Anna Falchi, Lazio şampiyon olursa tamamen soyunacak
Anna Falchi, Lazio şampiyon olursa tamamen soyunacak İtalyan model Anna Falchi, katıldığı bir televizyon kanalında Lazio'nun şampiyon olması halinde tamamen soyunarak poz vereceğini dile getirdi. 48 yaşındaki güzel model, İtalyan ekibinin galibiyetleri sonrası verdiği pozlarla sosyal medyada adından söz ettiriyor.
28.01.2021 Magazin
Anna Falchi, Lazio galibiyeti sonrası yine soyundu!
Anna Falchi, Lazio galibiyeti sonrası yine soyundu! Ünlü aktris ve model Falchi, İtalya'da dün oynanan Lazio-Roma derbisinde takımı Lazio kazanırsa çıplak poz vereceği sözünü vermişti. Güzel model takımı kazanınca sözünü tuttu.
16.01.2021 Magazin
Yer yerinden oynadı! Takımı için yapmayacağı şey yok...
Yer yerinden oynadı! Takımı için yapmayacağı şey yok... Ünlü aktris ve model Falchi, İtalya'da bugün oynanacak Roma-Lazio derbisinde takımı Lazio kazanırsa çıplak poz vereceği sözünü verdi. Ülke ayağa kalkarken Falchi ise durumdan memnun görünüyor. Ünlü model geçmişte de buna benzer gündem yaratacak olaylara dahil olmuştu.
16.01.2021 Dünya
Anna Falchi, Lazio'nun zaferini soyunarak kutladı!
Anna Falchi, Lazio'nun zaferini soyunarak kutladı! 48 yaşındaki İtalyan oyuncu Anna Falchi, Şampiyonlar Ligi maçında Borussia Dortmund'u 3-1 gibi net bir skorla mağlup eden takımı Lazio'nun galibiyetini soyunarak kutladı.
21.10.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri