Anlatımı

Anlatımı

Son dakika anlatımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anlatımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anlatımı haber sayfamızda...

Anlatımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.655 anlatımı haberi bulunmuştur.
Enişteden üç kız kardeşe cinsel istismar iddiası! Yargıtay'dan flaş karar
Enişteden üç kız kardeşe cinsel istismar iddiası! Yargıtay'dan flaş karar Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti.
13.03.2024 Haberler
Enişteden üç kız kardeşe cinsel istismar iddiası! Yargıtay'dan flaş karar
Enişteden üç kız kardeşe cinsel istismar iddiası! Yargıtay'dan flaş karar Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti.
13.03.2024 Gündem
Yalnızlar kulübü
Yalnızlar kulübü En İyi Film dahil olmak üzere beş dalda Oscar’a aday olan, Alexander Payne’in yönettiği  “The Holdovers/Geride Kalanlar” yalnızlıklarıyla birbirine ilaç olanların hikâyesini konu alıyor.
8.03.2024 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sarp ve Rümeysa ile ilgi çeken diyaloğu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sarp ve Rümeysa ile ilgi çeken diyaloğu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Sarp ve Rümeysa ile tanıştı. Çocukların heyecanlı anlatımı Erdoğan'ın da ilgisini çekti.
23.02.2024 Haberler
Eski sevgiliye 9 kafa darbesinin cezası belli oldu
Eski sevgiliye 9 kafa darbesinin cezası belli oldu Bursa'da eğlence merkezinde gördüğü sevgilisi Sibel Kahraman'ı (34) dışarı çıkarıp, zorla bindirdiği omobilde 9 kafa darbesiyle yaralayan tutuklu sanık İrfan Şahin'in (51) yargılandığı davada karar çıktı.
17.02.2024 Gündem
Antiokheia mozaik sanatı canlanıyor
Antiokheia mozaik sanatı canlanıyor İssos Epiphaneia Antik Kenti’nde, Roma Hamamı’nda bulunan ve Hatay Arkeoloji Müzesi’nde sergilenen mozaik, Antiokheia mozaik yapım teknikleriyle yeniden üretilerek yerinde sergilenecek.
21.01.2024 Arkeoloji
V ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: V Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
V ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: V Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı anı dört gözle bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler isimler ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerinin hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken zorlanıyorlar. Aileler keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyor. Aileler ismin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. V harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “V ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri kızlarına vermek istiyor. M harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
6. Sınıf Matematik Konuları: 1. Dönem ve 2. Dönem 6. Sınıf Matematik Dersi Müfredatı 2023-2024
6. Sınıf Matematik Konuları: 1. Dönem ve 2. Dönem 6. Sınıf Matematik Dersi Müfredatı 2023-2024 Öğrencilerin 1. sınıftan almaya başladığı matematik dersi lise ve üniversite hayatları boyunca karşılarına çıkar. Özellikle liseye geçiş sınavı LGS ve üniversiteye giriş sınavları TYT ve AYT sınavlarının vazgeçilmez konularından biri de matematiktir. Pek çok öğrencinin zorlandığı matematik ders konuları sınıf derecesine göre farklılık gösterir. 6. sınıf matematik konuları toplamda 16 tanedir. 2023-2024 yılında 1. dönem ve 2. dönem 6. sınıf matematik dersi müfredatı için “6. Sınıf Matematik Konuları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Eğitim
TYT Biyoloji Konuları Ve Soru Dağılımı 2024 - TYT'de Biyoloji Dersinden Hangi Konular Var?
TYT Biyoloji Konuları Ve Soru Dağılımı 2024 - TYT'de Biyoloji Dersinden Hangi Konular Var? Üniversiteye girmek isteyen öğrencilerin her gene girdikleri sınavlar iki oturumdan oluşmaktadır. Bu oturumlardan birincisi TYT sınavıdır. TYT sınavından tüm öğrenciler sorumludur. Ayrıca sınavda biyoloji konuları da bulunmaktadır. Sizlere TYT biyoloji konuları ve soru dağılımı 2024 ve TYT'de biyoloji dersinden hangi konuların olduğunu detaylıca inceledik.
1.01.2024 Gündem
Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı
Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı Vitra’nın cumhuriyetin 100. yılı için Arkitera iş birliğiyle geliştirdiği “Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı” serisinin senaryo, çizim ve animasyon ekibinde görev alan Cem Dedekargınoğlu, Umut Şumnu, Onur Kutluoğlu ve Kayahan Kaya ile, grafik roman türünde aktardıkları, modern Türkiye’nin inşa edilmesinde öncü rol oynayan mimar ve yapıların hikayelerini konuştuk.
1.01.2024 Mimarlık
‘Megapol İzmir’ şehrin tam kalbinde
‘Megapol İzmir’ şehrin tam kalbinde Megapol Group Başkanı Selim Gökdemir, 400 milyon dolarlık yatırımla kente dokuzuncu projeyi kazandırıyor, “Depreme karşı sağlamlık önem verdiğimiz konuların başında geliyor” diyor
25.11.2023 Ege
CUMA NAMAZI KAÇ REKAT, nasıl kılınır? Diyanet: Adım adım cuma namazı kılınışı
CUMA NAMAZI KAÇ REKAT, nasıl kılınır? Diyanet: Adım adım cuma namazı kılınışı Cuma namazı Cuma günü camilerde cemaatle birlikte kılınır. Müslümanlar ve İslam alemi için mübarek olan Cuma gününde camiye gidecek olanlar bir kez daha cuma namazı kılınışı ve okunacak dualar ile ilgili ayrıntıları merak ediyor. Diyanet, cuma namazı kılınışı ile ilgili detaylı anlatımı yayınladı. İşte cuma namazı kılınışı.
17.11.2023 Bilgi Rehberi
Edebiyat
Edebiyat Her kitap bir umut Türkan Saylan kız çocuklarına umut olmaya devam ediyor...
12.11.2023 Kültür Sanat
Salıncaktan düşünce bir servet kazandı! Kafası 180 derece dönen adam
Salıncaktan düşünce bir servet kazandı! Kafası 180 derece dönen adam Her çocuk gibi parkta koşup oynuyordu. Ne olduysa salıncaktan inmek istediği anda oldu, feci şekilde düştü. Yerden kalktığında başını çevirmek istedi, kafası bir baykuş gibi geriye dönüyordu. Üstelik bu tuhaf hareketi yaparken ne bir ağrı hissediyor ne de canı yanıyordu. Sahip olduğu bu yetenek ise ona bir servet kazandırdı.
9.11.2023 Yaşam
Kaleci Emircan, hakem Bingöl'e teşekkür etti
Kaleci Emircan, hakem Bingöl'e teşekkür etti TFF 2’nci Lig’de oynanan İskenderunspor-İnegölspor maçında kaleci Emircan'ın dili boğazına kaçmıştı. Hakem Onur Bingöl anında müdahale ederek 21 yaşındaki kalecinin boğazına kaçan dilini çıkarmıştı. Genç kaleci, hakem Bingöl'e teşekkür etti.
6.11.2023 Futbol
Bizim güzel hikâyemiz!
Bizim güzel hikâyemiz! Büyük zafere giden meşakkatli yol, vatanı emperyalist güçlerden temizlemek için gösterilen kudret ve Cumhuriyet ile taçlanan zafer… İşte Türkiye’nin en güzel hikâyesi ve onu en iyi şekilde anlatan kitaplar…
30.10.2023 Kültür Sanat
Beşiktaş'ta Engin Baltacı'dan Halil Umut Meler'e tepki!
Beşiktaş'ta Engin Baltacı'dan Halil Umut Meler'e tepki! Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, Galatasaray derbisinin hakemi Halil Umut Meler'e tepki gösterdi.
22.10.2023 Beşiktaş
Melankolinin resmi
Melankolinin resmi Nobel Edebiyat Ödülü’nün sahibi Jon Fosse, “Melankoli I-II” romanında Ressam Lars Hertervig’in hayatından ilham alıyor ve okur ile ressamı hayali bir düzlemde buluşturuyor.
17.10.2023 Kültür Sanat
Küp açılımı nedir, nasıl yapılır? Çarpanlara ayırma formülü ile kare ve tam küp açılımı formülleri
Küp açılımı nedir, nasıl yapılır? Çarpanlara ayırma formülü ile kare ve tam küp açılımı formülleri Matematikte sıkça karşılaştığımız çarpanlara ayırma denince ilk akla gelen formüllerdir. Üniversite veya lise sınavlarında en fazla çıkan çarpanlara ayırmada küp ve kare açılımı formülleri soruların kolaylıkla çözülmesinde yardımcı olur. Küp açılımı (x³ + y³) şeklinde ifade edilen açılımlardır. Küp açılımı iki ifadenin toplamı-farkının küpü ya da iki ifadenin küpünün toplamı-farkı şeklindedir. Bu formülleri bilmek matematik sorularının hızla çözülmesini sağlar ve sınavda zaman kazandırır. Küp açılımı nasıl yapılır? diyorsanız "Çarpanlara ayırma formülü ile kare ve tam küp açılımı" içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
26.09.2023 Eğitim
Gastronomi keşfine çıkardı
Gastronomi keşfine çıkardı Labada Brasserie, 5 yıldır bölgenin zengin mutfak kültürünü tanıtıyor konuklarını lezzet yolculuğuna çıkarıyor.
23.09.2023 Ege
'Avrupa'nın en iyi 2'nci müzesi' Tunceli'de
'Avrupa'nın en iyi 2'nci müzesi' Tunceli'de Dünyada Alevilik inancına ait ritüeller, eserler, bilgi ve belgelerin sergilendiği ilk ve tek müze olan Tunceli Müzesi, 48 ülkenin başvurduğu 'European Museum Academy Luigi Micheletti Ödülleri'nde, 'Avrupa'nın en iyi 2'nci müzesi' seçildi.
20.09.2023 Gündem
Deniz Pelister'in 'Human Race' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da
Deniz Pelister'in 'Human Race' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da Vision Art Platform, “HUMAN RACE” ismini taşıyan yeni sergisiyle Deniz Pelister’in kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.
10.09.2023 Kültür Sanat
Noktalı Virgül (;) Nedir, Kullanım Alanları ve Görevleri Nelerdir? Noktalı Virgül ile İlgili Cümleler
Noktalı Virgül (;) Nedir, Kullanım Alanları ve Görevleri Nelerdir? Noktalı Virgül ile İlgili Cümleler Noktalı virgül Türkçe dilbilgisinde karşımıza çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle yazı dilinde kullanılmaktadır. Cümle kurarken sıklıkla tercih edilen noktalı virgül (;), farklı görevlerde kullanılmaktadır. Kullanım alanları çeşitlilik gösteren bu noktalama işaretinin görevleri her zaman merak konusu olmuştur. Görevlerini öğrenerek yazılarınızda noktalı virgül kullanmanız mümkündür. Noktalı virgül (;) nedir? Noktalı virgül nerelerde kullanılır? Konuyla ilgili cümleler nelerdir? TDK noktalı virgülü nasıl tanımlamıştır? Noktalı virgül ile ilgili cümleler için içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
İki Nokta (:) Nedir, Görevleri Nelerdir? İki Nokta Kullanım Alanları ve İki Nokta ile İlgili Cümleler
İki Nokta (:) Nedir, Görevleri Nelerdir? İki Nokta Kullanım Alanları ve İki Nokta ile İlgili Cümleler İki nokta (:), Türk gramerinin noktalama işaretlerinden birisidir. Derslerde öğrencilerin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. TDK iki noktayı hem dilbilgisi hem de matematik işareti olarak açıklamıştır. Özellikle yazışmalarda ve metinlerde kullanılan iki noktanın nasıl kullanıldığını ve görevini öğrenip, doğru şekilde kullanabilirsiniz. İki nokta ile ilgili örnek cümleleri inceleyip, siz de yeni cümleler üretebilirsiniz. İki noktanın ne anlama geldiğini, görevini ve nerelerde kullanılır, iki nokta ile ilgili cümleleri sizler için derledik.
28.08.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Anlatımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.