Ankara'da

Ankara'da

Son dakika ankara'da haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ankara'da gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ankara'da haber sayfamızda...

Ankara'da

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.013 ankara'da haberi bulunmuştur.
Ankara, Süper Kupa maçı için devrede miydi, anlaşmada neler vardı? Yeni detaylar ortaya çıktı
Ankara, Süper Kupa maçı için devrede miydi, anlaşmada neler vardı? Yeni detaylar ortaya çıktı Suudi Arabistan'da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının ertelenmesine ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.
2.01.2024 Haberler
Süper Kupa maçı öncesi Ankara'ya gelen bilgi! Masadaki 2 seçenek
Süper Kupa maçı öncesi Ankara'ya gelen bilgi! Masadaki 2 seçenek Suudi Arabistan'da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının ertelenmesine ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.
2.01.2024 Gündem
Depremzede KOBİ AB desteği aldı
Depremzede KOBİ AB desteği aldı Avrupa Birliği tarafından finanse edilen DAHIL projesinin kapanış etkinliği 16 Kasım’da Ankarada gerçekleştirildi.
18.11.2023 Ekonomi
TEKNOFEST NEREDE, SAAT KAÇTA? 2023 Teknofest Ankara takvimi
TEKNOFEST NEREDE, SAAT KAÇTA? 2023 Teknofest Ankara takvimi Teknofest Ankara takvimi yayımlandı. Teknoloji Yarışmaları'ndan Fuar Etkinlikleri'ne, Uçuş Gösterileri'nden, Bilim Sokağı ve daha birçok etkinliklerin düzenleneceği Teknofest Ankara'da nerede, saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Teknofest Ankara kaç gün sürecek? İşte takvim
31.08.2023 Bilgi Rehberi
ANKARA BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Ankara'da bayram namazı saat kaçta? İl il Ramazan Bayramı namaz vakti
ANKARA BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Ankara'da bayram namazı saat kaçta? İl il Ramazan Bayramı namaz vakti Ramazan Bayramı başlıyor. Bayram denilince akla ilk gelen ibadetlerden olan bayram namazı hakkında arayış artıyor. Her bayram olduğu gibi bu yıl da il il bayram namazı saati araştırılıyor. Peki 2023 Ankara'da bayram namazı saati kaçta? İşte 21 Nisan 2023 Ankara'nın Ramazan Bayramı namaz vakti...
20.04.2023 Bilgi Rehberi
Ankara'da okullar tatil oldu mu, açıklama geldi mi? 29 Mart (bugün) , 30 Mart (yarın) Ankara hava durumu
Ankara'da okullar tatil oldu mu, açıklama geldi mi? 29 Mart (bugün) , 30 Mart (yarın) Ankara hava durumu Ankara'da kar yağışı etkisini sürdürüyor. Ankara'da yaşayan vatandaşlar ise okullar tatil mi öğrenmek istiyor. 29-30 Mart 2023 Ankara hava durumundan dolayı okullar tatil olacak mı? Ankara Valiliği'nden duyuru yapıldı mı? İşte Ankara hava durumu ve eğitim öğretim ile ilgili son durum...
29.03.2023 Bilgi Rehberi
Ankara'da iftar vakti saat kaçta? Ankara'da iftar saati ve sahur saati ne zaman? İmsakiye...
Ankara'da iftar vakti saat kaçta? Ankara'da iftar saati ve sahur saati ne zaman? İmsakiye... Ramazan ayının 3. gününde iftar vakti araştırması başladı. Ankara iftar vaktine kaç saat kaldı sorusu yoğun ilgi görmeye başladı. Bugün Ankara'da iftar saati ne zaman? İşte Ankara imsakiye bilgisi...
25.03.2023 Bilgi Rehberi
Vodafone Park'ta Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Vodafone Park'ta Cumhuriyet Bayramı coşkusu Beşiktaş Kulübü, Cumhuriyet Bayramı'nın 99uncu yılını taraftarların da katıldığı muhteşem bir organizasyonla kutladı. Siyah beyazlı kulübün organize ettiği bu anlamlı geceye çok sayıda vatandaşla beraber, kulüp yönetim kurulundan birçok üye, sporcular ve kulüp çalışanları katıldı.
29.10.2022 Beşiktaş
Meteoroloji'den Ankara dahil 12 kent için sarı kodlu uyarı!
Meteoroloji'den Ankara dahil 12 kent için sarı kodlu uyarı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden 12 kent için sarı kodlu uyarı geldi. Uyarılara göre, bugün öğleden sonra Ankara, Çankırı, Kırıkkale dahil 12 kent için sarı kodlu alarm verdi. Meteoroloji sağanak yağış beklendiğini duyurarak ve ani sel ve su baskınına karşı uyarıda bulundu.
1.07.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu, Mehmet Büyükekşiyi kutladı
Bakan Kasapoğlu, Mehmet Büyükekşiyi kutladı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşiyi ve yönetim kurulunu tebrik etti.
16.06.2022 Futbol
Bakan Kirişci ve AK Parti'li Yıldırım, Erzincan'da sel bölgesinde incelemede bulundu
Bakan Kirişci ve AK Parti'li Yıldırım, Erzincan'da sel bölgesinde incelemede bulundu Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 9 Haziranda sel felaketinin yaşandığı Erzincan'da incelemelerde bulundu.
11.06.2022 Gündem
Bakan Varank Esenler'de gençlerle iftar yaptı
Bakan Varank Esenler'de gençlerle iftar yaptı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Esenler'de gençlerle birlikte iftar yaptı. İftar sonrası konuşma yapan Varank, "7 genç bir araya gelip 3 ayda bir oyun yapmışlar. Sonra da bu oyunu tam 200 milyon dolara Amerika Birleşik Devletlerine satmışlar. Sizlerin sayesinde de bu ülkeyi o özlediğimiz, hayalini kurduğumuz, en büyük 10 ekonomiden biri haline sizlerle birlikte getireceğiz" dedi.
26.04.2022 Gündem
SON DEPREMLER KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Nerede kaç şiddetinde deprem oldu?
SON DEPREMLER KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Nerede kaç şiddetinde deprem oldu? Deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. İşte 26 Nisan son depremler listesi.
26.04.2022 Gündem
Rapor alıp düğüne gitti, tazminattan oldu
Rapor alıp düğüne gitti, tazminattan oldu Arkadaşının düğününe giderek, görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşan işçi, tazminatsız işten atıldı. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay; işe gelmediği gün düğüne katılarak görüntülerini sosyal medyada yayınlayan işçinin sunduğu sağlık raporu geçersiz olup, tazminata hak kazanamayacağına hükmetti.
22.03.2022 Ekonomi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, karayolu işçileriyle buluştu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, karayolu işçileriyle buluştu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2022 yılının mevcut projelerin bitirilip, yeni projeleri hayata geçirileceği yoğun bir sene olacağını belirterek, "2021de startını verdiğimiz Kanal İstanbul Projesi, 2022 yılında projenin ilerleme hızına hız katacağımız en önemli gündemlerimizden biri olacak dedi.
30.12.2021 Haberler
Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması: 2022 yılında en önemli gündemlerimizden biri olacak
Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması: 2022 yılında en önemli gündemlerimizden biri olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2022 yılının mevcut projelerin bitirilip, yeni projeleri hayata geçirileceği yoğun bir sene olacağını belirterek, "2021de startını verdiğimiz Kanal İstanbul Projesi, 2022 yılında projenin ilerleme hızına hız katacağımız en önemli gündemlerimizden biri olacak dedi.
30.12.2021 Ekonomi
Ankara Valiliği'nden kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Ankara Valiliği'nden kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı Ankar Valiliği, bu gece ve yarın sabah saatlerinden itibaren kent genelinde etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarıda bulundu.
29.11.2021 Gündem
FETÖ firarisi eski yarbay ve binbaşı, 'gaybubet evi'nde yakalandı
FETÖ firarisi eski yarbay ve binbaşı, 'gaybubet evi'nde yakalandı Ankarada, FETÖ/PDY'ye üye oldukları gerekçesiyle haklarında yakalama kararı bulunan, meslekten ihraç edilen eski yarbay Cafer Togur ve eski binbaşı Hakan Koçyiğit, saklandıkları 'gaybubet evi'nde yakalandı.
17.11.2021 Gündem
Ergin Ataman: Türkiye Liginin marka değeri çok aşağı çekildi
Ergin Ataman: Türkiye Liginin marka değeri çok aşağı çekildi 2020-2021 sezonunda THY EuroLeague ve ING Basketbol Süper Liginde şampiyon olan Anadolu Efeste başantrenör Ergin Ataman, yeni sezon öncesi Demirören Haber Ajansına (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
22.09.2021 Basketbol
Büyükşen çifti cinayetini işlediği öne sürülen Afgan uyruklu şahış tutuklandı
Büyükşen çifti cinayetini işlediği öne sürülen Afgan uyruklu şahış tutuklandı Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili 3 gün önce Ankarada çobanlık yaparken yakalanan Afganistan uyruklu Abdulhamid Uzbek, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.07.2021 Haberler
Son dakika: Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen cinayetinde flaş gelişme
Son dakika: Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen cinayetinde flaş gelişme Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili 3 gün önce Ankarada çobanlık yaparken yakalanan Afganistan uyruklu Abdulhamid Uzbek, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.07.2021 Gündem
4 ilde 'Şirinler Çetesi'ne operasyon
4 ilde 'Şirinler Çetesi'ne operasyon Adana merkezli 4 ilde Şirinler Çetesi olarak bilinen silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda 39 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
13.07.2021 Haberler
4 ilde 'Şirinler Çetesi'ne operasyon: Çok sayıda gözaltı var
4 ilde 'Şirinler Çetesi'ne operasyon: Çok sayıda gözaltı var Adana merkezli 4 ilde Şirinler Çetesi olarak bilinen silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda 39 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
13.07.2021 Gündem
Arkasspor Başkent'te 4'lü finalde
Arkasspor Başkent'te 4'lü finalde AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley çeyrek final maçında evinde Galatasaray HDI Sigortayı 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup eden Arkasspor, yarın Ankarada başlayacak 4lü finalde Halkbankla karşı karşıya gelecek.
28.03.2021 Voleybol
Son dakika haber: Bitlis'te son durum! 11 Şehit, 2 yaralı...
Son dakika haber: Bitlis'te son durum! 11 Şehit, 2 yaralı... Gelen son dakika haberine göre; Bingöl'den Tatvan ilçesine gitmek üzere havalanan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 11 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı arayarak bilgi aldı. Kazanın duyulduğu ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Erdoğan, şehitlere rahmet, ailelere ve TSK'ya başsağlığı diledi. Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile helikopter kazasına ilişkin incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitti. Akar burada yaptığı açıklamada, "İlk bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir. Kaza kırım ekibi incelemelere bugün başlayacak. Bu elim olayın kesin nedeni ayrıntılı inceleme sonucunda belirlenecek." ifadelerini kullandı. Öte yandan şehit olan askerden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş'ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
5.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara'da ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.