Türkiye şehitlerini uğurladı: Kahramanlara gözyaşlarıyla veda
Türkiye şehitlerini uğurladı: Kahramanlara gözyaşlarıyla veda Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar ve Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin düzenlenen törenlerin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
15.01.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi hep sokakta göreceksiniz
Murat Kurum: Bizi hep sokakta göreceksiniz Eyüpsultan Camii’ndeki sabah namazı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Hep milletimizin zor gününde yanında olduk, yine İstanbulluların bize ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olacağız. Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz." dedi.
8.01.2024 Haberler
Trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı'na veda
Trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı'na veda Samsun'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu (25), Tolgahan Topuz (22) ve Nuhcan Çevik (22) hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden İslamoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Gündem
Atatürk’ün naaşının Anıtkabir’e naklinden bir gün önce... 15 yıl sonra uyuyor gibiydi!
Atatürk’ün naaşının Anıtkabir’e naklinden bir gün önce... 15 yıl sonra uyuyor gibiydi! Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde özlem ve hasretle anıyoruz. 85 yıldır her 10 Kasım’larda derin bir hüzün yaşayan halkın Ata’sına duyduğu büyük sevgi ve bağlılık her geçen yıl katlanıyor...
10.11.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
2 ay önce uçuş hostesliğine başlamıştı! Merve'nin hayalleri yarım kaldı
2 ay önce uçuş hostesliğine başlamıştı! Merve'nin hayalleri yarım kaldı Antalya’da sokak ortasında erkek arkadaşı tarafından kafasına sıkılarak öldürülen genç kızın hayali olan hosteslik görevine 2 ay önce başladığı öğrenildi. Olayın ardından intihar eden gencin de sabah saatlerinde Ankara’dan geldiği belirtildi.
31.07.2023 Gündem
Meral Akşener: Ben de sizin helal oylarınızla başbakan olacağım
Meral Akşener: Ben de sizin helal oylarınızla başbakan olacağım İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “14 Mayıs akşamı Allah şahittir, helal oylarınızla bu seçimi kazanacağız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13’üncü cumhurbaşkanı olacak. Partimizi birinci parti çıkaracaksınız ve ben de sizin helal oylarınızla başbakan olacağım” dedi.
3.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Çok kutuplaştık artık birleşelim
Kılıçdaroğlu: Çok kutuplaştık artık birleşelim CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet Bulaşmaları kapsamında Balıkesir'de halka seslenerek, "Bir siyasetçinin ötesinde sade bir vatandaş olarak söylüyorum. Bir değişime ihtiyacımız var. Çok kutuplaştık artık birleşelim. Artık birlik zamanı. Kavganın değil, barışmanın zamanı. Birbirimize şöyle veya böyle sert sözler söyleme zamanı değil. Türkiye'nin içinde bulunduğu bu karamsar atmosferi aşma zamanı" dedi.
27.04.2023 Gündem
Kanadoğlu için Ankara’da cenaze töreni düzenlendi
Kanadoğlu için Ankara’da cenaze töreni düzenlendi Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu (85) için Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
2.03.2023 Gündem
Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Kanadoğlu için cenaze töreni
Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Kanadoğlu için cenaze töreni Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu (85) için Kocatepe Cami'nde cenaze töreni düzenlendi.
1.03.2023 Haberler
Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Kanadoğlu için cenaze töreni
Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Kanadoğlu için cenaze töreni Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu (85) için Kocatepe Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. 
1.03.2023 Gündem
Stockholm sendromu! İsveç'te peş peşe provokasyonlar
Stockholm sendromu! İsveç'te peş peşe provokasyonlar İsveç’te Kuran-ı Kerim provokasyonu dünyayı ayağa kaldırdı. Aynı gün terör destekçilerinin Türkiye karşıtı gösterisine Dışişleri sert çıktı.
23.01.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Birbirimizin inancına, kitabına, ırkına saygı göstermeliyiz
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Birbirimizin inancına, kitabına, ırkına saygı göstermeliyiz Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Birbirimizin inancına, kitabına, ırkına, mezhebine saygı göstererek yaşamak zorundayız" dedi.
22.01.2023 Haberler
Türkiye'den İsveç'e peş peşe tepkiler! İnsani değerlere karşı düşmanca bir yaklaşımdır
Türkiye'den İsveç'e peş peşe tepkiler! İnsani değerlere karşı düşmanca bir yaklaşımdır Danimarka’daki Stram Kurs (Sıkı Yön Partisi) Partisinin Lideri aşırı sağcı Rasmus Paludan, İsveç polisinden aldığı iznin ardından Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim yaktı. Polis, Paludan'ın provokasyonu sırasında yoğun güvenlik önlemi aldı. Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi.
21.01.2023 Gündem
Burhan Çaçan sevgisi camiye sığmadı! Doktor 'durumunu hiç iyi görmüyorum' demiş
Burhan Çaçan sevgisi camiye sığmadı! Doktor 'durumunu hiç iyi görmüyorum' demiş Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan (62), dün Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü isim, vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğdu. Dostları, Burhan Çaçan'a veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Tarifsiz bir acı yaşayan sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına hakim olamazken, cenazede ayakta durmakta güçlük çekti. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği açıkladı.
14.01.2023 Cadde
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sabah namazında öğrencilerle buluştu
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sabah namazında öğrencilerle buluştu Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye'de yabancı ülke vatandaşlarının da aralarında olduğu öğrenciler ile Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde sabah namazında bir araya geldi.
21.12.2022 Gündem
Kuduzdan hayatını kaybeden Mustafa toprağa verildi
Kuduzdan hayatını kaybeden Mustafa toprağa verildi Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde köpek saldırısına uğradıktan sonra kuduz olduğu anlaşılıp, tedavi gördüğü Ankara'da hayatını kaybeden Mustafa Erçetin'in (10) cenazesi toprağa verildi. Öte yandan kuduz olmadığı anlaşılınca taburcu edilen 4'üncü sınıf öğrencisi Polat Ergün (10), yaşadıklarını DHA'ya anlattı.
10.11.2022 Gündem
MSB açıkladı! Şanlıurfa'da bir asker şehit oldu
MSB açıkladı! Şanlıurfa'da bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa'da dün PKK'lı teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda yaralanan Topçu Sözleşmeli Er Enes Gazi Özdemir'in kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.
17.08.2022 Gündem
Cuma namazı saat kaçta kılınacak (15 Temmuz 2022)? || İstanbul, İzmir, Ankara il il Diyanet cuma namazı vakti...
Cuma namazı saat kaçta kılınacak (15 Temmuz 2022)? || İstanbul, İzmir, Ankara il il Diyanet cuma namazı vakti... Cuma namazı saati ile ilgili araştırmalar başladı. Cuma günü İslam alemi için önemli günler arasında bulunuyor. Cuma günü namazlar kılınıyor ve dualar ediliyor. İstanbul, İzmir, Ankara olmak üzere il il cuma namazı saati araştırılıyor. Peki 15 Temmuz'da cuma namazı saat kaçta kılınacak?
15.07.2022 Gündem
BAYRAM NAMAZI SAATİ İL İL DİYANET: 2022 Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İstanbul-İzmir-Ankara bayram namazı vakitleri
BAYRAM NAMAZI SAATİ İL İL DİYANET: 2022 Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İstanbul-İzmir-Ankara bayram namazı vakitleri 2022 Kurban Bayramı öncesinde Diyanet il il bayram namazı saatlerini paylaşmıştı. Bu yıl Kurban Bayramı 9 Temmuz Cumartesi günü tüm yurtta idrak edilecek. Mübarek bayramın ilk günü ve Güneş'in ilk ışıkları ile cemaat camilerde bayram namazı için saf tutacak. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi tüm illerin Kurban Bayramı namazı saati haberimizde! Peki, Diyanet'e göre bayram namazı saat kaçta kılınacak?
9.07.2022 Bilgi Rehberi
CUMA NAMAZI KILINIŞI; Cuma namazı kaç rekat nasıl kılınır? Zühr-i Ahir namazı nedir?
CUMA NAMAZI KILINIŞI; Cuma namazı kaç rekat nasıl kılınır? Zühr-i Ahir namazı nedir? Cuma namazı öğle namazı vaktinde kılınan farz bir ibadettir. Cuma namazı camide cemaat ile kılınır. Cuma namazının farzları arasında 2 rekat olan farz namazın yanı sıra hutbeyi dinlemek cumanın farzları arasında yer alır. Bunun yanı sıra 8 rekat sünnet ve Zühr-i Ahir namazı yer alır. Peki Cuma namazı nasıl kılınır kaç rekat? İşte adım adım cuma namazı kılınışı...
24.06.2022 Gündem
RESİMLİ CUMA MESAJLARI EN GÜZEL 3 Haziran 2022 | Anlamlı, dualı, hadisli Cuma sözleri ve mesajlar
RESİMLİ CUMA MESAJLARI EN GÜZEL 3 Haziran 2022 | Anlamlı, dualı, hadisli Cuma sözleri ve mesajlar Cuma mesajları ile ilgili sorgular sürüyor. Milyonlarca müslüman, hayırlı cumalar kutlama mesajları için aramaya yöneldi. En güzel, resimli ve birbirinden farklı cuma mesaj ve sözleri ilgi görüyor. Camileri dolduran sayısız kişi sevdiklerinin mübarek cumasını değişik, özel, yeni cuma mesajı seçenekleri ile kutluyor. İşte, Facebook, Instagram, Twitter da paylaşılacak cuma mesajı seçenekleri...
3.06.2022 Gündem
Teröristlerin kullandığı mağaradan İsveç yapımı tanksavar silahı çıktı
Teröristlerin kullandığı mağaradan İsveç yapımı tanksavar silahı çıktı Milli Savunma Bakanlığı, Pençe- Kilit Operasyonu kapsamında tespit edilen mağaralarda çeşitli çapta silah ve mühimmatın yanı sıra İsveç yapımı tanksavar silahı AT-4 de ele geçirildiğini duyurdu.
25.05.2022 Gündem
Pençe-Kilit şehitlerine veda! Operasyon bölgesinden son bilgi
Pençe-Kilit şehitlerine veda! Operasyon bölgesinden son bilgi Pençe-Kilit Operasyonu’ndaki çatışmada şehit olan 5 asker son yolculuklarına uğurlandı. Öte yandan Bakan Akar da süren operasyonlara ilişkin yeni bilgileri paylaştı.
25.05.2022 Gündem
Kazada ölen Sudenaz'a veda! Erdoğan cenaze törenine katıldı
Kazada ölen Sudenaz'a veda! Erdoğan cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'daki gençlik şöleni dönüşü yaşanan kazada hayatını kaybeden Sude Naz Akkuş'un (20), Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki cenazesine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sude kızımızın bulunduğu otobüsteki şoförle ilgili yargı gerekenler neyse bunların takibini yapıyor, yapacak. Bizler de bunun takipçisi olacağız" dedi.
23.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri