Ankara Büyükşehir

Ankara Büyükşehir

Son dakika ankara büyükşehir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ankara büyükşehir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ankara büyükşehir haber sayfamızda...

Ankara Büyükşehir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.684 ankara büyükşehir haberi bulunmuştur.
Mansur Yavaş koltuğunu otizmli Muhammed'e bıraktı
Mansur Yavaş koltuğunu otizmli Muhammed'e bıraktı Kendisine sosyal medya hesabından mesaj göndererek otizmli oğlu Muhammed Uğur için 23 Nisan’da koltuğuna oturmasını isteyen anneye kayıtsız kalmayan Yavaş, “Tabii ki koltuk Muhammed Uğur’un hakkı, Onu tanıdığımız için çok mutluyuz” dedi.
23.04.2024 Gündem
Galatasaray, Ereğli Belediyespor’u engelini aştı ve liderliğini sürdürdü
Galatasaray, Ereğli Belediyespor’u engelini aştı ve liderliğini sürdürdü Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’'nin 28. haftasında Galatasaray sahasında Ereğli Belediyespor’u 4-2 mağlup etti ve ligde liderliğini sürdürdü.
Bayramınız kutlu olsun!
Bayramınız kutlu olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu her yıl olduğu gibi çocuklar yine sanatla kutlayacak. Bayramınız şimdiden kutlu olsun! 
21.04.2024 Kültür Sanat
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz CHP lideri Özel, belediyelere ‘karne’ vereceklerini belirterek, "Belediyelerin 3'er, 6'şar aylık ve 1'er yıllık karnelerini ölçme-değerlendirme yöntemiyle çıkarıp, sizinle paylaşacağız. Eğer ibre yukarıysa devam edeceğiz, durağansa neler yapabileceğimize bakacağız, aşağı doğruysa yanlışlardan döneceğiz" dedi.
20.04.2024 Gündem
‘Millet terazisinde başımız dik’
‘Millet terazisinde başımız dik’ Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, nisan ayı Meclis Toplantısı’nda “5 yılımızı tamamladıktan sonra en hassas, en doğru, en adaletli teraziye çıktık...
20.04.2024 Gündem
‘Nezaket ziyareti değil’
‘Nezaket ziyareti değil’ CHP Grubu dün Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal’dan boşalan grup başkanvekilliği ile Grup Disiplin Kurulu’ndaki iki boş üyelik için seçim yaptı. 
19.04.2024 Gündem
CHP'den YSK'ya Hatay başvurusu
CHP'den YSK'ya Hatay başvurusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partililer ve belediye başkanlarıyla birlikte Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) Hatay'da seçim sonucuna ilişkin itiraz başvurusu yaptı.
7.04.2024 Gündem
İmamoğlu Anıtkabir’i ziyaret etti
İmamoğlu Anıtkabir’i ziyaret etti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’na yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu, dün beraberinde 31 Mart seçimini kazanan partisinin 26 ilçe belediye başkanı ve yarışı kaybeden 13 ilçe belediye başkan adayı ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.
7.04.2024 Gündem
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 26 ilçe belediye başkanıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.
6.04.2024 Gündem
Yerel başarıyı genele taşıyacak yol çizilecek
Yerel başarıyı genele taşıyacak yol çizilecek CHP lideri Özel, bayramdan sonra il başkanları, belediye başkanları, vekiller ve PM üyeleri ile yapacağı toplantılarda seçim sonuçlarını analiz edecek. Seçmenin yereldeki desteğini genel seçime kadar kalıcı kılmayı hedefleyen strateji ve yol haritasını şekillendirecek...
6.04.2024 Gündem
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan mazbatasını aldı
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan mazbatasını aldı Ankara'nın Keçiören Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mesut Özarslan, mazbatasını alarak görevine başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Mesut Özarslan'ın talimatıyla Keçiören Belediyesi binasına 'T.C'. tabelası asıldı.
4.04.2024 Gündem
Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu mazbatasını alıp göreve başladı
Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu mazbatasını alıp göreve başladı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yerel seçimde belediye başkanı seçilen oyuncu Erdal Beşikçioğlu, mazbatasını alarak, göreve başladı. Beşikçioğlu, "Kol kola, beraber daha güzel yarınlara ulaşmak için yürüyeceğiz" dedi.
4.04.2024 Gündem
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
4.04.2024 Gündem
'Ankara'yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz'
'Ankara'yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz' Ankara'da resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, "Ankara halkı 5 yıllık hizmetimizi onayladı.
2.04.2024 Gündem
Büyükşehirler dev bütçelere hükmedecek
Büyükşehirler dev bütçelere hükmedecek 3 büyükşehir dev bütçelere hükmediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin belediye şirketleriyle birlikte konsolide bütçesi yarım trilyon lirayı aşıyor.
1.04.2024 Gündem
'Başarımız kimsenin hezimeti olmayacak'
'Başarımız kimsenin hezimeti olmayacak' CHP Genel Başkanı Özel, partisinin tarihi başarısının ardından yaptığı ilk açıklamada “Bilinmesini isterim ki bu galibiyetin bir kaybedeni yoktur. Bizim başarımız kimsenin hezimeti olmayacaktır. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun kimsenin kaybetmiş hissetmesini istemiyoruz” dedi.
1.04.2024 Gündem
Yüzde 25 farkla zafer Yavaş’ın
Yüzde 25 farkla zafer Yavaş’ın Rakibi Altınok’a karşı yaklaşık yüzde 25 fark atarak başkenti alan Yavaş, meclis üyeliğinde de çoğunluğu ele geçirdi. Yavaş’ın önerilerini dikkate alarak hazırladığı liste ile CHP Ankara’da 3 olan ilçe belediye başkanı sayısını da 16’ya çıkardı...
1.04.2024 Gündem
SEÇİM SONUÇLARI! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı belli oldu mu? Yerel seçim sonuçları ve oy oranlarında son durum ne?
SEÇİM SONUÇLARI! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı belli oldu mu? Yerel seçim sonuçları ve oy oranlarında son durum ne? Ankara halkı 5 yıl görev yapacak olan yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Seçmenler gözlerini ise şimdi seçim sonuçları ve oy oranlarına dikti. Ankara Belediye Başkanı’nın belli olup olmadığına dair meraklar da arttı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı belli oldu mu? Yerel seçim sonuçları açıklandı mı? 2024 seçim sonuçları ve oy oranları Milliyet.com.tr’nin seçim sayfasında olacak.
31.03.2024 Bilgi Rehberi
'Mansur Yavaş belediyeciliği tescillenmiştir'
'Mansur Yavaş belediyeciliği tescillenmiştir' Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, “Bir demokrasi yarışı verilmiş, Ankaralının helal oylarıyla tüm Türkiye’de ‘Mansur Yavaş Belediyeciliği’ tescillenmiştir" dedi.
31.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Vatandaşımız karar vermiştir saygı duyarız
Turgut Altınok: Vatandaşımız karar vermiştir saygı duyarız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: “Vatandaşımız karar vermiştir saygı duyarız, hayırlı olsun." dedi.
31.03.2024 Haberler
Turgut Altınok: Vatandaşımız karar vermiştir saygı duyarız
Turgut Altınok: Vatandaşımız karar vermiştir saygı duyarız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: “Vatandaşımız karar vermiştir saygı duyarız, hayırlı olsun." dedi.
31.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş, oy kullandığı sandıktan 1'inci çıktı
Mansur Yavaş, oy kullandığı sandıktan 1'inci çıktı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, oy kullandığı sandıktan 1'inci çıktı.
31.03.2024 Gündem
SON DAKİKA: Ankara seçim sonucu! Turgut Altınok mu, Mansur Yavaş mı?
SON DAKİKA: Ankara seçim sonucu! Turgut Altınok mu, Mansur Yavaş mı? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de...
31.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız
Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'da oyunu kullandı. Gazetecilere açıklamarda bulunan Altınok, "Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız" dedi.
31.03.2024 Haberler
Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız
Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Demokrasi herkesin kendi hür iradesinin tecellisidir. Vatandaşımızın verdiği karara, oyuna, iradesine sahip çıkıp saygı duyacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Büyükşehir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.