Mamak ve Altındağ'da sular ne zaman gelecek? Ankara su kesintisi ne zamnan sona erecek?
Mamak ve Altındağ'da sular ne zaman gelecek? Ankara su kesintisi ne zamnan sona erecek? Ankara'da Mamak ve Altındağ ilçelerinde planları su kesintileri yaşanıyor. Ankara'da Mamak ve Altındağ ilçelerinde yaşayan vatandaşlar ise sular ne zaman gelecek sorusuna yanıt arıyor. Peki Ankara'da ASKİ tarafından yürütülen planlı kesintiler ne zaman sona erecek? Mamak ve Altındağ ilçelerine ne zaman su verilecek?
11.12.2019 Gündem
Ankara'da sular ne zaman gelecek? Mamak, Keçiören ilçelerine ne zaman su verilecek?
Ankara'da sular ne zaman gelecek? Mamak, Keçiören ilçelerine ne zaman su verilecek? Ankara'nın bazı ilçelerine yaşanan arıza ve bakım onarım çalışmaları kapsamında an itibariyle su verilemiyor. Özellikle Ankara'nın Mamak ilçesinde 9 Aralık gece yarısından itibaren kesinti halen devam ediyor. Planlı kesintiler kapsamında Keçiören ve Çankaya'da yer alan bazı mahallelere de su verilemiyor. Peki Ankara/Mamak'ta sular ne zaman gelecek?
10.12.2019 Gündem
ASKİ su kesintileri ne zaman bitecek? Ankara'da sular ne zaman gelecek?
ASKİ su kesintileri ne zaman bitecek? Ankara'da sular ne zaman gelecek? Ankara'da yaşayan vatandaşlar Bayram'ın üçüncü gününde ASKİ tarafından yapılan su kesintilerinin ardından sular ne zaman gelecek sorusuna yanıt aramaya başladı. ASKİ tarafından Ankara'nın birçok ilçesinde dün akşam başlayan kesintilerin bugün içerisinde giderilmesi bekleniyor. İşte ASKİ tarafından kesinti yapılan bölgeler...
27.06.2017 Gündem