Ankara'da okullar tatil oldu mu, açıklama geldi mi? 29 Mart (bugün) , 30 Mart (yarın) Ankara hava durumu
Ankara'da okullar tatil oldu mu, açıklama geldi mi? 29 Mart (bugün) , 30 Mart (yarın) Ankara hava durumu Ankara'da kar yağışı etkisini sürdürüyor. Ankara'da yaşayan vatandaşlar ise okullar tatil mi öğrenmek istiyor. 29-30 Mart 2023 Ankara hava durumundan dolayı okullar tatil olacak mı? Ankara Valiliği'nden duyuru yapıldı mı? İşte Ankara hava durumu ve eğitim öğretim ile ilgili son durum...
29.03.2023 Bilgi Rehberi
Ankara'da yarın (10 Şubat) okullar tatil mi? Valilik'ten açıklama geldi mi?
Ankara'da yarın (10 Şubat) okullar tatil mi? Valilik'ten açıklama geldi mi? Ankara'da kar yapışı devam ediyor. Kar yağışının akşam saatlerinde de etkisini artırıarak devam etmesi bekleniyor. Hal böyle olunca öğrenciler ve veliler de "Ankara'da yarın okullar tatil mi?" diye soruyor.
9.02.2020 Gündem
Ankara'da yarın okullar tatil mi? 9 Ocak Perşembe
Ankara'da yarın okullar tatil mi? 9 Ocak Perşembe Ankara'da saat 18.00'den sonra kar yağışı etkili olacak. Kar yağışı perşembe sabahına kadar devam edecek. Kar yağışının ardından öğrenciler ve veliler sık sık "Ankara'da yarın okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arayacak. Peki konu hakkında bir gelişme var mı?
8.01.2020 Gündem
Ankara'da yarın okullar tatil mi? Ankara Valisi sosyal medyadan açıkladı!
Ankara'da yarın okullar tatil mi? Ankara Valisi sosyal medyadan açıkladı! Ankara'da yarın okulların tatil olması için binlerce öğrenci sosyal medyadan Vali Ercan Topaca'yı mesaj yağmuruna tuttu. İstanbul'da yoğun kar yağışının ardından okullar tatil edildi. Ankaralı öğrenciler de okulların tatil edilip edilmeyeceğini merakla bekledi. Ankara Valilisi kar tatili ile ilgili sosyal medyadan açıklama yayınladı.
8.01.2017 Gündem