Ankara Milliyet

Ankara Milliyet

Son dakika ANKARA Milliyet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ANKARA Milliyet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ANKARA Milliyet haber sayfamızda...

Ankara Milliyet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.879 ankara milliyet haberi bulunmuştur.
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası CHP, yerel seçimlerin ardından ilk MYK toplantısını dün yaptı. Toplantıda, yeni dönemin yol haritası ve izlenecek stratejiler ele alındı. Yarın ve perşembe Meclis grubu, cuma PM toplanacak.
16.04.2024 Gündem
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11.2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
16.04.2024 Ekonomi
Ankara istikrar için devrede
Ankara istikrar için devrede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İsrail-İran gerilimine ilişkin yoğun telefon diplomasisi yürüttü.
15.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü: ‘İsrail bedelini ödeyecek’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü: ‘İsrail bedelini ödeyecek’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesinde ateşkes için tüm imkanların seferber edilmesi gerektiğini söyledi.
13.04.2024 Gündem
1177 düzensiz göçmen yakalandı
1177 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk 5 gününde 103’ü İstanbul’da olmak üzere, 162 mobil göç noktası araçları ile 30 büyükşehirde gerçekleştirilen denetimlerde 22 bin 707 yabancı uyruklu kişinin kimlik bilgilerinin incelendiğini ve 1177’sinin düzensiz göçmen olduğunun tespit edildiğini bildirdi.
13.04.2024 Gündem
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
‘Gitme Akşener!’
‘Gitme Akşener!’ Bir grup İYİ Parti’li, sosyal medyada “GitmeMeralAkşener” etiketiyle, 27 Nisan’da gerçekleştirilecek seçimli olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener’e çağrıda bulundu.
12.04.2024 Gündem
Özel, STK’larla bayramlaştı
Özel, STK’larla bayramlaştı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kamu kurumu niteliğindeki meslek örgütlerinin, sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla telefonda görüşerek, Ramazan Bayramı’nı kutladı.
12.04.2024 Gündem
‘Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasında’
‘Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasında’ Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki kuvvet komutanları ile ziyaret ettiği Şanlıurfa’da 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen video telekonferans toplantısında, yurt içinde ve sınır ötesinde görev yapan birliklerin komutanlarına seslendi.
12.04.2024 Gündem
‘Tüm teröristler yok edilecek’
‘Tüm teröristler yok edilecek’ Mehmetçik’in Ramazan Bayramı’nı kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin “Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz devam edecek” mesajını verdi.
11.04.2024 Gündem
Bahçeli’den Akşener’e: Partinin başında kal
Bahçeli’den Akşener’e: Partinin başında kal MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazı sonrası merhum Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti.
11.04.2024 Gündem
‘Umut ışığı Gazze’ye ulaşsın’
‘Umut ışığı Gazze’ye ulaşsın’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşların bayramını kutladı.
11.04.2024 Gündem
‘Türk tarihi sandıkta yazılmadı’
‘Türk tarihi sandıkta yazılmadı’ MHP lideri Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, Rusya-Ukrayna savaşı, İsrail’in Gazze’deki soykırımı, İran ile İsrail arasındaki gerilimi hatırlatarak, “Tüm dünyanın bayramların manevi iklimine muvafık ve müzahir şekilde kucaklaşması, münakaşayı ve hegemonya mücadelelerini ikame edecek iyi niyetli, dostane ve kalıcı ilişki ağlarının kurulması yaşanabilir bir dünya için elzemdir” dedi.
10.04.2024 Gündem
‘Yeni ve güzel başlangıçlara vesile olsun’
‘Yeni ve güzel başlangıçlara vesile olsun’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı mesajında, İsrail’e yönelik ihracatın kısıtlanması kararına ilişkin “Kısmi kısıtlamayı yetersiz de olsa bir ilk adım olarak değerlendiriyoruz” dedi.
10.04.2024 Gündem
ASELSAN’dan Latin Amerika atağı
ASELSAN’dan Latin Amerika atağı ASELSAN, Latin Amerika’da uzun dönemli büyüme stratejisi ve ihracat potansiyeline katkı sağlayacak olan Şili’nin başkenti Santiago’daki ofisinin açıldığını duyurdu.
10.04.2024 Gündem
Ambargo uygulayan ilk ülkeyiz
Ambargo uygulayan ilk ülkeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Filistin Ekonomi Bakanı el-Amur ile telefonda görüştü.
10.04.2024 Gündem
İtirazlara ret kararı
İtirazlara ret kararı YSK, dün seçim sonuçlarına ilişkin bir dizi itirazda daha kararlarını açıkladı.
10.04.2024 Gündem
CHP’den tematik mitingler
CHP’den tematik mitingler CHP bir yandan seçime ilişkin analiz sürecini yürütürken bir yandan da bayram tatilinin hemen ardından yeniden saha çalışmalarına başlayacak.
10.04.2024 Gündem
Akşener işaret mi verdi?
Akşener işaret mi verdi? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını duyurmasının ardından dün partisinin Ordu’da seçimin yenilenmesine yönelik başvurusu için Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) geldi.
10.04.2024 Gündem
Fransa'da hastane randevusuna mazeretsiz gitmeyene 5 Euro ceza
Fransa'da hastane randevusuna mazeretsiz gitmeyene 5 Euro ceza Fransa’da yılda ortalama 27 milyon kişi devlet hastanelerinden aldığı randevuya gitmiyor. Fransız hükümeti, randevuya mazeretsiz gitmeyene 5 Euro (175 TL) ceza vermeye hazırlanıyor.
10.04.2024 Dünya
Zulmü anlatmada kelimeler kifayetsiz
Zulmü anlatmada kelimeler kifayetsiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda yaptığı konuşmada “Suriye 13 yıldır kaos ve kargaşadan çıkamadı. Gazzeli kardeşlerimizin 180 gündür maruz bırakıldıkları zulmü ve soykırımı anlatmaya artık kelimeler dahi kifayetsiz kalıyor” dedi.
7.04.2024 Gündem
‘Mış’ gibi ürünler raflardan kalkacak
‘Mış’ gibi ürünler raflardan kalkacak Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda güvenliğinin sağlanması için savaş açtığı etiket oyunlarına ilişkin kritik tarihi belirledi.
7.04.2024 Ekonomi
Yerel başarıyı genele taşıyacak yol çizilecek
Yerel başarıyı genele taşıyacak yol çizilecek CHP lideri Özel, bayramdan sonra il başkanları, belediye başkanları, vekiller ve PM üyeleri ile yapacağı toplantılarda seçim sonuçlarını analiz edecek. Seçmenin yereldeki desteğini genel seçime kadar kalıcı kılmayı hedefleyen strateji ve yol haritasını şekillendirecek...
6.04.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal, mazbatasını aldıktan sonra veda için geldiği Ankara’da, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
6.04.2024 Gündem
‘Bölgede terör örgütünün yeri yok’
‘Bölgede terör örgütünün yeri yok’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün Milli Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası yayınlanan bildiride, Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki bölgenin geleceğinde terör örgütleri ve destekçilerine yer olmadığı belirtildi.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Milliyet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.