.00’da ekrana gelen 'Anjelika Akbar ile Sesler’ programının bu haftaki konuğu dünyaca ünlü orkestra şefi ve müzisyen Cem Mansur oldu.
25.05.2019 Cadde
Aynı anda doğaçlama
Aynı anda doğaçlama ‘Anjelika Akbar ile Sesler’in bu haftaki konuğu, dünyaca ünlü ebru sanatçısı Garip Ay oldu.
12.05.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Anjelika Akbar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.