Anlamlı

Anlamlı

Son dakika anlamlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anlamlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anlamlı haber sayfamızda...

Anlamlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.749 anlamlı haberi bulunmuştur.
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen!
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen! Trendyol 1. Lig’de son 7 maçından 1 galibiyet elde eden Bodrumspor’u değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Kesinlikle Play Off oynamalılar. Bunu çok hak ediyorlar. Son 4 maçta teknik ekip, futbolcular ve taraftarların ciddi bir şekilde odaklanmaları gerekiyor’’ dedi.
19.04.2024 1.Lig
RESİMLİ CUMA MESAJLARI SÖZLERİ 2024 | En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma tebrik mesajı
RESİMLİ CUMA MESAJLARI SÖZLERİ 2024 | En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma tebrik mesajı Cuma mesajları ve sözleri, cuma gecesine erişilmesiyle birlikte araştırılmaya başlanıyor. Cuma tebrik mesajı göndermek isteyenler anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile bu özel günü kutlamak istiyor. İslam dininde önemli bir yere sahip olan cuma günü Müslümanlar birbirlerinin cuma günlerini kutlamak için birbirlerine mesaj yollayabiliyor. Sevdiklerine cuma kutlama mesajları göndermek için "En güzel, anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri''ni en güzel haliyle gönderebilirsiniz. En faziletli günlerin başında gelen Cuma günü perşembe gecesinden itibaren başlıyor. Bu günün diğer günlerden ayırılmasının nedeni af ve mağfiret kapısının aralandığı, Müslümanların ehemmiyet gösterdiği ve Cuma namazı ile taçlanan bir gün olmasından kaynaklanıyor. Bu özel günde yapılan ibadetler daha faziletli, edilen dualar ise kabul olmaya daha yakındır. Din kardeşini hatırlamak ve gönlünü almak için Cuma mesajları göndermek isteyenler için birbirinden güzel ve anlamlı resimli Cuma mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte hayırlı cumalar tebrik mesajları ve görselleri...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Turkcell 30. yılını kutluyor
Turkcell 30. yılını kutluyor 1994 yılında cep telefonundan ilk ‘Alo’ ile iletişim teknolojilerinde yeni bir dönem başlatan Turkcell, 30’uncu kuruluş yılında yeni hedeflerini açıkladı. Kurulduğu günden bu yana odağına ‘insanı’ koyan Turkcell, önümüzdeki dönemde telekomünikasyon operatörlüğündeki liderliğini korumayı ve ‘uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonunu büyütmeyi hedefliyor.
19.04.2024 Ekonomi
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşmeye ilişkin açıklama
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşmeye ilişkin açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım toplantının gündemini kendi adıma oluşturup Sayın Cumhurbaşkanından randevu talep edeceğiz. Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil. Biz nezaket görüşmesini bayramda telefonda yaptık” dedi.
18.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
'Fed'in faiz artırımına dönme olasılığı arttı'
'Fed'in faiz artırımına dönme olasılığı arttı' UBS stratejistlerine göre güçlü ABD büyümesi ve yapışkan enflasyonun birleşimi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını düşürmek yerine yükseltmesi olasılığını artırıyor. UBS'e göre borçlanma maliyetlerini gelecek yıl %6,5'e kadar yükseltiyor.
16.04.2024 Uzmanpara
Dövmenin sanatsal yüzü
Dövmenin sanatsal yüzü Dövme bir vücut süslemesi mi, kadim bir gelenek mi yoksa bir sanat türü mü? İstanbul’da bir araya gelen dövme ustaları ve tutkunları bu sorulara cevap arıyorlar.
14.04.2024 Kültür Sanat
Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen'den anlamlı mesaj!
Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen'den anlamlı mesaj! Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen, Mersin halkını finalde Fenerbahçe Alagöz Holding'e destek olmaya davet etti.
12.04.2024 Basketbol
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Haberler
Bekir İrtegün istifa etti
Bekir İrtegün istifa etti TFF 1'inci Lig temsilcisi Tuzlaspor'u çalıştıran Bekir İrtegün, görevini bıraktığını açıkladı.
11.04.2024 1.Lig
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı: Artık örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı: Artık örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Şanlıurfa'da bayramlaşma sonrası konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörle mücadele konusunda net mesajlar verdi.
11.04.2024 Haberler
Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı: Artık örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı: Artık örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Şanlıurfa'da bayramlaşma sonrası konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörle mücadele konusunda net mesajlar verdi.
11.04.2024 Gündem
İYİ BAYRAMLAR MESAJLARI 2024 || Ramazan Bayramına özel Resimli 💌 Dualı 🤲 Kısa, Uzun bayram mesajları ve sözleri...
İYİ BAYRAMLAR MESAJLARI 2024 || Ramazan Bayramına özel Resimli 💌 Dualı 🤲 Kısa, Uzun bayram mesajları ve sözleri... İyi bayramlar! Her yıl Ramazan ayının ardından idrak edilen Ramazan Bayramı'nde eş, dost, akraba ziyaretlerinin yanı sıra, dünyadan ahirete göçen yakınlar mezarları başında dualar ile anılıyor. Sevdiklerinden uzakta olan vatandaşlar ise SMS ve Whatsapp üzerinden gönderecekleri mesajlar ile bu bayramda Resimli, Uzun, Kısa ve Dualı mesajlar ile bu mutluluğu paylaşıyor. İşte Ramazan Bayramı mesajları için en yeni, en farklı en anlamlı seçenekler...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence...
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence... Yeni bir araştırmaya göre, Türkiye’de toplumun en büyük eğlencesi film ya da dizi izlemek. Eğlenirken en çok tercih edilen partner ise arkadaşlar. Gençler ise sosyal medyada paylaşım yaparak eğleniyor.
10.04.2024 Gündem
Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları!
Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları! Spor camiası, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayınladı.
9.04.2024 Skorer
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Ramazan Bayramı mesajı!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Ramazan Bayramı mesajı! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Futbol
EN İÇTEN AREFE GÜNÜ MESAJLARI 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ Arefe Günü (Ramazan Bayramı) mesajları için dualı, ayetli, hadisli, uzun, kısa mesajlar ve sözler...
EN İÇTEN AREFE GÜNÜ MESAJLARI 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ Arefe Günü (Ramazan Bayramı) mesajları için dualı, ayetli, hadisli, uzun, kısa mesajlar ve sözler... Ramazan ayına kavuşup, bu ay içerisinde oruç ve ibadetle ayı tamamlamaya çok yaklaşan vatandaşlar 9 Nisan Salı günü Arefe Günü olması nedeniyle, sevdiklerine, aile fertlerine, yakın akrabalarına, eş, dost ve arkadaşlarına gönderecekleri en güzel Arefe Günü mesajları için arayışlarını sürdürüyor. İşte Resimli, Uzun, Kısa, en anlamlı Arefe Günü mesajları ve sözleri...
9.04.2024 Bilgi Rehberi
Kayseri'de 'Şuşa Azerbaycan Evi' törenle açıldı! 'Bütün dünya için bir örnektir'
Kayseri'de 'Şuşa Azerbaycan Evi' törenle açıldı! 'Bütün dünya için bir örnektir' Kayseri'de, Talas Belediyesi tarafından Azerbaycan Kardeşlik Parkı'na yaptırılan Şuşa Azerbaycan Evi, düzenlenen törenle açıldı. Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov, "Türkiye- Azerbaycan kardeşliği bütün dünya için bir örnektir" dedi.
7.04.2024 Gündem
Prostattan koşarak uzaklaşın!
Prostattan koşarak uzaklaşın! İsveç’te yapılan ve British Journal of Sport Medicine’da yayımlanan çalışmada aerobik egzersiz kapasitesi ile prostat kanseri arasındaki ilişki incelendi.
7.04.2024 Gündem
Bu yılki tema ‘Öze Dönüş’
Bu yılki tema ‘Öze Dönüş’ Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 18-21 Nisan günleri arasında düzenlenecek 13. Alaçatı Ot Festivali’nin tanıtım toplantısına katıldı.
7.04.2024 Cadde
Cemil Tugay görevi devraldı
Cemil Tugay görevi devraldı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay, mazbatasını alarak görevine başladı.
6.04.2024 Ege
Okan Buruk: Kazanan Türkiye ve Türk futbolu olsun!
Okan Buruk: Kazanan Türkiye ve Türk futbolu olsun! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçına dair konuştu.
7.04.2024 Galatasaray
Türkiye  AKKA’yı resmen askıya aldı
Türkiye AKKA’yı resmen askıya aldı Türkiye, “Avrupa’da Konvansiyonel Silahlı Kuvvetler Antlaşması”nı pazartesi gününden itibaren askıya alacak.
6.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anlamlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.