Ankesör

Ankesör

Son dakika ankesör haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ankesör gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ankesör haber sayfamızda...

Ankesör

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 298 ankesör haberi bulunmuştur.
6 ilde dev FETÖ operasyonu düzenlendi! 10 kişi gözaltına alındı
6 ilde dev FETÖ operasyonu düzenlendi! 10 kişi gözaltına alındı İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen büyük operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. İşte eş zamanlı düzenlenen operasyonun ayrıntıları...
19.02.2024 Gündem
İstanbul merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu! 10 kişi gözaltına alındı
İstanbul merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu! 10 kişi gözaltına alındı İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonla FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyet gösteren 10 şüpheli yakalandı.
16.02.2024 Gündem
FETÖ'nün kamu mahrem yapılanmasına operasyon: 19 şüpheliye yakalama kararı
FETÖ'nün kamu mahrem yapılanmasına operasyon: 19 şüpheliye yakalama kararı FETÖ/PDY'nin kamu mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
18.12.2023 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu: 6 gözaltı
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu: 6 gözaltı İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.
15.07.2023 Gündem
FETÖ’nün ankesör soruşturmasında yeni gözaltı kararları
FETÖ’nün ankesör soruşturmasında yeni gözaltı kararları FETÖ'nün örgütsel iletişim modeli ankesörlü hatlara ilişkin soruşturma kapsamında 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
13.07.2023 Gündem
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı İstanbul’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında aktif görevde olan doktor ve hemşirelerin de bulunduğu toplam 15 kişi gözaltına alındı.
9.06.2023 Gündem
6 ilde FETÖ operasyonu 12 şüpheli yakalandı
6 ilde FETÖ operasyonu 12 şüpheli yakalandı FETÖ'nün ankesör soruşturması kapsamında aralarında görevde bulunan bir astsubayın da bulunduğu şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 12 şüpheli yakalandı.
31.05.2023 Gündem
9 ilde FETÖ operasyonu! Operasyonlarda 30 şüpheli yakalandı
9 ilde FETÖ operasyonu! Operasyonlarda 30 şüpheli yakalandı FETÖ/PDY Terör Örgütünün ankesör soruşturması kapsamında tamamı Deniz Kuvvetlerine mensup aralarında görevde olan 6 subayın da bulunduğu şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 9 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 30 şüpheli yakalandı.
24.05.2023 Gündem
FETÖ üyeliğinden yargılanan 11 askeri tabip hakkında mütalaa
FETÖ üyeliğinden yargılanan 11 askeri tabip hakkında mütalaa Sahte sağlık kurulu raporları düzenleyerek Kuleli Askeri Lisesi'nde eğitim gören 33 öğrencinin Harp Okullarına geçişine engel oldukları iddiasıyla aralarında elebaşı Fethullah Gülen'in de bulunduğu 11 askeri tabibin "FETÖ üyeliği" ve "Resmi belgede sahtecilik" suçlarından yargılandıkları davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, 3 sanık hakkında "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası talebinde bulunurken, 9 sanığın beraatini istedi. Firari elebaşı Fethullah Gülen'in dosyasının ise ayrılması talep edildi.
23.05.2023 Gündem
Son dakika! İstanbul'da FETÖ'ye yeni operasyon: 15 gözaltı
Son dakika! İstanbul'da FETÖ'ye yeni operasyon: 15 gözaltı İstanbul’da FETÖ/PYD terör örgütün gizli haberleşme ağlarını kullanan ve mülakatlarda kodlama yöntemiyle örgüt mensuplarını kamu kurumlarına yerleştirdikleri tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında aktif görevlerde bulunanların da olduğu 19 şüpheli gözaltına alındı.
17.05.2023 Gündem
FETÖ'nün ankesör soruşturmasında 9 gözaltı
FETÖ'nün ankesör soruşturmasında 9 gözaltı Fetullahçı Terör Örgütünün örgütsel iletişim modeli ankesörlü hatlara ilişkin mahrem imamlarla irtibatları tespit edilen Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapan 9 maliye personeli hakkında gözaltı kararı verildi. Üç ilde düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı. 
26.04.2023 Haberler
FETÖ'nün ankesör soruşturmasında 9 gözaltı
FETÖ'nün ankesör soruşturmasında 9 gözaltı Fetullahçı Terör Örgütünün örgütsel iletişim modeli ankesörlü hatlara ilişkin mahrem imamlarla irtibatları tespit edilen Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapan 9 maliye personeli hakkında gözaltı kararı verildi. Üç ilde düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı. 
26.04.2023 Gündem
İstanbul merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 9 gözaltı
İstanbul merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 9 gözaltı Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yürütülen, örgütsel iletişim yöntemi "ankesör" soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 13 şüpheliden 9’u İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonla yakalandı.
4.04.2023 Gündem
İstanbul ve Ankara merkezli FETÖ'ye operasyonda çok sayıda gözaltı kararı
İstanbul ve Ankara merkezli FETÖ'ye operasyonda çok sayıda gözaltı kararı Ankara ve İstanbul merkezli FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyona ilişkin detaylar da ortaya çıktı.
4.04.2023 Gündem
İstanbul'da FETÖ Operasyonu
İstanbul'da FETÖ Operasyonu Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ), yönelik ankesörlü hat soruşturması kapsamında biri eski askeri personel 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 14'ü yakalandı.
21.03.2023 Haberler
İstanbul'da FETÖ Operasyonu
İstanbul'da FETÖ Operasyonu Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ), yönelik ankesörlü hat soruşturması kapsamında biri eski askeri personel 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 14'ü yakalandı.
21.03.2023 Gündem
Balıkesir merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 8 gözaltı
Balıkesir merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 8 gözaltı Balıkesir merkezli 3 ilde terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda, 8 şüpheli gözaltına alındı, firari 3 kişinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.
14.03.2023 Gündem
FETÖ'ye yeni operasyon: 11 şüpheli yakalandı
FETÖ'ye yeni operasyon: 11 şüpheli yakalandı İstanbul ve Ankara’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün gizli haberleşme programı Bylock kullanıcısı olan ve bölge yapılanması içerisinde ‘yönetici‘ pozisyonunda bulunan kişilerin de olduğu 11 şüpheli yakalandı.
9.03.2023 Gündem
FETÖ'nün kamu mahrem yapılanmasına operasyon! 12 kişiye yakalama kararı
FETÖ'nün kamu mahrem yapılanmasına operasyon! 12 kişiye yakalama kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün kamu mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 12 şüpheli hakkında Ankara merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon yapılması ve gözaltı kararı verildi.
27.01.2023 Gündem
FETÖ'ye peş peşe operasyonlar! Çok sayıda gözaltı var
FETÖ'ye peş peşe operasyonlar! Çok sayıda gözaltı var İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, FETÖ'nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasında oldukları iddiasıyla hakkında gözaltı kararı verilen 17 kişi gözaltına alındı. Öte yandan FETÖ'nün Maltepe Sivil Bölge Yapılanması'na da bir operasyon başlatıldı.
24.01.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı davasında yeni gelişme! Tarih belli oldu
Hablemitoğlu suikastı davasında yeni gelişme! Tarih belli oldu Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına, Ankara 28'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 14 Şubatta başlanacak.
3.01.2023 Gündem
Eski Siirt İl Jandarma Komutanı Eren'e, 'FETÖ üyeliği' davasında beraat
Eski Siirt İl Jandarma Komutanı Eren'e, 'FETÖ üyeliği' davasında beraat Siirt'te 2015 yılında 8 askerin şehit olduğu terör saldırısının araştırılmasını engellediği iddia edilen ve hakkında 'FETÖ/PDY terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla dava açılan eski Siirt İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, yargılandığı davada beraat etti.
22.12.2022 Gündem
Ankara'da FETÖ operasyonu! 24 şüpheliye gözaltı kararı
Ankara'da FETÖ operasyonu! 24 şüpheliye gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'nin kamu mahrem yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturmada 15’i görevde, 9’u ihraç olmak üzere toplam 24 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
18.11.2022 Gündem
İstanbul merkezli 5 ilde FETÖ operasyonunda 27 şüpheli yakalandı
İstanbul merkezli 5 ilde FETÖ operasyonunda 27 şüpheli yakalandı  Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) gizli haberleşme yöntemlerinden ankesörlü telefonla aranan aralarında görevde bulunan subayların da olduğu 34 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli 5 farklı ilde düzenlenen operasyonda 27 şüpheli yakalandı.
8.11.2022 Gündem
FETÖ'ye finansal yardımda bulunan 87 şüpheli için gözaltı kararı
FETÖ'ye finansal yardımda bulunan 87 şüpheli için gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen talimata istinaden yapılan çalışmalar neticesinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerine ve örgüt mensuplarının ailelerine finansal yardımda bulundukları tespit edilen 87 şüphelinin gözaltına alınmalarına karar verildi.
18.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankesör ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.