Son dakika: İsrail, ABD ve Arap ülkeleri İran'a karşı anlaştı
Son dakika: İsrail, ABD ve Arap ülkeleri İran'a karşı anlaştı Gelen son dakika haberine göre; İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Tel Aviv rejiminin ABD ve Arap ülkeleriyle İran’ı durdurma konusunda anlaştığını söyledi.
13.12.2020 Dünya
Son dakika | Çok kritik hamle! Anlaştıklarını resmen duyurdular...
Son dakika | Çok kritik hamle! Anlaştıklarını resmen duyurdular... Son dakika haberine göre; Ukrayna Savunma Bakan Yardımcısı Anatoliy Petrenko, Javelin antitank füzesinin ikinci partisinin alımı konusunda ABD ile anlaştıklarını söyledi.
26.12.2019 Gündem
Meksika ve ABD ortak operasyon için anlaştı!
Meksika ve ABD ortak operasyon için anlaştı! Meksika hükümeti, ABD ile iki ülke sınırındaki silah kaçakçılığı ile mücadele için anlaşmaya varıldığını duyurdu.
22.07.2019 Dünya
Beyaz Saray açıkladı! Trump ile Guaido anlaştı
Beyaz Saray açıkladı! Trump ile Guaido anlaştı ABD Başkanı Donald Trump'ın, geçen hafta Venezuela'nın geçici devlet başkanı olarak tanıdığı muhalif lider Juan Guaido'yu telefonla arayarak tebrik ettiği bildirildi. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, Trump ile Guaido'nun düzenli şekilde görüşmeyi sürdürme ve  ikili ilişkileri ele alma konusunda mutabık kaldıklarını da bildirdi.
30.01.2019 Dünya
ABD ve Güney Kore Kim Jong-un’a baskı yapmaya devam edecek
ABD ve Güney Kore Kim Jong-un’a baskı yapmaya devam edecek ABD, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve Güney Koreli mevkidaşı Kang Kyung-Wha'nın Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’a Kore adasının nükleerden arındırılma süreci boyunca baskı yapmaya devam etmek konusunda anlaştığını duyurdu.
30.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri