Anlaştı

Anlaştı

Son dakika anlaştı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anlaştı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anlaştı haber sayfamızda...

Anlaştı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.778 anlaştı haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım EuroLeague'de final four hesapları yapan Fenerbahçe Beko'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetmesinin ardından yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor.
18.04.2024 Basketbol
Andreas Pistiolis geri döndü! Yeni takımı açıklandı
Andreas Pistiolis geri döndü! Yeni takımı açıklandı Galatasaray'ın eski başantrenörü Andreas Pistiolis, CSKA Moskova ile sezon sonuna kadar anlaştı.
15.04.2024 Basketbol
BNP Paribas, Fosun'un Ageas'taki payını alacak
BNP Paribas, Fosun'un Ageas'taki payını alacak BNP Paribas SA, Fosun International'ın Belçikalı sigorta şirketi Ageas'taki %9 hissesini yaklaşık 730 milyon euro karşılığında satın almak için anlaştı.
15.04.2024 Uzmanpara
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip!
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip! Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Sivasspor, Trabzonspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
12.04.2024 Trabzonspor
Süper Lig tarihinde bir ilk! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının yabancı VAR hakemleri belli oldu
Süper Lig tarihinde bir ilk! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının yabancı VAR hakemleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu'nun kritik maçlarda yabancı VAR hakemlerinin görev alacağını açıklamasının ardından Portekiz'den çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev alacak yabancı VAR hakemleri belli oldu.
12.04.2024 Süper Lig
Eski Galatasaraylı Peter Etebo, 1. Lig ekibiyle anlaştı!
Eski Galatasaraylı Peter Etebo, 1. Lig ekibiyle anlaştı! Galatasaray'ın eski futbolcularından Peter Etebo, Trendyol 1. Lig ekibiyle el sıkıştı.
12.04.2024 1.Lig
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.
11.04.2024 Konferans Ligi
Çin aslanı evdeki diğer köpeği kıskandı sahibini hastanelik etti
Çin aslanı evdeki diğer köpeği kıskandı sahibini hastanelik etti Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
8.04.2024 Haberler
Çin aslanı evdeki diğer köpeği kıskandı sahibini hastanelik etti: Bacağı parçalandı
Çin aslanı evdeki diğer köpeği kıskandı sahibini hastanelik etti: Bacağı parçalandı Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
8.04.2024 Gündem
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu'
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu' Antalya’da 2020 yılında Azerbaycanlı suç örgütü lideri 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un (48) öldürülmesiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Khagan Zeynalov (29) ile Amir Hamidli'ye (29) ağırlaştırılmış ömür boyu, Ali Movlamlı (30) ile Resul Gasanov'a (31) 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 sanık ise beraat etti.
6.04.2024 Haberler
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu'
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu' Antalya’da 2020 yılında Azerbaycanlı suç örgütü lideri 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un (48) öldürülmesiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Khagan Zeynalov (29) ile Amir Hamidli'ye (29) ağırlaştırılmış ömür boyu, Ali Movlamlı (30) ile Resul Gasanov'a (31) 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 sanık ise beraat etti.
6.04.2024 Gündem
Reklam geliri ortaya çıktı! Hadise'nin aldığı ücret dudak uçuklattı
Reklam geliri ortaya çıktı! Hadise'nin aldığı ücret dudak uçuklattı Türkiye'nin başarılı şarkıcılarından biri olan Hadise, kariyerinin yanında özel hayatıyla da adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı son olarak, reklam anlaşmalarından aldığı ücretlerle gündeme geldi. Hadise'nin aldığı miktarlar dudak uçuklattı.
1.04.2024 Cadde
Galatasaray'da Nelsson'un yeni takımı belli olu! Anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli
Galatasaray'da Nelsson'un yeni takımı belli olu! Anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli Galatasaray'da bu sezon Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez'in arkasında rotasyon oyuncusu konumuna düşen fakat sonrasında aldığı formayı bir daha bırakmayan Nelsson sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak. Danimarkalı yıldızın yeni adresi ve bonservis bedeli ortaya çıktı.
30.03.2024 Galatasaray
Takeda, kanserle mücadelede değer temelli sağlık sistemini destekliyor
Takeda, kanserle mücadelede değer temelli sağlık sistemini destekliyor Takeda, Türkiye’de kadın sağlığı konusunda önemli bir adım atarak meme kanseri bakımı iyileştirmeleri için Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsü (UNITAR) ile iş birliği yapıyor!
30.03.2024 Advertorial
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı Sultanlar Ligi'nde play-offf maçlarına çıkacak Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Yöneticisi Mehmet Cibara, milli takım havuzunda bulunan 4 isimle anlaştıklarını du
26.03.2024 Voleybol
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrası sağ bek için çözüm arayışlarına başlayan Galatasaray, hedefindeki ismi belirledi. Sarı-kırmızılıların kadroya katmak istediği yıldız oyuncu, bu transfere yeşil ışık yaktı.
24.03.2024 Galatasaray
Trabzonspor, Borna Barisic ile prensipte anlaştı!
Trabzonspor, Borna Barisic ile prensipte anlaştı! Ara transferde Meunier’i kadrosuna katarak sağ bek sorununu çözen Trabzonspor’un Borna Barisic’in peşinde olduğu ortaya çıktı. Rangers’la sözleşmesi bitecek Hırvat sol bekle prensipte anlaşma sağlandı.
24.03.2024 Trabzonspor
Seçil Erzan'dan yeni hamle! ‘Daha iradeli ve artık kendine de inanıyor’
Seçil Erzan'dan yeni hamle! ‘Daha iradeli ve artık kendine de inanıyor’ İlk iş olarak tefeciler ile kuzenleri ve Semih Kaya hakkında hakaret ve tehdit iddiasıyla suç duyurusunda bulunan avukat Aybirdi, devletin de ciddi para kaybının söz konusu olduğunu belirterek “Biz, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın da dosyaya dahil olmasını talep ettik” dedi.
24.03.2024 Gündem
Yedi yıllık evlilik bitti
Yedi yıllık evlilik bitti Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği sona erdi.
22.03.2024 Cadde
Igor Tudor, Lazio ile sözleşme imzaladı!
Igor Tudor, Lazio ile sözleşme imzaladı! Hırvat teknik direktör Igor Tudor, Serie A ekibi Lazio ile anlaşma sağladı.
18.03.2024 İtalya Serie A
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı Altay'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Yusuf Şimşek'in Bandırmaspor ile anlaştığı iddia edildi.
18.03.2024 1.Lig
AB ile Mısır 7.4 milyar euro’ya anlaştı
AB ile Mısır 7.4 milyar euro’ya anlaştı Kuzey Afrika’dan Avrupa Birliği’nin güney kıyılarına yönelik düzensiz göç hareketlerini engelleme girişimleri kapsamında Avrupa Birliği (AB) ile Mısır arasında 7.4 milyar euro’luk bir anlaşma imzalanırken, AB-Mısır ilişkileri de “stratejik ortaklık” seviyesine yükseltildi.
18.03.2024 Dünya
Beşiktaş'ta mağlubiyet serisi 3 maça çıktı! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u galip
Beşiktaş'ta mağlubiyet serisi 3 maça çıktı! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u galip Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.
16.03.2024 Beşiktaş
Adana Demirspor, Sivasspor engelini farklı geçti!
Adana Demirspor, Sivasspor engelini farklı geçti! Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Sivasspor'u 4-1 mağlup etti.
16.03.2024 Adana Demirspor

Benzer Haber Etiketleri

Anlaştı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.