Ankara-İstanbul

Ankara-İstanbul

Son dakika Ankara-İstanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ankara-İstanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ankara-İstanbul haber sayfamızda...

Ankara-İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 74.970 ankara-istanbul haberi bulunmuştur.
Ankara'dan yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum
Ankara'dan yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum Türkiye'nin Almanya'dan istediği 40 adet Eurofighter savaş uçağıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken, ABD'den alınacak F-16 için de yeni bir formül gündeme geldi.
25.04.2024 Haberler
Ankara'da yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum
Ankara'da yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum Türkiye'nin Almanya'dan istediği 40 adet Eurofighter savaş uçağıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken, ABD'den alınacak F-16 için de yeni bir formül gündeme geldi.
25.04.2024 Gündem
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor!
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier'in ziyareti sırasında nüktedan bir ev sahibi olduğunu kanıtladığını belirten Alman basını, 'Döner kebap baharatlı mı, baharatsız mı?', 'Kebap şişiyle dış politikanın mayın tarlasında' ve 'Bu kez skandalsız' gibi başlıklar attı.
25.04.2024 Dünya
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Goncourt seçimimiz Neige Sinno
Goncourt seçimimiz Neige Sinno Institut français Türkiye girişimi ile Türkiye’de ilk defa düzenlenen Goncourt Seçimi sonuçlandı.
19.04.2024 Kültür Sanat
Ticaret Bakanlığı'ndan restoran ve kafelere denetim
Ticaret Bakanlığı'ndan restoran ve kafelere denetim Ticaret Bakanlığı ekipleri Ankara, İstanbul ve İzmir’deki yiyecek ve içecek hizmeti sunulan işletmelere yönelik tarife ve fiyat listelerinin görünür şekilde işletmenin önüne ve masaların üzerine konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı.
17.04.2024 Ekonomi
Türkiye'nin en zeki şehri belli oldu: Listeye hiç şaşırmadım
Türkiye'nin en zeki şehri belli oldu: Listeye hiç şaşırmadım Yapılan bir araştırma sonucunda en zeki iller sıralamasında 1'inci sırada yer alan Eskişehir'de, sonucu değerlendiren vatandaşlar, kentin eğitimli göç aldığı için toplum olarak geliştiğini, bu sebeple durumun şaşırtıcı olmadığını söyledi.
17.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
15.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Ekonomi
8 günlük tatilde 66 kişi can verdi
8 günlük tatilde 66 kişi can verdi Bayram tatili sona ererken önemli geçiş noktalarında trafik yoğunluğu da arttı. Bayram tatilinin 8. gününde yaşanan trafik kazalarında 66 kişi hayatını kaybetti, 7 bin 425 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Bayramda hava nasıl olacak? Bakan Özhaseki açıkladı
Bayramda hava nasıl olacak? Bakan Özhaseki açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ramazan Bayramı'ndaki hava tahmin raporunu açıkladı.
6.04.2024 Gündem
Meteoroloji hava durumu raporunu paylaştı: Pazar gününe dikkat! Havalar değişecek
Meteoroloji hava durumu raporunu paylaştı: Pazar gününe dikkat! Havalar değişecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda bir süredir yurdun genelinde etkili olan sıcak hava dalgasının Pazar günü birçok ilde yerini sağanak yağışa bırakacağı gözlemlendi. İşte detaylar...
6.04.2024 Gündem
Bayram öncesi ulaşıma sıkı denetim! Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı
Bayram öncesi ulaşıma sıkı denetim! Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün sürmesi nedeniyle 30 ile 35 milyon vatandaşın seyahat etmesini beklediklerini belirterek, bu kapsamda kara, hava ve demiryollarında tüm önlemlerini aldıklarını bildirdi.
4.04.2024 Ekonomi
Suat Kılıç: Gelecek bir anayasa değişikliği teklifine 'evet' diyebiliriz
Suat Kılıç: Gelecek bir anayasa değişikliği teklifine 'evet' diyebiliriz Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç "Kazanan belediye başkanı hangi partiden olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'nin kaynak ve kabiliyetlerini insanların hizmeti için seferber etmesi gerekir. Her partili belediye başkanından bir beklentim var. Ne olur israfı, şatafatı önleyin. Gösterişten uzaklaşın. Makam arabalarına, makam odalarına para harcamayın. Makam ağırlamalarına temsil giderlerine ayrılan bütçeleri sıfırlayın, sıfırlayın derken kullanmayın. Ve gerçek ihtiyaç sahiplerine bu imkanları aktarın" dedi.
2.04.2024 Gündem
Otizmli Remo 4. sergisini açıyor
Otizmli Remo 4. sergisini açıyor İki yaşında otizm spektrum bozukluğu olduğu anlaşılan, sekiz yaşında çizime olan yeteneği keşfedilen Remzi Yılmaz; nam-ı değer Remo, Mau Mau Sanat insiyatifinin desteği ile, dördüncü sergisini açıyor.
31.03.2024 Gündem
Hızlı trenlerde bayram hediyesi! 'Emeklilerimize trenlerde yüzde 10 indirim uygulayacağız'
Hızlı trenlerde bayram hediyesi! 'Emeklilerimize trenlerde yüzde 10 indirim uygulayacağız' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
29.03.2024 Ekonomi
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Trump'a mahkemeden güzel haber! Cezası indirildi
Trump'a mahkemeden güzel haber! Cezası indirildi ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında cezası Temyiz Mahkemesi tarafından indirildi. İşte detaylar...
25.03.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. "Bu şehri CHP zulmünden kurtarmamız gerekiyor." diyen Erdoğan, "Sıkılmadan, utanmadan 'metro yaptım' diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize aittir" ifadelerini kullandı.
24.03.2024 Haberler
Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor
Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. "Bu şehri CHP zulmünden kurtarmamız gerekiyor." diyen Erdoğan, "Sıkılmadan, utanmadan 'metro yaptım' diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize aittir" ifadelerini kullandı.
24.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara-İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.